Læs også:

Close
svømmer

Man crush: Tom Daley

Underholdning  | 

Kan man pludselig synes ‘Udspring’ var noget af det mest interessante under OL … Ja, det kan man faktisk godt, når det involverer britiske Tom Daley. Læs her om vores nye man crush

Han har længe været kendt for både sine sportslige præstationer, men OL har rykket ved Tom Daley’s fangruppe, der nu indbefatter hele verden – både mænd og kvinder. For ikke nok med han er ufattelig charmerende – og ja, også en dygtig sportsmand, så er det måske lidt tragikomisk hans ekstra hobby; at strikke og hækle, der har givet de største overskrifter verden over.

Men hvem er Tom Daley egentlig – her får du både nogle visuelle svar, men også facts om manden med det charmerende smil …

Instaprofiler

Den charmerende OL-helt har to instaprofiler; @tomdaley og @madewithlovebytomdaley. Den første er den, der viser hans mange sportspræstationer, og den andet hans DIY-skills. Begge er et besøg værd. Vi viser nedenfor et lille udpluk …

OL-vinder

Han har allerede vundet OL i synkronudspring 10 meter tårn for mænd. Og han kom også videre i den indledende runde for 10 meter tårn, mænd.

Men den britiske 27-årige OL-helt har en liste så lang som pokker med medaljer og trofæer, han har vundet fra han var helt ung.

Også under dette OL i Tokyo er han en god repræsentant for sin sportsgren og ligger masser af posts op omkring ham og hans venner og konkurrenter …

Tom har strikket en lille sag til sin guldmedalje med det engelske flag og det japanske på den anden side – det er da cute …

Her ses Tom Daley og Matty Lee, der stolt viser deres guldmedaljer frem …

DIY-elsker

Under OL få man pludselig Tom sidde at strikke, da han så kvindernes 3 meter udspringsfinale. Og DET fik mange til at kigge lidt nærmere på, hvem og hvorfor han gjorde det. Ja, faktisk blev de sociale medier oversmømmet med Tom, da han sad i Tokyo Aquatics Centre og syslede med et strikketøj.

Som BBC- kommentatoren Katherine Downes sagde:

“There’s Tom Daley – he’s got his knitting needles out.” Og fortsatte “What do you reckon he’s crafting there? I wonder who he’s making that purple concoction for?”.

Men for dem der kender han instaprofil med DIY, så var det ikke et nyt syn, for der har han ofte lagt billeder op, hvor han er i gang med et nyt strikkeprojekt.

Og da han så viste, HVAD det var han sad og strikkede, gik alle helt i ekstase, for at kombinere Tom, hunde og strikningen var den perfekte kombination til både at få likes og opmærksomhed på.

Det hemmelige våben

Selv kalder han sin strikning for ‘sit hemmelige våben’ . Og han skrev på sin profil: “The one thing that has kept me sane throughout this whole process is my love for knitting and crochet and all things stitching”.

Kærligheden

Og nu må vi så gøre alle med et crush lidt kede af det. For Tom er godt afsat. I 2017 blev han nemlig gift med Dustin Lance Black, der både er film writer og director – og ikke mindre end Oscar vinder også. Også Dustin strikker Tom til … Heldige asen – på alle måder.

 

Kendt i England

Tom er i England kendt ansigt og havde allerede inden OL vundet manges hjerter. Han er tit i medierne, og bruger også selv meget tid på sine profiler … Men nu kendskabet til charmøren nået ud i hele verden.

LGBT

I LGBT-miljøet er han noget af et ikon. Og han går ikke af vejen for at vise, sin kærlighed til LGBT, hvilket han også til tider viser i de strikkede og hæklede ting. Og hvordan det kan lykkes at få nedenstående pastelfarvede vest, som i øvrigt ligner de kendte tæpper fra ‘gamle dage’, til at se über cool ud på en mand, det kan være svært at forklare. Men det er en af de ting, Tom kan …

 

Læs også:

LGBTQIA+ … Hvad betyder de mange bogstaver og begreber inden for seksualitet og køn?

 

lgbt, lgbtqi, seksualitet, kærlighed, politik

· Mere fra samme kategori ·