Læs også:

Close
strand palme ferie (Foto: Pxhere)

Gossip: Sommerferie i kendisland

Underholdning  | 

Sommeren byder på afslapning og en pause fra rampelyset for vores udenlandske og danske kendisser. Kig med på lidt gossip fra kendisland

De både danske og udenlandske kendte har hver deres bud på, hvor sommerrejsen kan gå hen og hvordan man får slappet af og ladet energien op igen. Vores instafeed er fyldt med sommerferiebilleder af hygge og afslapning både i den danske og udenlandske sommersol – og vi er kun liiiiiiiiiidt misundelige …

Find ud af hvad de kendte laver i deres ferie her og bliv inspireret.

Fodboldbenene hviles

Cristiano Ronaldo tager en slapper, da Belgien slog Portugal ud af EM (Euro2020). Men så den højtbetalte fodboldstjerne til gengæld lov til at hygge sig med sine nærmeste. Godt ser det ud – og så har vi ikke engang nævnt ‘vaskebrættet’ …

Familiehygge, lur og is

En af vores absolut yndlingsskuespillere; Kate Hudson hygger med familien. En stille og rolig – og mega hyggelig sommer fyldt med kærlighed og is i stride strømme …

Bling bling sommer

Kylie Jenner giver den maks gas og ser mega cool og glamouragtig ud foran den bling bling besatte Phantom Rolls Royce . SÅDAN kan en sommerferie også se ud …

Kærlighed i Tyrkiet

Smukkere og mere romantisk kan man næsten ikke gøre det. Katy Perry og Orlando Bloom nyder Tyrkiet og hinanden, og de delte idylliske (og ret misundelsesværdige – men hvem gad ikke holde ferie med Orlando Bloom) fotos fra kanten af en intinity-pool …

Haileys hundesjov

Hvad får de kendte tiden til at gå med i sommer … Man tænker – dyre ferier – glimmer, glamour – masser af bobler og både i millionklassen. Meeen – men kan faktisk også gøre det. Se bare på Hailey Bieber …

Den danske badenømfe

Hun er (stadig) gudesmuk – hun er dansk, og hun lægger de fineste fotos og stories ud på sin instaprofil. Også fra sin sommerferie som hun indtil nu har holdt i sit hyggelige hus nord for Manhattan. Men Helena Christensen er netop vendt hjem til Danmark og sin lille hyggelige lejlighed på Christianshavn – så måske hun kan ses i det københavnske byliv de kommende dage …

Turtelduer hygger i The Hamptons

Kærligheden blomstrer (åbenbart) mellem Ben Affleck og Jennifer Lopez, som er spottet tæt sammen det sidste stykke tid, hvor de blandt andet i fredags var i Universal Studios med deres børn i Los Angeles. Men nu holder de så ferie i The Hamptons og nyder deres sommerferie – sammen …

Real Housewive i badehumør

Lisa Rinna fra Real Housewives of Beverly Hills (og tidligere medvirkende i legendariske Melrose Place-serien) giver den gas til den 4. juli uafhængighedsdagen. Men med den krop kan hun bestemt også godt vise den frem. Hvem der så sådan ud i en ‘amerikansk flag’-badedragt …

Sommerbryllup

Hvad skal man bruge sommerferien på – måske blive gift … Det er, hvad Gwen Stefani og Blake Shelton brugte sidste weekend på på deres ranch i Oklahoma. Og om vi glæder os til at se billederne … Tillykke og sikke en sommerferie, de må have …

Dickows idylliske Island

Tina Dickow holder ferie hjemme med familien i Island – også hendes forældre der endelig kom derop. Det naturskønne land har meget at byde på, og det lyder også på hendes opdateringer som om, at dagene har været fyldt med naturoplevelser og familiehygge …

Middag (og kærlighed) i Hollywood

Kourtney Kardashian og Travis Barker hygger på livet løs … Den anden dag blev de spottet midt i Hollywood, hvor de var på vej ud at spise på en lækker restaurant. Kærligheden blomster og det gør Kourtney også …

 

 

 

Læs også:

Lav en lækker kage med rabarber og hvid chokolade

blondie kage rabarber hvid chokolade bage (Foto: Søren Staun Petersen)

· Mere fra samme kategori ·