Læs også:

Close
kollage januarfund (Kollage: MY DAILY SPACE)

Januarfund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en januar måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beautynyheder, som jeg gerne vil dele med jer

kollage januarfund (Kollage: MY DAILY SPACE)
Bliv inspireret med disse beutynyheder … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Let it glow

Den er ikke alene fin, den er også lækker, og så giver den den fineste highlight, som du også kan bruge i hverdagen. Highlighteren hedder Let it glow og er fra MAC – det er en limited edition serie (og produkt). Men den kommer jeg til at bruge helt op.

mac highlighter

MAC, Let it glow highlighter, 265 kr., maccosmeticsnordics.com/dk

Nyt år – ny hud

Hvis du vil give din hud næring – så brug Filorga Oxygen-Glow Mask. Denne ekspres-ansigtsmaske indeholder en iltende booster, hyaluronsyre og afgiftende L-enzym, der giver en friskere og mere fugtet hudtekstur. Masken bidrager til at fylde og udglatte huden og giver dig en ungdommelig og frisk glød.

Masken har øjeblikkeligt en fugtende effekt takket være sin hydrailluminerende tekstur med integreret Photoperfector HD-teknologi, der med det samme forbedrer hudens udseende. Wow den er lækker.

filorga maske

Filorga maske, 284 kr., lookfantastic.dk

Den lille men meget drøje

Den er ikke ny, men denne variant er perfekt til en januar, hvor jeg normalt ville tage til Marrakech og spise granatæbler. Jeg er vild med de små og meget koncentrerede showergels fra Yves Rocher, og denne er med granatæble.

Denne brusegelé er en sand innovation inden for kosmetikbranchen, for takket være den koncentrerede formel rækker indholdet i den lille flaske til hele 40 brusebade – lige så mange brusebade som med en stor flaske på 400 ml! Det er altså vildt.

At flasken er mere kompakt, betyder også, at den indeholder to gange mindre plast, og at den optagerfem gange mindre plads ved transport. Der kræves desuden en mindre mængde brusegelé ved hvert brusebad, hvilket er godt for både din hud og vores miljø. Din hud får en behagelig og opkvikkende duft af granatæble.

Brug: Flasken er forsynet med et smart doseringslåg. Tryk på flasken og giv derefter slip for at få den rigtige mængde. Skylles omhyggeligt af.

Formel testet under kontrol af hudlæger. For hvert købt produkt planter stiftelsen Yves Rocher et træ. Kan man andet end elske.

yves rocher showergel

Yves Rocher Le Gel Douche Concentre, 59 kr., yvesrocher.dk

En god primer

Vær helt cool med Bare With Me Hydrating Jelly Primer. Vores nye gelprimer fugter ansigtet og slører udseendet af porer, for en opkvikket og frisk glød. Denne vandbaserede formel skaber også en base for en blød applikation af makeup. Endnu en cool nyhed: den fantastiske jellytekstur hopper tilbage på plads, uanset hvor meget du tager ud.

nyx primer

Nyx primer, 159,95 kr., magasin.dk

Forkæl dig selv i januar med et duftlys

Dagene er stadig mørke, og januar er lang. Købt et lækkert duftlys. Jeg kan anbefale dem fra Urban Apothecary, der begyndte i 2011 som en passion for dufte og et ønske om at mikse traditionelle ingredienser fra blomster, frugter, harpikser og træsorter på en ukonventionel, moderne måde.

Iværksætter og grundlægger, Tajinder Banwait, er den kreative styrke bag brandet. Og som både duft ’næse’ og håndværker er hun en parfume-alkymist med en usædvanlig tilgang til at kombinere planter. I en tidlig alder indledte Tajinder en kærlighedsaffære med parfume og hun tror på, at fange minder i duft, som var det et duftende øjebliksbillede, er en skøn måde, at huske specielle øjeblikke på. Derfor fortæller hver duft en personlig oplevelse – fra en tur i skoven efter regnvejr til opsnapning af det spændende duftslør fra en forbipasserende fremmed.

Først stiger den grønne og skarpe duft af vifteformede figenblade fra trætoppens baldakin. Dernæst føres sanserne igennem nuancer af mælkeagtig kokosnød og frugtig, blomstret viol, det duftende indtryk af figenens saftige lilla frugt. Endelig fremkaldes duften af cedertræets bark, mens den pudrede irisrod giver den jordforbindelse, hvorfra figen duft vokser. Er pjattet med den. Jeg tænder den kun en lille times tid, det er rigeligt, så har man glæde af duften længe. Placering: Perfekt til entreen eller soveværelset.

Urban_Apothecary
Urban Apothecary duftlys, 495 kr. forhandler oplyses på  26 20 20 66

Eksfolierende lotion til problemhud

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion har fået nyt design, men indholdet og prisen er den samme.
Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion er en eksfolierende lotion med 2% salicylsyre, som eksfolierer ansigtshuden både i overfladen og i dybden. Den efterlader dermed ansigtshuden både blødere og glattere samtidigt med, at den minimerer hudorme, forstørrede porer og andre urenheder. Skin Perfecting Lotion anbefales især til personer med en tør eller rødmet hud, da et indhold af antiinflammatoriske ingredienser og antioxidanter beroliger huden samtidigt med, at lotionen sørger for at fugte huden. Et virksomt produkt til alle, der har ovenstående udfordringer.
paulas choice bha lotion

Paulas Choice BHA lotion, 278 kr., udenparfume.dk

Januarmasken til et nyt år og hud

Januar er tid til at forkæle sig selv … Så masker er perfekt dertil. Tilfør fugt til tør hud på kun 15 minutter med Body Shops Vitamin E Quench Sheet Mask. Masken, som er beriget med økologisk Community Trade aloe vera, hyaluronsyre af naturlig oprindelige samt hvedekimsolie, fastholder fugt i 24 timer og får huden til at føles øjeblikkeligt blødere, glattere og mættet med fugt.

  • Fugtende sheet mask til engangsbrug
  • Egnet til alle hudtyper
  • Huden føles fugtet, blødere og glattere
  • 24 timers fugt
  • Nem at bruge med synligt resultat med det samme
  • Beriget med hyaluronsyre af naturlig oprindelige fra Frankrig, hvedekimsolie samt økologisk Community Trade aloe vera fra Mexico
  • Biologisk nedbrydelig maske (omfatter ikke emballagen)

vitamin e maske body shop

Body Shop Vitamin E maske, 40 kr., bodyshop.dk

Den milde rens til dit ansigt

Jeg er ret vil med S5 Neutralise cleanser. Denne ansigtsrens er let, oliefri og ikke skummende. Den renser virkelig nænsomt din hud og fjerner makeup og urenheder.

Anvendelse: Masser den ind på tørt ansigt og skyl efter med varmt vand. Det anbefales at du følger op med din foretrukne S5 serum eller creme. Den er 41,50% økologisk, og vegansk og 99,40% naturlig. PH-Værdi 5,19.

s5 neutralise cleanser

S5 Neuralise  cleanser, 199 kr., hudplejeonline.dk

Smart på farten

Skøn på farten? The Ritual of Namaste Miracle renseservietter til rejsen er den perfekte løsning til at fjerne makeup, også vandfast makeup, og opfriske huden uden vand eller alkohol. Disse fugtige og rensende vådservietter er lavet af træmasse og plantefibre fra bæredygtige kilder og gør dit ansigt klar til påføring af makeup eller fugtighedscreme.

Hver pakke, der kan forsegles igen, indeholder 10 dermatologisk testede og bionedbrydelige vådservietter, som passer let ned i enhver pung, rejse- eller sportstaske.

wipes renseserviet rituals

Rituals Namaste Miracle renseservietter, 20 kr., rituals.com/dk

Sikke en natcreme og glød man får

Jeg elsker – elsker elsker natcremer. Og Lancôme Rénergie Multi-Lift GLow Night Cream er virkelig lækker. Det er en anti-age omstrammende natcreme til alle hudtyper (måske især moden hud bliver EKSTRA glad for boostet) der bruges om natten, hvor hudens naturlige fornyende proces er på sit højeste. Den rige natcreme har en opstrammende/udglattende effekt, der får ansigtets konturer til at synes mere ungdommelige. Og så dufter den skønt , så man nærmest står og indsnuser, mens man kommer den på.

Den er ikke billig, men er alle pengene værd, og en skøn luksus at kunne give huden, mens du sover.

natcreme lancome

Lancôme Rénergie Multi-Lift Glow Night Cream, 635 kr., magasin.dk

Gylden hud i januar

Lyder det ikke godt. Og når vi nu ikke kan komme ud at rejse, så må vi jo snyde lidt. På den gode måde … Bondi Sands Liquid Gold tørrer på få sekunder og giver huden et gyldent skær. Yahhh. Nemmere kan det ikke være, du skal blot følge anvisningen til punkt og prikke.

Anvendelse:
Trin 1: Benyt Bondi Sands eksfolieringsvante for at opnå en ensartet farve uden stiber.
Trin 2: Det anbefales at give hænder, knæ og eventuelle tørre hudpartier let fugtpleje før påføring.
Trin 3: Kom Bondi Sands Liquid Gold direkte på huden og anvend Bondi Sands Self-Tanning Mitt til at fordele olien ensartet på ben, arme og krop med lange strøg. Slut af ved at bruge handsken til at fordele det sidste af olien i ansigtet, på albuer og knæ.
Trin 4: Nu er du klar til at tage tøj på og gå ud. Du behøver ikke gå i bad først.

Hvis du gerne vil have en dybere tan, så gentag påføringsprocessen efter 30 minutter. Det kan for eksempel være, hvis du (hvis vi er så heldige at det er muligt) skal til fest og har en kjole på.

bondi sands selvbruner

Bondi Sands Liquied Gold, 199,95 kr., matas.dk

Smokey – smukke øjne

Den bliver ikke smukkere sådan en palette. Den er fra Nude by Nature, som jeg elsker. Natural Illusion Eyeshadow Trio Øjenskygge palette er med tre smukke farver. Øjenskyggerne er lette at tone ud og blende sammen. Og så giver de et holdbart resultat uden det bliver for voldsomt. Prøv dig frem – øv dig og brug først den sorte, når du har styr på de andre. Resultatet kan blive rigtig flot. Paletten er med spejl og duo applikator. Og den indeholder ikke parabener.

 

nude by nature øjenskygge

Nude by Nature trio øjenskygge, 240 kr., magasin.dk

Cremen til en kold måned

Hele familien kan bruge den, og den er virkelig en lille hjælper til vintertør hud. Avène Cicalfate+ Cream er en  beroligende creme til irritation i de øverste hudlag efter forskellige aggressioner (klima, overfladiske dermatologiske indgreb, afgrænset overfladisk skade) med kobber/zink virker antibakteriel.

C+-Restore er et aktivstof udvundet af Aqua. Dolomiae – den unikke mikroflora i Avène Termalkildevand. C+-Restore virker reparerende. Den cremede tekstur fordeles let og skaber en beskyttende hinde, som fremmer god reparation. Og så er den uden parfume.

Brug den to gange dagligt på ren og tør hud. Udsæt ikke produktet for temperaturer under 0 grader celsius og undgå kontakt med øjnene.

avene creme

Avène Cicalfate+ Cream, 99,50 kr., apopro.dk

Rent og velduftende hår

Renhed og noget helt simpelt. det har man brug for her i januar. Og det kan denne naturlige urtebaserede økologiske shampoo Juhldal No.9 hjælpe dig med, for den plejer og stimulerer både hår og hovedbund, og alle kan bruge den.

Den er fremstillet efter Jørgen Juhldals originale recept. De økologiske virkestoffer plejer og giver håret glans og lethed. Den er med aloe vera og rosmarin renser nænsomt. Grøn te beroliger hovedbunden, mens kvikhvede tilfører fugt og silicium, der styrker og modvirker hårtab og udtørring.

Anvendelse:

Gør håret vådt og massér Økologisk Shampoo No 9 omhyggeligt ind i hår og hovedbund. Lad den virke i 1-2 minutter og skyl grundigt. Optimal pleje opnås, når håret vaskes to gange.

juhldal shampoo

Juhldal shampoo No 9, 99,50 kr., helsebixen.dk

Læs også:

Dufte du skal kende

duft blomst pige dufte parfume (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·