Læs også:

Close
farver, nuancer Foto: Unsplash)

Shopping i orange og brune nuancer

Mode  | 

Vi elsker at følge sæsonens farver, og hvad er mere efterårsagtigt end orange og brune nuancer. Find inspiration i artiklen til dit næste køb enten til dig selv, din bolig eller din veninde

Evighedsbuketten, der kan vare helt til næste sæson

Evighedsbuketter er smukke og meget dekorative, og ja så kan de jo stå for evigt, hvilket betyder man kan have glæde af dem en hel sæson og flere til. Denne passer perfekt til efteråret – både i farver og med det mere vilde look.

evighedsbuket, bordelux

Evighedsbuket fra Mots More, 279 kr.,bordelux.dk

Chik i støvler

De lange støvler er blevet denne sæsons come-back. Sæt dem til et stramme cowboybukser eller til en fin kjole for et mere cool look.

støvler, hm

Støvler fra H&M, 399 kr., hm.com

Små tasker til det hele

De kan bruges til alt fra kosmetikpung, pung, opbevaring af spænder eller alle de løse ting i din taske. De er i velour og er både pæne og rigtig efterårsagtige også. Og så er prisen rigtig fin. De er fra Vanilla Fly.

vanilla fly pung taske

2 toilettasker/punge, 219 kr., vanillafly.dk

Høj i hatten

Allerede nu kan vi godt begynde, at finde huerne frem. En hue er en smart accesorie, der både holder dig varm og kan pifte dit outfit op. Match den med den farve dit tøj har.

hue, monki

Strikket hue, 80 kr., monki.com

Vase med former

Put din evighedsbuket ned i en vase i matchende farver og lad den pryde dit spisebord, hvor du har dækket flot op med tone-i-tone.

 

vase, nordahl

Vase fra Nordal, 124 kr., classicroom.dk

Jakke-frakke-vejr

De brune, lange jakker, frakker og trench-coats er højeste mode lige nu. Denne kan holde dig varm hele vinteren, og er smart både at have lukket eller stående åben med en tyk strik inden under.

 

jakke, frakke, saint tropez

Frakke fra Saint Tropez, 1399,95 kr., companys.com 

Bløde, brune badehåndklæder

Gennemfør den stilen i hele dit hjem, og pak dig ind i lækre håndklæder efter et varmt bad. Denne farve er i okker, en blanding mellem de brune og orange nuancer.

håndklæde, hm

Badehåndklæde fra H&M, 79,95 kr., hm.com

Send søde ord (og pænt kort)

Et kort varmer altid – og gerne et der er smukt som dette fra Vanilla fly, hvor der også følger brun konvolut med. Mere efterårsagtigt kan det næsten ikke blive.

postkort vanilla fly

Vanilla Fly postkort 25 kr., vanillafly.dk

Labre læber

Vær modig og tage en mørkebrun farve på læberne. Det giver kant til dit ansigt og vækker opsigt. Få hjælp til at vælge den nuance, der passer til dig.

læbestift, yves rocher

Læbestift fra Yves Rocher, 149 kr., yves-rocher.dk

Orange i ørene

Vi har ofte tendens til at klæde os i mørke farve og pakke os ind om efteråret og vinteren, men et par perleøreringe i stærke farver kan pifte selv det mest simple, sorte sæt tøj op.

øreringe, sui ava

Øreringe fra Sui Ava, 300 kr., suiava.dk

Takt, tone og tallerken

Dæk op med et stel i flotte farver  – også til hverdag. Det er både festligt og utrolig smukt at dække op med farvede stel, og med Lyngby Porcelæns Rhombe serie, er det ingen sag at finde stel til enhver lejlighed.

 

tallerken, lyngby porcelæn

Frokosttallerken fra Lyngby Porcelæn, 299,95 kr., illumsbolighus.dk 

 

Nuancer på neglene

Slut dit look af med at lakere neglene i en flot orange farve. Denne kan du endda næsten tage på i sidste øjeblik, da den er en del af Essies quick dry serie, Expressie.

neglelak, essie

Neglelak fra Essie, 89 kr., boozt.com

Læs også: 

Vi elsker camel. Bliv inspireret her i shoppingartiklen

camel, beige,

· Mere fra samme kategori ·