Læs også:

Close
pige party

10 tegn på, du ikke er en ‘party girl’ længere

Underholdning  | 

Det er ikke kun tømmermændene, der bliver værre i 20’erne. For også andre ting taler dig fra at dyrke natklubberne til klokken 6 om morgenen. Læs med her og få 10 tegn på, at du også er en af dem, som har lagt party-uartig vanerne på hylden

fest party drikke
Er ‘festerne’ blevet færre … (Foto: Unsplash)

20’erne er alderen, hvor du finder ud af, at andendagstømmermænd er en naturlig følgesvend efter en tur i byen. Og det er kun én af grundene til, at du ikke er den gamle festabe mere.

Hygge og ingen tømmermænd

1. Du kan ikke tillade dig at have tømmermænd i weekenden. For hvem skal så stå for at gøre rent, vaske tøjet og se 13 episoder på Netflix, inden en lang uge starter igen? Man skal da også have lidt tid til at trække stikket og lade op i weekenden.

Og bliver det så overhovedet nødvendigt med alle de shots, for man kan da sagtens nøjes med at snakke over en drink eller to.

2. Du føler dig pludselig for gammel, når du træder ind på baren. Hvordan kommer du nogensinde til at holde mere end 2 timer, når baren er fuld af 20 årige. Var du virkelig også så højlydt dengang? Følelsen af at være alderspræsident truer din lyst til at feste …

3. Du trækker på hygge-kortet med vin og lækker mad. “Piger, piger, piger … Er det ikke meget federe, hvis vi bare hygger hos mig med lidt vin og mad? Så slipper vi også for de dårlige cocktails, det klistrede dansegulv og den lange taxatur hjem.”

Kedelig eller bare ældre

4. ‘Kæreste-kedelig’ fænomenet har taget overhånd – Mener kun dine single veninder. “Siden hvornår er du blevet så kedelig?”. “I kan da ikke se film hver weekend”.

Trust me, det kan man godt – Og så med god samvittighed!

5. Du bliver allerede træt OG fuld af to drinks. “Er klokken allerede 23. Nogle der vil følges hjem?”

6. SUSPEKT… ‘Kinky-fætter’ … Driver dig til VANVID. Hvordan og hvorfor skal den sang spilles hele tiden? Kan man ikke få sat noget ordentlig dansemusik på?

Bare tanken om dig for et par år siden ramme floor til netop dét musik får dig til at krummer tæer. Puha.

Dans og druk

7. Hvis du skal slippe din indre dansemus løs på floor, skal DJ sætte noget musik på, som du rent faktisk kan teksten til. Måske han vil låne din playliste med det bedste musik fra 00’erne?

8. De gode, gamle drukhistorier med veninderne er de bedste taleemner, når I ses. Men der kommer ikke flere til listen.

“Ej, kan du huske dengang, hvor vi drak to flasker hver, og hvor vi tog på 7-Eleven for at købe pølsehorn klokken 6 om morgenen!?”. Det var fedt dengang.

Hyggetøj og ikke festtøj

9. Du er ikke med til at lukke og slukke for klubben. Og nyde den lange tur hjem med solopgang og uimodståelige trætte øjne i bussen … Og en frygt for at falde i søvn … Og vågne på endestationen … Igen.

10. Du har intet festtøj. Eller jo, men du gider ikke at tage på. Hvad nu hvis, der er nogen, som spilder på din kjole? Og dine tornhøje stiletter har samlet støv længe nok til, at du kun hiver dem frem til særlige arrangementer.

Desuden har du ændret tøjstil de seneste par år, og dit foretrukne outfit er blevet joggingbukser og en fræk ‘messy bun’ om fredagen!

Læs også: Lav selv en lækker Cosmopolitan til dig og dine veninder

cosmopolitan Cointreau nytår drink (Foto: PR)

 

 

 

 

· Mere fra samme kategori ·