Læs også:

Close
Kim Kardashian (Foto: hayu)

Kim Kardashian: 6 ærlige facts om Hollywoodstjernen

Underholdning  | 

Kim Kardashian er realitystjernen nummer 1. I de mange år hun har været fremme, er der sket en stor forvandling med hende. Få her 6 ærlige facts om hende

Hendes fulde navn er Kimberly Noel Kardashian West, og er amerikansk tv-personlighed, forretningskvinde, model og skuespillerinde  mor og meget meget mere. Hun slog i den grad igennem tilbage i 2007, og siden da har hun reelt været på toppen. I dag er hun 40 år og den 1,57 meter høje celeb er stadig en af de absolut mest kendte realitystjerner, der findes. Men Kim er meget mere end dette. Her får du et par facts om hende, som viser lidt andet end blot glitter og glam …

Kim Kardashian (Foto: hayu)
Kim Kardashian og hele KUWTK-holdet kan ses på streamingtjenesten hayu. (Foto: hayu)

1. fact

Den største indvirkning på Kims liv:

Min fars død har haft den største indvirkning på mit liv. Det har lært mig at elske, fordi vi ikke er lovet tid.

Se klip fra YouTube med Kim’s møde med en look-alike:

2. fact

Kims mentorer:

Erin Haney og Jessica Jackson er mine mentorer. Jeg får daglig juridisk rådgivning fra disse utrolig dygtige advokater.

3. fact

Hvis Kim var en superhelt:

Hvis jeg var en superhelt, ville jeg være Wonder Woman, fordi hun styrer for vildt.

Se søstrenes hyggesnak mens de lægger makeup:

4. fact

Kims held i uheld:

Jeg skulle have været med i et realityshow, der hed ‘I’m a Rich Kid, Get Me Out of Here!’ Det blev dog aflyst inden optagelserne. Jeg var sønderknust, men, men så skete KUWTK.

5. fact

Hende er Kim blevet mest starstruck af:

Den kendis, som jeg er blevet mest starstruck af, er Cher. Hun er simpelthen så smuk.

Kim Kardashian (Foto: hayu)
Kim Kardashian har meget på hjertet … (Foto: hayu)

6. fact

Kims tre største ønsker:

Hvis jeg fik tildelt tre ønsker, ville jeg ønske mig et godt helbred for mig og min familie, lykke og verdensfred.

Kim Kardashian (Foto: hayu)
Dokumentaren ‘The Justice Project’ om og med Kim Kardashian er seværdig … (Foto: hayu)

Om hayu og KUWTK

Hvis du vil have et indblik i Kim Kardashians liv, kan du se eller gense alle sæsoner af Keeping Up With the Kardashians på hayu. Du kan også kaste dig over dokumentaren Kim Kardashian West: The Justice Project, hvor du kan få et kig bagom Kims bestræbelser på at sikre frihed for de amerikanere, som, hun mener, uretmæssigt er blevet en del af det amerikanske retssystems statistikker.

På hayu finder du mere end 250 shows og 7.500 episoder. Det koster 49 kroner om måneden uden binding får man adgang til alt indholdet på hayu, og alle nye brugere kan starte med en 7 dages gratis prøveperiode.

 

Læs også:

Armenien: Læs også om landet Kim kommer fra

 

Armenien armeniere bjerge by storby Yerevan Jerevan (Foto: Unsplash)

 

 

· Mere fra samme kategori ·