Læs også:

Close
sol solbadning hud sommer

Fem uundværlige beautyprodukter om sommeren

Skønhed  | 

Vi elsker sommer, sol og alt hvad den fører med sig. Også en brun hud. Men det er også hårdt for huden at udsættes for både saltvand og solens stråler. Her får du fem uundværlige beautyprodukter, din hud vil elske

sol solbadning hud sommer
Pas på din hud i sommervarmen … (Foto: Unsplash)

1. Et godt makkerpar

John Masters Organics – Body Milk with Fig & Vetiver + Body Wash with Fig & Vetiver er et godt makkerpar …

Body Wash with Fig & Vetiver er fremstillet med et mildt, sukkerbaseret skummiddel, der giver et lækkert, fyldigt og cremet skum, der let fordeler de nærende ingredienser på huden. Snavs, fedt og urenheder vaskes nænsomt væk med denne naturlige kropssæbe, der efterlader huden ren, blød og smidig. Vores essentielle olieblanding med figen og vetiver virker beroligende på huden.

Body Milk with Fig & Vetiver er lavet med beroligende sheasmør og fugtgivende aloe vera. Denne ultralette og naturlige lotion trænger hurtigt ind og gendanner hudens fugt og blødhed, og danner samtidig et tyndt lag af kokosolie, der bevarer smidighed og fugtbalance, Vores essentielle olieblanding med figen og vetiver virker beroligende på huden.

john masters
Hvem elsker ikke figner (og John Masters Organics) … (Foto: PR)

Body Milk with Fig & Vetiver: 269 kr.
Body Wash with Fig & Vetiver: 269 kr.

2. Smuk hud med scrub og body butter

Evolve Tropical Blossom Body Polish og Tropical Blossom Body Butter er et andet godt makkerpar til din hud …

Den ikke bare ser lækker ud – den er også god … (Foto: PR)

Denne oliebaserede Tropical Blossom Body Polish indeholder fine partikler af økologisk sukker, der polerer huden op til glat perfektion, samt naturlig tahitiansk monoikokos der er blødgjort ved hjælp af eksotiske tahitianske gardeniablomster. Naturlige sukkerekstrakter blandes nænsomt med vand for at gøre den klare balm til en cremet lotion, der renser helt rent og gør huden glat og blød. Med duft af eksotisk, naturlig hibiskus. Indeholder ingen sæbe.

scrub
Man får næsten lyst til at spise denne scrub … (Foto: PR)

Denne silkebløde Tropical Blossom Body Butter indeholder nærende økologisk sheasmør og naturlig tahitiansk monoikokos, blødgjort af eksotiske gardeniablomster. Gør huden glat, blød og velduftende ved hjælp af naturlig hibiskus.

En lækker creme og mærke … (Foto: PR)

Tropical Blossom Body Polish: 249 kr.
Tropical Blossom Body Butter: 199 kr.

Den gode ansigtscreme

RÅ Skincare; Favn Extra Nourishing Cream Squalane er en god fugtighedscreme, når du vil forkæle dit ansigt.

Favn Extra Nourishing Cream Squalane er en rig fugtighedscreme, der er designet til at bekæmpe tør hud og reducere kløe.

Cremen indeholder få, men allergivenlige ingredienser og indeholder ingen dufte. Cremen har et højt indhold af blødgørende planteolier og stabiliseret squalane. Squalane fungerer som en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod oxidativt stress og bidrager til en stærkere og mere fugtet hud.

RÅ favn
RÅ er et super lækkert og ‘rent’ mærke … (Foto: PR)

Favn Extra Nourishing Cream Squalane: 429 kr.

 

Her kan du købe de viste produkter …

 

pige glad smiler
Og husk så lige også en hat til de varmeste timer på døgnet … (Foto: MY DAILY SPACE)

 

Læs også:

Beautynyheder

 

kollage junifund

· Mere fra samme kategori ·