Læs også:

Close
mor datter

En gave til kvinden du har kær

Mode  | 

Der er mors dag, der er fødselsdage, der er gaver, man bare giver fordi man vil glæde sin mor (eller en kvinde) … Mangler du inspiration til en gave til den vigtigste kvinde i dit liv, så læs med her

Søndag den 9. maj er det mors dag. Men hvad skal man give en af de personer i verden, som man holder mest af? Og man også gerne samtidig vil give en gave som viser, at hun er noget helt særligt?

Er du træt af at give de sædvanlige blomster til din mor, så kig med og bliv inspireret … Vi har samlet en række gode bud på, hvad du kan overraske din søde mor med.

Men alle tingene kan også gives til en anden kvinde; din bedste veninde – søster eller mormor – eller du kan måske vise artiklen til din kæreste, så du selv kan blive begavet. Gode ønsker er altid godt at have, når de vigtigste kvinder i dit liv skal have en gave … Og bonus er, at alle gaver er til at betale, for alt koster under 400 kroner …

Den fine kjole

Flot midi-kjole i crinkled, vævet bomuldskvalitet. Kjolen har lav, opretstående krave med rynkning rundt i kanten og V-udskæring foran. Lange, voluminøse raglanærmer med smal, beklædt elastik forneden. Aftageligt bindebælte i taljen. Let rundet kant forneden med lidt længere bagstykke. Uden for. Og se lige farven …

hm kjole

H&M Kjole, 249 kr., hm.com/dk

Den helt rigtige læbestift

Den er ikke alene super cute men også perfekt i farven. Pat McGrath Labs BlitzTrance™ Lipstick. Det er haute couture-læbestift i cremeform med dristige og flotte farvepigmenter og med perlemorsfarver, der spejler sig helt vildt og tilfører en flot glans til læber. Wow …

sephora læbestift

Læbestift fra Sephora, 319 kr., sephora.dk

Den fine tekop

Den er både fin og girly; tekoppen og underkoppen fra Kählers stel Hammershøi Poppy.

kop poppy

Tekop og underkop i Poppy-stellet, 299,95 kr., rosendahlgroup.com

Bogen om datteren

Hvad bedre end give en bog – med titlen ‘Datteren’ … Endda en rigtig god bog af Lena Andersson, der handler om Elsa, barn af velfærdsstaten, Sveas barnebarn og Ragnar og Elisabets datter …

bog datteren

‘Datteren’, 199,95 kr, saxo.com/dk

Klar til sommer

Helforet badedragt med strukturmønster fra H&M’s Conscious-linje. Badedragten har skåle med udtagelige indlæg, som former brystet og yder god støtte. Medium dækkende bagpå og ryg med dyb udringning.

hm badedragt

H&M badedragt, 199 kr., hm.com/dk

Vasen til de små blomster

Den lille vase kan skabe forårsstemning derhjemme. Den er formet som en blomst. Lav et smukt stilleben med blomster fra haven eller fyld dem med tidens trend – tørrede blomser i forskellige farver og giv den til en kvinde, du holder af.

casa living vase

Casa Living vase hos Imerco, 69,95 kr., imerco.dk

Babylyseblå taske

Den lille håndtaske fra Mango er så fin og feminin og koster ingen penge – og farven er ‘to die for’.

mango taske

Taske fra Mango, 159 kr., mango.com/dk

Læs også:

Den lille kloge

Hvem er ikke vild med Amanda Gorman, og måske kan du endda få lov til at låne den bagefter … ‘Bjerget vi bestiger – et digt til vores tid’ er et digt af den amerikanske digter Amanda Gorman, der allerede er gået over i historien som en af de vigtigste tekster i 2021.

Amanda Gorman reciterede digtet ved indsættelsen af USA’s 46. præsident, Joe Biden. Hun er den yngste digter, der nogensinde har optrådt ved en indsættelsesceremoni, og hendes skarpe formuleringen og store indsigt i USA’s konflikter tog derfor mange med storm.

amanda gorman

‘Bjerget vi bestiger’, 110 kr., saxo.com

Festlig og feminin

Den feminine skjorte er fra Magasin du Nord Collection  og er i den smukkeste kvalitet af genanvendt polyester. Skjorten er enkel i modellen med lange ballonærmer, en skjult knaplukning på fronten, et læg på ryggen samt en vid pasform. En elegant skjorte i den fineste, bæredygtige kvalitet.

skjorte magasin

Magasin skjorte, 399 kr., magasin.dk

Lad hjemmet dufte

Candle La Noblesse Du Bois duftlyset fra Mango er ikke bare pænt men dufter lækkert …

duftlys mango

169 kr., mango.com/dk

Kage og kagespatel

Køb en kage og en kagespatel og giv sammen. Denne er fra Imerco og designet af Ditte Julie og kan nemt forme og rette dine kager. Har lækkert silikonehåndtag.

kagespatel

Kagespatel, 99,95 kr., imerco.dk

Fin inderst inde

Denne hipser trusse fra sloggi er både smuk og i et materiale, der er så dejligt at have på. Designet tilpasser sig alle kroppens nuancer og giver dig uovertruffen komfort og pasform. Desuden har denne model et gradueret, fladt velourdesign, som erstatter den traditionelle elastik i taljen og holder trusserne på plads, samt limede sømme for at give en fantastisk komfort!

 

trusse sloggi

 

sloggi hipster trusse, 139 kr., magasin.dk

Smukke smykker

Smykker er altid en personlig gave at give. Og her er tre i æsken fra & Copenhagen … I ‘3-in-a-box Sophia’ ligger tre forskellige sølv-øreringe, som passer virkelig flot sammen. Det er 925 Sterlingsølv med zirkoner.

øreringe

& Copenhagen øreringe, 299 kr., andcopenhagen.dk

Duften og beskyttelsen til håret

Den er ikke bare lækker men også ret genial; Coola Classic – Scalp & Hair Mist beskytter hår og hovedbund mod solskade- og skoldning. Når solen er skarp, kan det være svært at beskytte den sarte hovedbund og dit fine hår ordentligt – derfor har Coola formuleret denne smarte spray!

Sprayens formel indeholder økologiske naturlige ingredienser såsom plejende monoi-olie, der blødgør og nærer hovedbunden samt håret. På denne måde forebygges udtørring, uden at håret bliver fedtet. Formlens faktor 30 solfiltre giver høj bredspektret beskyttelse mod UVA- og UVB stråling, så håret ikke tager skade, og farvet hår ikke falmer. Produktet er tilsat forfriskende havsalt og salvie, som efterlader håret med en naturlig duft af sommer og strand.

coola hair mist

Coola hair mist, 299 kr., med24.dk

 

Lav en lækker mokkalagkage – til din MOR

lagkage, mokka, kaffe, chokolade, fløde

· Mere fra samme kategori ·