
En klassiker i nye klæder: Trifli med passionsfrugt
Trifli med passionsfrugt er anderledes og en skøn forårs- og sommertrifli med den lækreste mascarpone-creme, knuste digestivekiks og en symfoni af mango, jordbær og passionsfrugt
Den egner sig eminent til uventede gæster, for den kan laves på 15 minutter. Så bliver det da ikke nemmere og mere lækkert …
Opskriften er fra bogen ‘Mummum – hverdagsfavoritter’. Bogen er spækket med lækre og faktisk også meget nemme opskrifter, du kan lave. Det er Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, der står bag.
Opskriften er udover at være mega indbydende og let at lave også den type dessert alle kan lide …

Det skal du bruge
Creme
2 ½ dl piskefløde
150 g mascarpone
3 spsk. flormelis
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. limesaft
Andet
200 g mango
200 g jordbær
8 stk. digestive-kiks
2 passionsfrugter
evt. lidt frisk citronmelisse
Opskriften er til 4 personer og tager kun 15 minutter at lave …
Creme
1. Kom piskefløde, mascarpone, flormelis og vaniljesukker i en skål. Pisk det til en fast creme med en elpisker, og smag til med limesaft.
2. Skær mango og jordbær i små tern.
3. Skær den ene passionsfrugt i både, og halver den anden.
4. Knus digestive-kiksene i hånden, og fordel halvdelen af dem i bunden af 4 glas. Fordel derefter halvdelen af cremen i glassene, og kom mango, jordbær samt lidt af kernerne fra den halverede passionsfrugt ovenpå. Gentag dette igen.
5. Pynt til sidst med passionsfrugt og evt. lidt citronmelisse, og server med det samme.
Sådan ser bogen ud:
Læs også:
Derfor skal du drikke kamillete