Læs også:

Close
shopping

Efterårsshopping: En jakke og alt der passer dertil

Mode  | 

Efterårets fine farver begynder at tage over. Og vi er klar til shopping – efterårsshopping … Vi har fundet en jakke, der næsten er et must, og så alt det dertil, du må eje

Der er billige – der er lidt dyrere items. Mens bedst af alt er den vigtigste item til at betale. Bliv inspireret til at købe nyt tøj og accessories til efterår her …

shopping
En cool jakke, der kan bruges til mig er et must dette efterår. Og så er den endda til at betale …(Kollage: MY DAILY SPACE)

Must have – jakke

Den helt perfekte habitjakke – lettere oversized – med pepitatern i rigtig 80’er look. Den er fra Mango og har de helt rigtige farver og stil og ‘crossover’ design. Og så er den fra Mango’s ‘Commited Collection’, der er produceret med bæredygtige fibre og processer, der er med til at reducere klimaaftrykket.

jakke

Jakke fra Mango, 599 kr., mango.com/dk

Skjorten

Lang oversizes hvid skjorte i vævet bomuldspoplin kan gå til så meget. Skjorten har krave og knapper foran. Lav skuldersøm og lange ærmer med bred manchet og knap. Bærestykkeskæring med læg bagpå. Rundet kant forneden med lidt længere bagstykke. Den er fra H&M.

skjorte

Hvid skjorte fra H&M, 199 kr., hm.com/dk

Vesten

Det er både en smart vest og en crop top – men her til efteråret er den perfekt ovenpå for eksempel over sized skjorter. Den er fra Mango.

vest

Top, 199 kr., mango.com/dk

Bukserne

De er i en mega pæn farve – er lækre at have på – og kan både dresses op eller ned til hyggebukser … De er fra Monki og er højtaljerede og med vidde i ben.

bukser

Højtaljerede bukser, 200 kr., monki.dk

Nederdelen

Kort nederdel med pæne læg og tern. Kan styles med så mange ting og farver. Fra H&M.

nederdel

Nederdel fra H&M, 179 kr., hm.com/dk

Strømpebukserne

Rib-strikkede strømpebukser fra mp Denmark i super god kvalitet. Den gode pasform og elastik ved taljen, gør at det holder pasformen hele dagen.

strømpebukser

Strømperbukser, 99 kr., magasin.dk

Hårbøjlen

En lækker hårbøjle kan redde enhver morgen. Denne er fra & Other Stories i råhvid og har det smukkeste mønster.

hårbøjle

& Other Stories, 195 kr., otherstorries.com/dk

Halstørklædet

Halstørklæde fra Magasin du Nord Collection er i en blød kvalitet og med en flot struktur. Det er enkelt i modellen med lange frynser, der giver halstørklædet et casual udtryk. Et klassisk halstørklæde i den lækreste kvalitet.

halstørklæde

Halstørklæde, 200 kr., magasin.dk

Huen

Den er girly og et sikkert hit. Den er fra Tommy Hilfiger og er i 100% økologisk bomuld.

hue

Tommy Hilfiger hue, 249 kr., boozt.com

Skoene

Den er cool – den er god at gå i ned en fed høj sål – og så kan den bruges til nærmest alt i efteråret, og så er den er fra Tamaris.

sko

Tamaris sneakers, 1.349 kr., magasin.dk

Rygsækken

Rygsæk er i imiteret læder. Rygsækken har to hanke, som kan hæftes sammen, og justerbare, vatterede skulderremme. Lynlås med træktap foroven og et udvendigt rum med lynlås og rund træktap. Vatteret rygpanel og bund. Højde 30,5 cm. Længde 23 cm. Bredde 10,5 cm. Den er fra H&M.

rygsæk

Rygsæk fra H&M, 179 kr., hm.com/dk

Smykket

Flint halskæden fra Maanesten har et fint trekantet vedhæng med glitrende zirkoner og et smukt blomstermotiv.
Materiale: Sterling sølv (925), forgyldt med 18 karat guld og zirkoner. Kædelængde: 490 mm. Den er enkel og passer til alt.
halskæde
Maanesten halskæde, 350 kr., maanesten.com/dk

Makeuppaletten

NYX’ Matchy-Matchy Monochromatic Color Palette indeholder seks øjenskygger, en blush og en illuminator med en silkeblød konsistens og med en perfekt farvesammensætning samt et udvalg af forskellige finishes. Mere behøver du ikke. Smart …

nyx

Nyx-palette, 174,95 kr., magasin.dk

 

Læs også:

Septemberfund

 

kollage sept

· Mere fra samme kategori ·