Læs også:

Close
weekend, fest, party, dans, vin, vinglas, gifs. (Foto: Unsplash)

Der er dømt weekend-vibes

Underholdning  | 

Endelig, endelig, endelig! Weekenden er om hjørnet! Vi har samlet en masse sjove gifs, som helt sikkert beskriver dit weekendhumør

Du kender helt sikkert til følelsen! Glæden over at det endelig er blevet weekend. Jubiiii! Gå på jagt i vores sjove gifs og find dem, som beskriver din weekendsglæde og planer allerbedst.

Tid til sjov og spas

På med en sjov hat og din yndlings drink i hånden! Weekenden skal fejres med manér! Skål.

Weekend = seng og søvn!

Den hårde hverdag byder tit på for lidt søvn og kvalitetstid under dynen. Men nu er det weekend! Tid til at indhente søvn under den varme dyne. Godnat herfra.

Glem job-tankerne

Glem alt stress og jag fra arbejdet og få ladet batterierne op! Nyd at der er lang tid til mandag!

 

Dans, dans, dans

Ta’ veninderne med under armen og få rystet røven til alle dine yndlingshits!

Op med benene og på med serien

Hvad er en fuldendt weekend uden Netflix, HBO eller anden streaming og en masse ‘binge watching’? Så er det bare om at komme i gang! Husk popcornene – du må godt.

Snack løs

“Det må jeg godt spise – det er jo weekend”. Det har du måske hørt dig selv sige en gang eller to? Men det passer jo! Der skal være plads til alle dine yndlingssnacks i weekenden!

Fyr op for din yndlingsdrink

Sidst men ikke mindst, skal der også være plads til en kæmpe drink! Spar ikke på de stærke væsker – det er jo kun weekend en gang om ugen … ikke sandt? Vi ønsker jer alle en skøn weekend.

Sov længe

Der er tid til at sove – sove længe – dovne den og bare lade alarm være alarm. NYD det så længe, du kan, for mandag morgen ringer den møgalarm igen …

Læs også: ‘Skønheden’ ved at date grimme fyre

grimme mænd mand skønheden ved at date fyre fyr nørd briller kikset briller overrasket (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·