Læs også:

Close
camel, beige,

Vi elsker camel. Bliv inspireret her i shoppingartiklen

Mode  | 

Camel – lysebrun – beige – karamelfarve – kald det hvad du vil. Men camel er en af denne sæsons helt store farver. Bliv inspireret til camel shopping

Hyggeskoen i den helt rigtige nuance

Slippers, hyggesko eller clogs – kald dem hvad du vil. De er i filt med firkantet spænde og fra Zara Home. De sikrer en god støtte til foden og fordeler kroppens vægt bedre på fødderne. Produktet er fremstillet i Spanien. JOIN LIFE-kollektionen Care For Fiber er mindst 25 % af filten er lavet af genbrugspolyester.

sko slippers zara clocks

Clocks fra Zara  Home, 179 kr., zarahome.com/dk

Oversized, grov sweater

Pak dig ind i denne vamset oversized sweater fra NA-KD. Cool både til et par stramme jeans eller en cowboynederdel.

camel, sweater, beige (Foto: NA-KD)

Sweater, 289 kr., na-kd.dk

Den fine læbepomade med lidt farve

Labellos læbepomade er med en unik formula, der dækker som en læbestift samtidig med at give læberne langtidsvarig og intens fugt. Påfør to gange for en mere intens farve. Læbepomaden efterlader dine læber fugtet og med en lækker nude farve.

nude stick labello læbepomade

Labello  Chubby stick, 59,95 kr., matas.dk

Cool spisestuestol

Milos spisestuestolen er med beige betræk og metalben med egetræslook.  Den er 53 X 44 X 87 CM. Passer fint ind i et nordisk look stil.

milos stol spisestuestol

Stol, 499 kr., myhomemøbler.dk

Camel fra top til tå

Støvletter i lak og læder er in denne sæson og kan pifte et hvert sæt op på en almindelig hverdag. Denne støvlette fra H&M er i laklæder med firkantet tå og blokhæl på 9 centimeter. Foret med satin af genvundet polyester.

støvle, beige

Støvlette, 349 kr., hm.dk

Den smukke og spændende bog

Alene at have den liggende ville være smukt. Men ‘Omrids’ er bestemt også værd at læse. Romanen er skrevet af Rachel Cusk, og den handler om en kvindelig forfatter, der en sommer drager til Athen for at undervise i et skrivekursus.

Det varer ikke længe før, at en lang række mennesker begynder at fortælle hende om deres interessante og komplicerede livshistorier. Hun lytter interesseret og stiller dem opfølgende spørgsmål, og det bliver med tiden tydeligt, at vores hovedperson selv har lidt et stort tab. Rachel Cusk har med bogen skabt en spændende fortælling om mennesker, der blandt andet kæmper med deres identitet, familie og parforhold.

rachel cusk bog omrids

214,95 kr., saxo.dk

Den afslappede morgenkåbe

Den helt rigtige stil – afslappet og i ren vasket hør, der krøller med på den lækre måde.

morgenkåbe badekåbe hør

Morgenkåbe fra H&M, 349, hm.com

Fuldend camel-looket

Clarins Everlasting Foundation XL er en flydende foundation med en ultrafin og behagelig tekstur beriget med økologisk quinoa. Den dækker pigmentpletter, rødme og udjævnheder uden maske-effekt. Bambuspudder giver en flot mat finish samtidig med at gløden bevares med Light Optimizing+ complex.

clarins foundation

Matas foundation, 339,95 kr., matas.dk

Den helt rigtige strikhue

En cool, klassisk hue fra danske Colourful Standard, der er lavet af 100% italiensk ekstrafin merinould og er pre-washed. Modellen er unisex og produceret i Portugal.

strik hue strikhue

Strikhue, 249 kr., collagecph.dk

Camel – også To-Go

Loveramics – Nomad To-Go kop giver dig muligheden for at tage din kaffe med dig. Den er med dobbeltvæg, hvilket hjælper med at holde på varmen. Koppens indvendige kurve oxiderer kaffen for en fyldigere smag og aroma, og hjælper med at bevare kaffens crèma.

to go kop krus

To-Go kop, 260 kr., spinchy.dk

Hold halsen varm

Det klassiske tern er efterårets store trend. Vi pakker os ind, men derfor kan man stadig se smart ud udenpå. Slyng for eksempel dette tørklæde rundt om halsen til din frakke eller sorte dunjakke for at pifte dem op.

halstørklæde

Halstørklæde, 299 kr., mango.com

Efterårshygge med svane

Vissevasse har fine puslespil som dette ‘The swan’. der er med 1.000 brikker. For første gang ser den grimme ælling sit eget spejlbillede. I det øjeblik ændres virkeligheden – for den er ikke en grim ælling, men en smuk svane, som i H.C. Andersens klassiske eventyr.

vissevasse puslespil svane

Vissevasse puslespil, 245 kr., vissevasse.dk

Cool camelfarvet frakke

Den smukkeste vinterfrakke fra Mango – håndlavet i uld. Enkelt og elegant snit og præcis i den helt rigtige camelfarve.

frakke mango uld

Vinterfrakke fra Mango, 999 kr., mango.com/dk

Læs også: 

Bøger: Fem på stribe

 

fem på stribe bog bøger (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·