
Drink: Spicy Sidecar
SPICY SIDECAR! Er titlen på julens cocktail fra Cointreau og Rémy Martin. Fuldend julehyggen med en rigtig juledrink enten til julefrokosten, til fordrink juleaften inden årets middag eller bare til en god fredag aften i december
Spice it up! Og lad julen smage af endnu mere med Cointreau’s sødmefulde cocktail, der får smagsløgene til at sitre af velbehag. Den solgule farve og de pikante undertoner leder tankerne hen på andre himmelstrøg. Kombinationen af Cognac Rémy Martin, frisk citron, sukker sirup, muskatnød og kanel, gør denne elegante cocktail unik og yderst velsmagende.

Det skal du bruge
Til en drink:
2 cl. Cointreau
3 cl. Cognac Rémy Martin 1738
3 cl. Friskpresset citronsaft
1,5 cl. sukker sirup
Brunt farin
Muskatnød (pulver)
Kanel (pulver)
Is

Sådan gør du
1. Miks krydderierne, muskatnød og kanel, med brun farin på en tallerken.
2. Fugt kanten på glasset med citron eller sukker sirup og dyp glasset, indtil kanten er ensartet.
3. Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst i cirka 10 sekunder.
4. Si over et afkølet cocktailglas.
5. Servér til dine gæster.

Læs også:
Drink: Margarita med kanel og passionsfrugt