Læs også:

Close
shopping roser papirspose

Forårsshopping: Bliv inspireret til dine næste køb

Mode  | 

Vi trænger så meget til forår og fine farver – i naturen – i ens hjem og på det tøj vi tager på. Bliv inspireret til ting, du kan shoppe løs i. Måske du trænger lige så meget som os til at shoppe

Det fine håndklæde

Om du bruger det i badeværelset, i haven eller på stranden – det er fint og passer til det hele. Tyndt strandhåndklæde i vævet bomuldskvalitet, som tørrer hurtigt. Håndklædet har stribet mønster og frynser i de korte sider. Kan nemt rulles sammen, så det ikke fylder meget i strandtasken.

hm håndklæde

Håndklæde fra H&M, 79,95 kr., hm.com/dk

Skålen til dine jordbær

Den er perfekt til årets danske jordbær. Den er fra Lyngby Porcelæns serie Rhombe og er Ø11 i diameter. Den fine grønne farver gør den rigtig sommerlig.

rhombe skål lyngby porcelæn

199,95 kr., magasin.dk

Den feminine bikini

Ikke alene er den feminin, den er også klædelig og har det fineste pastelfarvede mønster. Fra Mango – set på Zalando.

bikini

Bikini, 159 kr. pr. del, zalando.dk

Til den kolde rosé

Tiden nærmer sig, hvor vi skal drikke de liflige lyserøde dråber – eller nærmere flasker. Og dertil har du brug for sådan en lille sag her, for så kan du tage den med i parken, til stranden, i haven eller på cykelturen. Den er fra Le Creuset og i farven ‘caribbean’, og den er nylon.

le creuset flaskekøler

Le Creuset flaskekøler, 199 kr., illumsbolighus.dk

Den du kan bruge hver dag

Den perfekte T-shirt både i facon og farve. Den er fra Coster Copenhagen.

t-shirt coster

Coster Copenhagen T-shirt, 199 kr., magasin.dk

Til grønne planter

Den er fin, rå og ganske unik; urtepotteskjuleren fra House Doctor. Kom dine krydderurter eller kaktusser i den …

urtepotte house doctor

House Doctor urtepotteskjuler, 120 kr., magasin.dk

Den skønne sommerkjole

Den kan bruges til alt og er så fin med blomstermotivet. Den er fra H&M’s Conscious-serie og er en lang kjole i crinkled, vævet kvalitet. Den har firkantet udskæring foran og voluminøse, trekvartlange ærmer med dybe ærmegab og smal elastik forneden. Er skåret med læg i taljen og vid underdel. Har perlemorsskinnende knapper i ryggen. Med for. Denne kjole i økologisk bomuld indgår i vores kollektion med håndmalede engblomster. Mønstret er skabt af printdesignere Kavita, Abigail, Holly og Florentin, som har udvalgt og skildret deres favoritblomster med akvarel.

hennes og mauritz kjole

Sommerkjole fra H&M, 399 kr. hm.com/dk

Det flytbare bord

Om du bruger det på din altan eller inde er lige meget. Det er smart og nemt at flytte. Og farven er glad og en af sommerens helt store farver. Det er ikke billigt, men er et bord, der holder mange år.

Det hedder On-the-move, og det er designet af Strand+Hvass for Caneline. Det er i aluminium, og fås i flere størrelser. Dette er S, og mål er: 54 x Ø 44 cm.

caneline bord

1.699 kr. illumsbolighus.dk

Lidt farve på kroppen

De er smarte og nemme at bruge, og så er de gode. Isle of ParadiseSelf Tanning Drops er selvbrunerdråber, der nemt kan blandes i din almindelige creme, lotion eller serum inden påføring. Jo flere dråber, jo dybere tan. Den glødgivende formel fås i tre nuancer. Det er vegansk og ikke testet på dyr.
isle of paradise drops

 

Isle of Paradise drops, 219 kr., sephora.dk

Sommersandalen til varme dage

De er vævede og flade og super fine de beige sandaler fra Zara. de har overlæder af flettede stropper og tådeler. Perfekt til en tur på stranden …

sandal zara

Zara flettede sandaler, 299 kr., zara.com/dk

Hynderne til udelivet

De koster ingen penge, og så er de typiske nordisk livsstil med tanker på ‘Emil fra Lønneberg’. De er fra Søstrene Grene og måler 40 x 40 x 4 cm., og er i bomuld og polyester.

hynde søstrene grene

Søstrene Grene hynde, 39 kr., søstrenegrene.dk

Lækkert rent hjem

Denne rengøringsspray fra Ferm Living til glas vil gøre dine vinduer, spejle og glas skinnende rene. Den praktiske spray er klar til brug og med den blide duft af citrus, salvie og en antydning af lavendel efterlader den en behagelig duft og ingen striber. Leveres i en genopfyldelig glasflaske med sprøjtedyse – smart …. Fremstillet med naturlige ingredienser og produceret i Danmark. Virkelig pæn og lækker …

ferm living glass clener

179 kr., firmliving.dk

Ja tak til glow

Drops of Glow Lustre Finish Creator fra Body Shop er til kedelig hud … Et smart produkt til digpå farten, da du kan bruge det alene eller sammen med dine andre yndlingsprodukter og få et fantastisk skær hvor som helst og når som helst.

Brug den til at give den foundation en sund glød eller skab et dugfriskt look sammen med din dagcreme. Med dette produkt er du kun en dråbe væk fra at lyse dit look mere op. Highlight din amorbue, marker dine kindben, fremhæv dine øjne ved at bruge den som topcoat på øjenskyggen – mulighederne er mange. Den er også vegansk.

body shop drops

Body Shop drops of glow, 150 kr., bodyshop.dk

Shorts til brune ben

Shorts i bomuldspoplin. Har høj talje med beklædt elastik, lommer i sidesømmen samt kort slids i siderne. Fra H&M.

shorts hennes og mauritz

Shorts fra H&M, 129 kr., hm.com/dk

Mulenposen til det hele

Om det er til indkøbsturen i Netto, til strandturen eller når du skal på job – muleposen fra Flying Tiger passer til det hele …

mulepose flying tiger

Flying Tiger mulepose, 30 kr., flyingtiger.dk

 

Læs også:

Lav din egen rabarberkompot

 

rabarber

· Mere fra samme kategori ·