
Drink: Margarita med kanel og passionsfrugt
Så er det tid til en rigtig vintercocktail fra Cointreau. Den klassiske Margarita forbinder mange ofte med varme sommerdage serveret til salte nachos med guacamole i poolen, men denne er med et twist af Cointreau og krydderier, der er tilpasset de mere kolde dage. Få den lækre opskrift her med kanel og passionsfrugt
Gemt bag triumfbuen i Paris, blev denne Margarita med et twist, oprindelig skabt til den højt profilerede gæst med en særlig glæde for kanel. Den friske passionsfrugt giver et strejf af syre, der afbalancerer kanelens aromatiske kraft. Den delikate kant med salt afrunder denne hjertevarmende cocktail, som uden tvivl er vinterens mest elegante drink.

Det skal du bruge:
Til en drink:
3 cl. Cointreau
3 cl. Tequila
2 cl. Passionsfrugter
1 cl. Friskpresset limesaft
1 cl. Kanel sirup
Flage salt
Appelsin (til pynt)

Sådan gør du
1. Find et flot cocktailglas du vil servere din drink i, put is i glasset for at afkøle det.
2. Fugt kanten på glasset med en lime skive og dyp glasset forsigtigt i saltet, indtil det har en fin saltkant.
3. Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst i cirka 10 sekunder. Hvis du ikke har en shaker, kan du hælde alle ingredienserne op og røre godt rundt.
4. Hæld isen ud af glasset og si drinken over det afkølede cocktailglas, husk der ikke skal isklumper i glasset.
5. Afslut med at skære appelsinskallen ud i den form, du ønsker og pynt drinken med denne.

Læs også:
Skagerrak Nordic Dry Gin: Drinken til din weekend