Læs også:

Close
smil grin fjol smiley (Foto: Unsplash))

Ting på instagram der får os i godt humør

Underholdning  | 

Et smil – et grin – et lille afbræk … Det har vi alle brug for. Kig med her og se, hvad det er, vi ser på på instagram

Vi har alle brug for at få smilet og grinet frem. Om så det blot er kort. Men Instagram er fyldt med mennesker, der kan give dig netop det. Et lille smil eller grin og ja få humøret tilbage.

Iris styrer

Iris Apfel styrer det fashion shit for vildt – det gjorde hun før – det gør hun nu. Hendes motto ‘More is more & less is a bore’ er det også for skønt. Og hun får folk til at sende billeder til hende af deres klædeskab. Hun opfordrer nemlig folk til at bruge tiden på at gå på opdagelse i deres eget klædeskab. GID og virkelig GID at vores så ud som hendes, så kunne man bruge måneder på at gå på opdagelse.

Et stort TILLYKKE fra os

Det er da rørende og sødt. Tænk at fylde 101 år og så i denne tid. Da vi så på opslaget var der 1.666.333, så målet var nået. Vi ønsker KÆMPE tillykke og sender også stort virtuelt dansker-kram herfra …

Skøre Barry

Barry’s banter bus er bare sjov og ballade og ofte ret skørt. Men det er lige, hvad man har brug for.

 

Alt med katte er godt

Teri Hatcher er fed – sjov og ikke selvhøjtidelig. Hun lægger mange sjove, vedkommende og mærkelige ting op. Men når der så også er en kat involveret, så smelter vores hjerter.

Et grin med Mads Steffensen

Mads Steffensen, som er kendt igennem diverse tv- og radioprogrammer, giver ofte sine mange tusinde følgere et godt grin, når han poster sjove opslag fra sit liv.

Han poster blandt andet ‘behinde the scenes’ klip fra DR1-programmet “Kender Du Typen?”. I disse klip ser man ofte Mads Steffensen og Flemming Møldrup fjolle rundt og derefter bryde ud i grin og latter. Disse små klip er med til at sætte gang i ens eget lille grinflip bag mobilskærmen.

Når en kold corona kan løfte humøret

Et lille vrid med hofterne kan trække på enhvers smilbånd. Især hvis man er lige så optimistisk som denne livsglade farmor. You go girl!

SingleDestiny er en Instagram-profil, som hver dag lægger sjove memes og videoer op. Den er bestemt værd at følge, hvis du er god til overspringshandlinger, der samtidig kan give dig et godt grin.

Den er grim men ekstra nuttet

Tuna melts my heart er nok en af grimmeste hunde – men også mest nuttede hunde, du kan finde. Den er elsket og fulgt af mange. Man kan da ikke andet end holde af det lille pelsdyr.

Alle os som har brug for et ‘break’ fra online-undervisning

TikTok hitter som aldrig før – også blandt de logrende haler! Appen blev lanceret i 2017, og Instagram er siden da fyldt med sjove, korte dans- og talent videoer, lip-sync og komedie.

Disse søde hunde har garanteret ikke haft nogen anelse om, at de ville gå viralt og blive kendte på at “headbange” til Danzel  med “Pump It Up” fra 2004.

Hvis børnetegner var virkelige

Hvem har ikke haft tegninger med fra SFO til vores forældre, da vi var yngre? Måske de stadig er lagret og gemt på loftet?

Thingsihavedrawn er en af de fedeste Instagram-profiler, du kan støde på – og bestemt noget for sig. Overvej en verden hvis den så ud, som vi tegnede den, da vi var børn …

Dans, dans, dans

Når Bieber og James Corden sammen skal følge de nuttede børn får man helt lyst til selv at være med. Og hvorfor ikke, når de kan, kan vi også. Vi elsker alt ved den her video. James Corden kan man ikke andet end elske.

Læs også: 

Fordyb dig i en hobby

 

DIY gør det selv hobby male kreativ (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·