Læs også:

Close
blå hav havet vand

Shopping: Blå sommerdrømme

Mode  | 

Sommer er lig med sol og masser af ture i havet. Vi elsker det blå hav og den blå himmel. Vi har fundet blå items, som kan give dig en vibe af sol, sommer og strand

Vi elsker den danske sommer, og også alle de farver, som vi forbinder med den. Men især blå som havet og himlen er favoritter. Sæt den sammen med sart pastellyserød, sand, eller sort. Ja, sæt den næsten sammen med alle de farver, du kan komme i tanke om. Få inspiration til din blå (sommer)shopping her …

pige strand
Kom i (shopping)sommer stemning her … (Foto: Unsplash)

Dæk et sommerbord

At dække et sommerbord til dine gæster er hyggeligt. Her er en 2-pak servietter i hørblanding. De er i vasket, vævet bomulds- og hørblandet kvalitet og fra H&M.

servietter

H&M 2-pak servietter, 59,95 kr., hm.com/dk

Sommernedelen til det hele

Om du bruger den til fest, stranden eller søndagshygge – så er den perfekt til det hele. Midi nederdel med et fald med en krøllet effekt. Nederdelen er blå og har en talje med en elastik. WOW. Og så til en fin pris. Det er det Gina Tricot kan …

nederdel

 

Gina Tricot nederdel, 279 kr., ginatricot.com/dk

Den gode creme til kroppen

Den solbrune hud kræver efter med creme. Prøv Biotherm Life Plankton Body lotion, der er beriget med Life Plankton beroliger og hjælper med at gøre huden mere modstandsdygtig. Den fyldige og behagelige tekstur, trænger hurtigt ind i huden og giver fugt i op til 48 timer.

Huden efterlades mere smidig og elastisk. Dag efter dag, styrkes hudbarrieren og huden vil synes fastere, glattere og næret med fugtighed. OBS: bruges ikke i ansigtet.

biotherm

Biotherm Life Plankton creme, 199,95 kr. kr., matas.dk

Den lille men store forskel

Accessories kan gøre en stor forskel på et look. Disse ørestikker er både smukke og perfekt op mod solbrun hud. D er fra SISTIE Element og er blå ørestikker i guld. Fine men  simple ørestikker med blå sten.

ørestikker

 

Ørestikker fra SISTIE, 250 kr., salling.dk

Den fineste badedragt

Det kan være svært at finde DEN badedragt, som både er perfekt, når man er lys i foråret og solbrun senere på sommeren. Men denne her fra H&M  er en favorit. Det er en helforet badedragt med V-udskæring og højt skårne ben. Badedragten har skåle med udtagelige indlæg, som former brystet og giver god støtte. Brede skulderstropper med dekorativ knude foroven. Medium dækkende bagpå.

badedragt

Badedragt fra H&M, 199 kr., hm.com/dk

Optimistisk rejse

Kender du det, at alle kufferter ligner hinanden. Så find et fint og personligt kuffertmærke at sætte på. Dette byHoptimist kuffertmærke er både fint og en god hjælp. Det er i gummi og i flot blå farve.

kuffertmærke

Hoptimist kuffertmærke, 49,95 kr., imerco.dk

Bandana – ja tak

Urban Classics Bandana 3-pak tørklæder/halstørklæder i fine sommerfarver … Brug dem i håret, om håndled – på tasken eller som tørklæde.

bandana

Bandana 3-pak fra Zalando, 89,90 kr., zalando.dk

Tak for kaffe

Et rigtigt sommerkrus og endda til en virkelig god pris. Det er i stentøj og med fine blå striber og fra Søstrene Grene. Nyd kaffen, teen eller måske lemonaden i kruset …

krus

Søstrene Grene krus, 21,40 kr., sostrenegrene.com/dk

 

Det fine armbånd

Stine A Iceblå Rainbow Mix armbånd der fås hos Salling. Et fint armbånd med en yndig blanding af ædelsten i isblå farver fra Stine A. Armbåndet kan med fordel bruges sammen med dine andre yndlingsarmbånd.

armbånd
Stine A armbånd, 375 kr., salling.dk

Sommersysler

Måske et lille DIY-projekt. Hos Søstrene Grene har de i hvert fald garn, der er til at betale i en blandingsmateriale kvalitet. Her i smuk dyb blå farve.

garn

Garn fra Søstrene Grene, 19,80 kr., sostrenegrene.com/dk

Til kolde aftener

Fin dueblå sweatshirt fra Gina Tricot … Både enkel og feminin og kan sættes sammen med mange andre farver.

sweatshirt

Gina Tricot sweatshirt, 199 kr. ginatricot.com/dk

Hyggelys om aftenen

Kivi lysestage fra Iittala, passer ind i alle rum med det enkle design. Det stilrene design gør også, at den kan bruges  året rundt, men i den blå nuance – bare ekstra sommerlig.

fyrfadsstage

Iitala fyrfadsstage, 149 kr., nordicnest.dk

Læs også:

Lav en lækker sommerdessert: Blomsterbergs Pavlova

 

mini pavlova blomsterberg kage bær (Foto: Columbus Leth)

 

· Mere fra samme kategori ·