Læs også:

Close
beautynyheder juli kollage

Julifund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en juli måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beautynyheder, som jeg gerne vil dele med jer

beautynyheder juli kollage
Så er der beautynyheder til dig … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Solcremen til ansigtet

Avène B-Protect SPF 50+ er meget høj solbeskyttelse til sensitiv hud på ansigt og hals. Kan dog også bruges af alle der bare vil passe ekstra godt på sin hud …

Der er anti-forurening, antioxidant kompleks og med pigmenter, der giver en ensartet, smuk teint. B-Protect SPF50+ sikrer optimal UBV-UVA beskyttelse takket være eksklusiv Sunsitive beskyttelse.Den let farvede tekstur transformeres og frigiver mikroindkapslede pigmenter, så huden bliver strålende og klar. Med Avène Termalkildevand.

Dosis og anvendelse:

Påfør 1 finger creme på ansigt og hals for en voksen før ophold i solen. Genpåfør ofte for at opretholde beskyttelsen, især ved svømning, sved eller aftørring med håndklæde. Bliv ikke for længe i solen, selv ved anvendelse af et solbeskyttelsesprodukt.

I øvrigt en god størrelse til tasken …

avene solcreme

Avène B-Protect SPF 50+ solcreme, 104,50 kr., apopro.dk

En anderledes måde at vaske håret på

Davines Essential Volu Shampoo Bar giver fylde og volumen samt en fantastisk lethed til et fint eller tyndt hår. Den er med plejende majroe ekstrakt, som giver næring til håret og efterlader det fyldigt, sundt og dejligt blødt.

Baren indeholder effektive og naturlige Slow Food Presidia ingredienser og er pakket i 100% genbrugspapir, og den har en lav pH, hvilket gør den særlig skånsom, renser håret effektivt og lukker skællaget, så håret bliver ekstraordinært blødt og glansfuldt. Indeholder ingen sulfater, konserveringsmidler, silikoner og blegemidler. Den er ikke billig – men den er god og rigtig drøj.

Sådan bruger du den:

– Tilfør vand – gør shampoo baren godt våd
– Gnid mellem håndfladerne for at danne en lækker skum
– Påfør herefter skummet i håret
– Vask og skyl håret
– Hvis det er nødvendigt gentag da processen
– Afslut med ønsket balsam

davines bar shampoo

Volu Shampoo bar fra Davines, 199 kr., hair247.dk

Frisk på et sekund

Sommervarme kræver mange friske pust i løbet af dagen. Og det kan denne essence facial mist, der også er til at betale. Den hedder 3in1 fordi den både fugter, sætter din makeup og opfrisker.

Størrelsen er også perfekt til tasken – og duften skøn af (sommer)vandmelon. Den er også ret fin, og ja et lille must have at have med i tasken, hvor end du tager hen.

Den er lavet med 98 procent naturlige ingredienser og er også uden silikone. Essence kan altså noget på alle parametre.
essnence mist

3in1 Facial mist fra Essence, 30 kr., fås i Bilka og Føtex

Den perfekte rejsepartner

Måske du allerede kender de skønne parfumer fra danske ærlig? ærlig er et danskproduceret parfumemærke, der bevidst har fravalgt de 26 allergener, der ifølge krav fra EU skal nævnes i indholdsdeklarationen, hvis de findes i en vis koncentration i produktet. Lis Hansen, grundlægger af ærlig, har fra start haft håb om, at flere, som ikke kan tåle parfumer med de 26 allergener, kan tåle ærlig. ærlig er 90% naturligt og økologisk.

Der er tre varianter i eau de parfum, der hedder P1, P2 og P3, som står for parfume 1, 2 og 3. Her er det P1, der har noter af pæon kaffe, koriander og beroligende hvid musk, som der er fokus på.

Med de nye flasker på 15 ml. har parfumerne fået en ny og praktisk taskestørrelse, så du nemt kan have have din yndlingsduft med på farten.

Ligesom full-size produkterne er æskerne til de nye travel size FCS-certificeret, og der er ikke brugt lim på emballagen.

Så mangler vi bare at komme ud at rejse – men til en start er den kommet i tasken, vi har med hver dag …

ærlig parfume p1

P1 rejsestørrelse, 299 kr., shop.planorganic.dk

Sov godt – også dig kære hud

Klairs Midnigh BLue Camlmin Sheet Mask er en sheet maske af bambus og kul beriget med en essens, der indeholder blandt andet piletræekstrakt (en naturlig kilde til BHA), centella asiatica og erythritol, der tilsammen mindsker og forebygger store porer og har en beroligende, kølende effekt på huden. En lækker forkælelse … Og så er den vegansk.

Brug:

Efter rens og toner påfør masken og lad den være på i 15-20 minutter.
Rester klappes ind i huden.
Skyl ikke af.

klairs sheet maske

Klairs sheet maske, 49 kr., cocopanda.dk

Husk stadig håndsprit

Pudderdåsernes håndsprit gel er 70% og er et supplement til din almindelige håndhygiejne, som du OGSÅ skal huske (måske endda især) når du er på ferie …

Påfør rigeligt og gnid gelen grundigt ind i begge hænder, rundt om og mellem fingrene, fingerspidser og negle, håndleddene og håndryggene, hvorefter hænderne lufttørrer. Skyl ikke efter med vand. Kun til udvortes brug.

Den indeholder glycerin for at undgå udtørring af huden, er vegansk og uden parfume.

At den så også er pæn gør bestemt heller ikke noget …

pudderdåserne håndsprit

Pudderdåserne håndsprit, 49,95 kr. goshcopenhagen.dk

Solcremen til kroppen

En god solcreme og okay høj faktor (SPF 30). Denne Yves Rocher Spray Lotion er perfekt til dig, der vil kombinere en høj UVA/UVB-beskyttelse med en enkel, hurtig påføring – en frisk, genfugtende sollotion med praktisk pumpespray. Efterlader huden glat og blød med en dejlig duft.

Sea Holly har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Solserien Solaire Peau Parfaite udnytter kraften i Sea Holly-ekstrakten fuldt ud for at beskytte din hud og samtidig give den en gyldenbrun farve. Produkterne i serien har konsistenser, der er lette at påføre, og behageligt duftende formler, som giver mere end blot beskyttelse – de dækker hudens vigtigste behov før, under og efter soleksponering. Pris også okay …

yves rocher

Yves Rocher solcreme, 129 kr., yvesrocher.dk 

Perfekt til rejsen

ogx har mange lækre serier – og de har også GODE rejsestørrelser. Denne her er jeg ret vild med – og du  kan også få conditioner til …

Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo, Argan Olie er fyldt med E-vitamin og antioxidanter, som hjælper med at styrke spidserne og beskytte mod UV stråler og styling-varme og giver derved håret glans, fylde og blødhed. Perfekt til sommertørt hår.

ogx shampoo

ogx shampoo i rejsestørrelse, 34,95 kr., matas.dk

God og billig primer

essence kan noget – både med produkter og priser. Denne primer koster bare 32 kr. Ja, vildt at det kan lade sig gøre. Ikke mindst når så også produktet faktisk er ret godt.
‘Skin Loving Primer’ er den perfekte base til din makeup, for den føles let som fjer på huden og efterlader den jævn og med glød …
Med fugt fra aloe vera sikres en fugtende og glat følelse. Den bløde tekstur forhinder tilstoppede porer og er især god til sensitiv hud.
Den skaber et naturligt look og sikrer, at din makeup kan holde hele dagen. Ja og så kun for 32 kr. …

essence primer

Essence primer, 32 kr., fås i Bilka og Føtex

Rescue til trætte fødder

I disse varme dage så har (i hvert fald mine) ben og fødder det med at svulme noget op. Og så er det jo godt, at der findes en lille ‘hjælper’ …

A. Vogels Aesculaforce Gel er til og mod trætte og tunge ben. Den kølende og lindrende Aesculaforce Gel afhjælper tunge og trætte ben, for eksempel på lange arbejdsdage eller når du er ude på lange fly- eller køreture, hvor du sidder ned i længere tid.

Gelen har en neutral duft, og den er let at smøre ud og gnide ind i huden med opadgående strøg. Giver hurtig lindring og køler benene i varmen. Ahhhhh ….

Gelen indeholder udtræk af hestekastanjefrø med 2% af det aktive stof aescin.

Dosering og anvendelse:

Til udvortes brug.
Påsmøres 2 gange dagligt med opadgående strøg på de udsatte steder og indgnides blidt.

* Afhjælper stagnation, tyngde og træthed i benene
* Let konsistens som er nem at bruge
* Fremstillet af friske, naturlige kastanjefrø

Jeg vil altid fremover have sådan en gel stående til de dumme (læs store tunge fødder) dage …

a. vogel trætte fødder

A. Vogel gel til trætte fødder, 149,95 kr., avogel.dk/shop

En god følgesvend

Luksus travelkit fra NUXE, der inderholder alt, hvad du skal bruge af hudpleje på rejsen. Produkternes størrelse er ideelle til hvis du skal på weekendtur, i sommerhus eller til udlandet. Dette sæt indeholder 5 produkter til ansigt og krop, samlet i en lille smart gennemsigtig NUXE taske.

Dette travelkit indeholder følgende produkter:

  • Nuxe Body Shower Gel, 30 ml
  • Rêve de Miel® Face Cleansing& Make-up Removing Gel, 15 ml
  • Huile Prodigieuse®, 10 ml
  • Crème Fraîche® de Beauté, 15 ml
  • Rêve de Miel® Hand & Nail Cream, 15 m

nuxe rejsesæt

Nuxe rejsesæt, 99,95 kr., matas.dk

Den perfekte linje

KVD Vegan Beauty Tattoo Liner – eyeliner er ganske unik. Den prisvindende, veganske, flydende eyeliner med en ultrapræcis børstespids til let anvendelse til at skabe de ikon iske katteøjne.  Den har en højpigmentform og holder hele dagen, og så er den vandtæt og drysser ikke, så du kan stole på, at din eyeliner holder hele dagen og natten.

Nøglen til succesen er den ultrapræcise børstetip, som er e n super nem applikation og giver ultimativ præcision, hvilke t gør Tattoo Liner til det perfekte værktøj for alle, fra make-up newbies til proffer. Vælg mellem 2 nuancer – Ultrasort T rooper Black eller rig, chokolade Mad Max Brown. Ryst før brug, for at formularen flyder.

TIP: Husk at opbevare Tattoo Liner med tippen ned ad , så børsten altid er mættet og klar til brug.

kvd eyeliner

KVD tattoo liner, 180 kr., magasin.dk

After sun produktet jeg elsker

Coola ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion er med et kraftigt skud aktivstoffer til huden, der leverer potente antioxidanter og et væld af nærende, beroligende ingredienser, der hjælper huden med genopbygning efter en dag i solen. Perfekt til din hud, når solen har lagt sig …

• 70% + økologisk certificerede ingredienser
• 99% af ingredienserne er af naturlig oprindelse
• Ecocert-certificeret
• Rig på antioxidanter fra blandt andet solsikkeolie
• Aloe Vera hjælper med at dulme solskoldning
• Lavendelolie giver anti-inflammatoriske fordele
• Rosmarinekstrakt styrker genopbygning af huden
• Naturlig lavendelduft
• Vegansk

coola after sun

Coola after sun, 299 kr., nicehair.dk

 

Læs også:

Den lækreste sommermad: Rødtunge med stikkelsbær

 

Meyers rødtunge

· Mere fra samme kategori ·