Læs også:

Close
sexual, sex, together (Foto: Unsplash)

En sexet december med Sinful

Annonce  | 

Skal der skrues ekstra op for hyggen i decemberdagene, så er Sinful klar med tre sexede julekalendere med sexlegetøj til både kvinden og manden. Med disse tre kalendere bliver det med sikkerhed de bankende hjerters fest

Du kan nu få fingrene i en erotisk julekalender fra sexlegetøjsshoppen Sinful. Der findes tre forskellige udgaver – både en classic, en deluxe og en adventskalender. Alle indeholder spændende og udfordrende sexlegetøj både til nybegynderne og de mere erfarne par. Du får også erotiske accessories og inspiration til at bruge produkterne. Der er vist ingen tvivl om, at der er lagt op til en julemåned, der giver røde kinder fra andet end det kolde vejr.
par, sinful (Foto: PR)
Køb årets frække julekalendre hos Sinful. (Foto: PR)

Sinful Classic Julekalender

Er en julekalender med 24 produkter til både mænd og kvinder, der kan bruges af par. Kalenderen indeholder både vibrerende sexlegetøj, accessories til forførende forspil og nogle produkter til at udforske blide bondage lege.
Overask din kæreste med en denne kalender, som passer godt til parrene, der har lidt eller ingen erfaring med sexlegetøj, men gerne vil hoppe en tur i kanen og prøve noget nyt.
Sexede facts fra Sinful
I 2019 købte 51 % mænd og 49 % kvinder sexlegetøj fra Sinful.
Der medfølger et inspirationshæfte med guides til dagens frække overraskelse, så I ved, hvordan I skal bruge legetøjet rigtigt, og samtidigt er det en hjælp til at opnå den bedste oplevelse med produkterne.
Kalenderen har en samlet værdi af 2.300 kroner, men kan købes til kun 795 kroner.
classic, sinful (Foto: Sinful)
Årets Sinful classic julekalender med overraskelser til hver dag.(Foto: Sinful)

Sinful Deluxe Julekalender

Denne sexede julekalender er også både til kvinder og mænd. Den indeholder et nyt sortiment med nogle af bestseller produkterne fra brands som Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin.
Sexede facts fra Sinful
Danskerne køber mere og mere glidecreme. I 2019 var salgstallet steget
med 26 %. Især er det økologiske glidecreme blevet populært.

Hver dag kan spændingen vokse mellem jer, når I skal åbne lågerne og enten finde eksklusivt sexlegetøj, accessories der er perfekte til forspillet eller udfordrende produkter, der kan bruges til blid bondage.

jul, sex, par (Foto: Visual Hunt)
Skru op for en sexet december med Sinful. (Foto: Visual Hunt)

Forfør hinanden som var i Mr. Grey og Anastacia Steele, når i leger jer igennem julen med sexlegetøjet fra denne deluxe udgave af en julekalender.

Deluxe udgaven indeholder produkter i topkvalitet og har en værdi af 3.700 kroner, men kan købes til 1.295 kroner.

Køb Sinful Deluxe Julekalender her. 

sinful, deluxe (Foto: PR)
Deluxe udgaven med produkter fra bestseller mærker. (Foto: PR)

Adventskalenderen

De fire søndage i advent kan for alvor blive hede med denne Sinful adventskalender, hvor der gemmer sig ti udvalgte stykker sexlegetøj, der giver mulighed for at lege og udforske hinanden på nye måder – søndag efter søndag.

Sexede facts fra Sinful
Penisringe var et populært køb blandt danske mænd i 2019.
I pakken er der, udover de ti erotiske overraskelser også deres bestseller orgasme gel og massageolie fra det danske økologiske brand Kaerlig.
Produkterne er også her udvalgt til både kvinder og mænd.

Adventskalenderen har en samlet værdi af 2.100 kroner. Men den kan købes for 995 kroner på deres hjemmeside. Køb Adventskalenderen her.

sinful, adventskalender (Foto: PR)
Sinfuls adventskalender har både produkter til manden og kvinden. (Foto: PR)

Alle tre julekalendere er limited edition og findes kun i et begrænset antal, så skynd dig ind og få fat i din favorit og overrask din kæreste. Ligemeget hvad er der garanti for ‘bjældeklang’ i mandens nedre dele, og mon ikke du også kan ane to røde Rudolf næser bag kvindens bluse, når der først bliver åbnet låger fra årets frække julekalendere fra Sinful.

Sexede facts fra Sinful
Stabler man alle de penisringe, Sinful solgte i 2019, svarer det til højden på 3 Eiffeltårne.
Du kan også gå på opdagelse på sinful.dk og finde erotisk og frækt sexlegetøj til både mænd og kvinder, tilbehør til den perfekte seksuelle oplevelse og accessories til dig selv og din partner – måske du bliver inspireret til årets julegaveønske eller den perfekte julegave til din partner.
sex, hygge (Foto: Unsplash)
Nu kan det vist kun blive en sexet december. (Foto: Unsplash)

 

Læs også:

Sex: Hvem er mest ‘beskidt’ efter

 

sex, frugter, seksuelt (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·