Læs også:

Close
sko, (Kollage: MY DAILY SPACE)

Shopping: Vi kan aldrig få for mange sko

Mode  | 

Sko, støvletter, sneakers, hjemmesko, gummisko – vi kunne fortsætte. Der findes sko til enhver lejlighed, og vi kan aldrig få for mange. Bliv inspireret i artiklen med sko, der passer til lidt af hvert

Der findes et utal af muligheder for kvinder især, når det kommer til at shoppe sko. Vi kan skifte sko flere gange om dagen afhængigt, hvad vi skal, og hvilket sæt tøj vi tager på. Du har sikkert også været ved at falde i svime over Carrie Bradshaws skogarderobe – der er ‘to die for’. I artiklen kan du finde lige det par, du står og mangler, eller ikke vidste du manglede.

Støvler – der er smarte og gode at gå i

Et par chunky ankelstøvler, langskaftede brune læderstøvler og praktiske snørestøvler, så er du klar til at gå vinteren i møde med smarte støvler, der også er gode at gå i.

sko, overtøj, (Kollage: MY DAILY SPACE)
(Kollage: MY DAILY SPACE)

Brune støvler 1011,96 kr., halstørklæde 500 kr., lange støvler 654,66 kr., læderhandsker 179 kr., huer 152 kr., ankelstøvler 535, 57 kr.

Læs også: Stjæl stilen: Klæd dig som Hailey Bieber

Cool i sneakers

Højskaftede sneakers er cool til vinter og forlænger sneakers sæsonen. Du kan pifte et sæt tøj op med sneakers med dyreprint eller gå efter den klassiske hvide, der aldrig går af mode.

sneakers, sko (Kollage: MY DAILY SPACE)
(Kollage: MY DAILY SPACE)

Øreringe 250 kr., kasket 300 kr., lavskaftede sneakers 892,86 kr., beige sneakers 706,77 kr., hørebøffer 549 kr., hvide sneakers 334,59 kr., sneakers 714,21 kr., bæltetaske 99 kr.

Læs også: Billie Eilish: Få hendes stil

Sko til alle lejligheder

Det er rart at have sko til ethvert slags vejr, et par til at varme fødderne derhjemme, og det par der passer til det helt rette school-girl look. Her får du inspiration til både plyssede hjemmesko, de smarte gummistøvler og loafers i croc.

 

sko til alle lejlighed (Kollage: MY DAILY SPACE)
(Kollage: MY DAILY SPACE)

Tøfler 669,55 kr., natmaske 245 kr., gummistøvler 476,02 kr., hjemmesko 483,46 kr. paraply 219 kr., hårbånd 300 kr., loafers 781,21 kr.

Læs også: FRIENDS – Get the look

Til fest og fejringer

Det er altid fedt, at have de rette højhælede sko i skabet til enhver fejring og fest. En sko med høj hæl eller den helt lave til en lang dag. Den der sidder godt fast på foden, eller den du bare lige kan træde i og hurtig få af, hvis der skal danses. Det er også en god idé, ikke kun at have sorte stiletter, men højhælede i forskellige farver og mønstre, der passer til forskelligt tøj.

sko, højhælede sko (kollage: MY DAILY SPACE)
(Kollage: MY DAILY SPACE)

Højhælede sko 1011,96 kr., brune højhælede sko 937,52 kr., læbestift 160 kr., halskæde 69,95 kr., højhælede sko 409,03 kr., sorte tøfler 572,79 kr., håndtaske 499 kr.

Følg vores Instagramside MY DAILY FEATHERS for modeinspiration. 

 

Læs også: 

Vi shopper mode i røde nuancer

sweater

· Mere fra samme kategori ·