
Sparkling Margarita med Prosecco og hindbær
Ikke alene er den smuk og girly, men den smager også lækkert, og er en rigtig sommerdrink, du kan servere, når du skal have gæster. Prøv at lave en sparkling Margarita med Prosecco og hindbær
En forfriskende og boblende hindbær Margarita toppet med perlende Prosecco. Lav eventuelt Margaritaen i forvejen, så den på forhånd er klar i en kande. Dermed er den nemlig lige til at hælde i et glas og toppe op med Prosecco, når de fine drinks er klar til at blive serveret.

Det skal du bruge
4 cl Tequila blanco
2 cl Cointreau
1 cl Shake-it sugar cane mixer
1 nip salt
4 hindbær
1,5 cl limesaft
Isterninger
4 cl Prosecco
Friske hindbær til pynt
Sådan gør du
Kom Tequila, Cointreau, Shake-it sugar cane mixer, salt, hindbær og limesaft i en shaker med is.
Ryst drinken godt sammen.
Sigt den i et coupe glas og top med Prosecco.
Pynt med friske hindbær.

Læs også: