Læs også:

Close
chokoladekage michelle kristensen (Foto: Joachim Wichmann)

Michelle Kristensens lækre chokoladekage uden mel og sukker

Mad  | 

Michelle Kristensens bog ‘Gør kål på kærestekilo & singlesul’ er en bog spækket med lækre opskrifter, der både er lette at lave, men som også kan være med til at få has på de sidste dumme kilo. Her får du opskriften på en en chokoladekage helt uden mel og sukker

Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje. Nogle taber sig, men de fleste tager på af at skrue op for hyggen for ikke at have for ondt af sig selv.

I den nye bog har ‘Store Sonja’ fået kæreste. De tabte kilo kommer snigende tilbage, og også kæresten tager på. I fire forrygende uger følger vi parrets indsats for at ændre vaner med hjælp fra Sonjas veninde, sundhedseksperten Michelle. Samtidig går hendes anden veninde i gang med at smide de kilo, hun har taget på efter at være blevet single. Metoden virker nemlig også fantastisk, når kærligheden er slut eller ikke er kommet forbi endnu.

Her får du opskriften fra bogen på den lækreste chokoladekage helt uden mel og sukker.

chokoladekage michelle kristensen (Foto: Joachim Wichmann)
Skal du forkæle dig selv eller andre, så er Michelle Kristensens chokoladekage et godt bud. (Foto: Joachim Wichmann)

Det er enn chokoladekage helt uden mel og sukker, hvilket næsten lyder for godt til at være sandt. Men den er god nok, og du kan roligt prøve den …

Der bliver cirka 9 stykker kage af denne portion.

Det skal du bruge

230 g kogte kidneybønner
2 æg
75 g kakaopulver
175 g dadler uden sten
¼ tsk vaniljepulver
2 dl mandelmel
100 g smør

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Kom alle ingredienserne i en foodproces­sor og kør dem til en ensartet masse.

Hæld massen i en lille bradepande med bagepapir, og smør den ud, så den har en nogenlunde ensartet overflade.

Bag kagen i 30-35 minutter, og lad den køle lidt af, før du serverer den, som den er, eller med flødeskum og lidt bær til.

Så er der serveret – hvis du liiige laver kaffen også …

MK Principperne:

Nydelsesmåltid

 

Sådan ser bogen ud:

michelle kristensen

 

 

Læs også:

Myntens mange fordele

 

 

· Mere fra samme kategori ·