Læs også:

Close
kollage septemberfund

Septemberfund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en september måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

kollage septemberfund
Så er der beautynyheder til dig … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Forlæng den brune farve

Snart ryger noget af farven af – igen – desværre men med COOLA Sunless Tan Firming Lotion kan du bevare farven. Selvbrunercremen hjælper dig med at få en lækker solbrun kulør. På blot få timer, vil du opleve at huden får en mere gylden farve, og der vil ikke være nogen afsmitning eller striber på huden. Den er med mere end 70% økologisk certificerede ingredienser og mere end 99% naturlige ingredienser.
Den er med koncentreret koffein, som giver huden en mere glat og fast overflade, og så er den beriget med baobabolie, som tilfører en masse vitaminer, mens indholdet af sheasmør sørger for at holde huden godt fugtet. Farven bygges gradvist op i løbet af et par dage, og så har den en virkelig lækker og frisk duft af Pina Colada, som leder tankerne hen på sandstrand og blå himmel. Smart og meget naturlig.

coola selftanning selvbruner (Foto: MY DAILY SPACE)

Coola sunless tan firming lotion, 382 kr., med24.dk

Masken der trækker de gule toner ud af håret

Denne lækre hårkur fra Maria Nila er særligt til dig med blondt eller gråt hår. Kuren indeholder nemlig violette pigmenter (den er lilla) og brombærekstrakt, som giver dig et smukt koldt skær i håret, og modvirker gullige (og de mere varme) nuancer.

Masken tilfører samtidig ekstra glans, og virker styrkende på hvert enkelt hårstrå, så håret får en lækker struktur, og så gør den håret ekstra medgørligt og let at rede ud efter brug. Den gennemfugter også håret og virker ultra plejende, så det efterlades silkeblødt med masser af næring.

Den er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter også mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Og så indeholder den ingen parabener eller sulfater, det kan vi li’.

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farveSå brug den måske en eller to gange om ugen maks og lad den sidde i som anvist og ikk over natten. DET vil være dumt.

Anvendelse:

Fordel kuren i nyvasket fugtigt hår, lad virke i 3-5 minutter, og skyl ud. For ekstra intens pleje, fordeles kuren i nyvasket håndklædetørt hår, med en virketid på 5-10 minutter.

maria nila silver hårmaske

Maria Nila silver hairmask, 239 kr., beautycos.dk 

Fine nye børster

The Body Shop er netop kommet med en ny bæredygtig penselserie lavet af bambus til skafterne og syntetiske hår til børsterne, og så er der en Charcoal belægning på hårene for at modvirke bakterier. SMART. EYESHADOW BLENDING BRUSH er en afrundet børste til at opbygge, blende og fordele øjenskygge til lige den øjenmakeup du vil have – uanset om det er smokey eller intense øjne.

bambus brush pensel makeuppensel (Foto: MY DAILY SPACE)

The Body Shop børste, 100 kr., bodyshop.com/dk

Ny Armani duft

Jeg elsker Giorgio Armanis dufte, som virkelig kan noget. Og nu kommer ‘My Way’, der er for den åbentsindede, nysgerrige og autentiske kvinde. Det er en meget feminin duftoplevelse. Der er lysende og perlende topnoter af bergamotte fra Italien der møder appelsinblomst fra Ægypten, forstærket af hjertenoter af tuberose og jasmin fra Indien. Og så afrundes duften af basenoter af cedertræ fra Virginia i samspil med en sensuel vanilje fra Madagaskar og hvid musk. Hætten i blå og guld er Giorgio Armanis metafor for verdenen – så smuk. Så en varm, sensuel og blivende duft – med notetyper som jeg elsker. Lige når den kommer på er den anelse “sødlig”, der dog hurtigt går over.

Det blå er den universelle farve, der binder os alle sammen (og jeg elsker blå, så det kan ikke blive bedre). Den er omkranset af en gylden ring, der er præget med Giorgio Armanis signatur, et symbol på den unikke vej der er oplyst af alle de unikke oplevelser vi møder på vejen. Denne luksuriøse duft kan også genfyldes, så du kan beholde den samme flakon – godt for miljø og et bæredygtigt skridt i den rigtige retning, det er da også næsten synd at skulle smide så smuk en flacon ud.

armani duft my way

Armanu duft ‘My Way’, 470 kr. for 30. ml. edp., magasin.dk

Den gode og økologiske shampoo

ZENZ Organic Sweet Sense No. 04 Shampoo er en svanemærket shampoo til daglig brug, som indeholder økologisk koldpresset avocadoolie, renset aloe vera og har en skøn duft af frisk mandarin. Shampooen styrker hovedbund og hår, hvilket efterlades sundt, vitalt, glansfuldt og let.

Den giver styrke og vitalitet til al slags hår, naturligt såvel som kemisk behandlet hår, og den ligger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Formlen fugter håret intenst og genskaber den naturlige fugtbalance i hår og hovedbund. Økologisk og vegansk og med 99,1% naturlige ingredienser.

zenz shampoo (Foto: MY DAILY SPACE)

Zenz shampoo, 209 kr., zenzshop.dk

Den smukkeste øjenpalette

Den er usædvanlig smuk og brugbar. Den ligger i den dyre ende. Men har du den behøver du reelt ikke flere farver til øjnene. Med mindre du er sådan en, der elsker at lægge nye farver på øjnene. Øjenskyggepaletten er med fire harmoniske nuancer skabt til at genskabe silkens uendelige udtryk, inspireret af shironeri, som er en speciel proces, hvor silke vaskes og bleges for at opnå den klareste nuance af ren hvid silke, før man tilføjer kernefarven, der med sine lyskorrigerende egenskaber virker som en base, der dæmper træthedstegn.

Det fintmalede, silkeagtige pudder muliggør en præcis farvejustering med farver, der spænder fra mat til shimmer i kombinationer, der fremhæver øjnene og nemt blender ind i huden.

sensai øjenskygge øjenpalette

Sensai øjenpalette, 514,95 kr., matas.dk

Beauty Gua Sha behandling

Få et friskere spejlbillede med beauty Gua Sha by PANDHY’S™. Hvem gad ikke godt det. Derfor har jeg også testet sådan en behandling.

Gua Sha får din hud til at se mere ensartet og sund ud, renser bindevævet (især god til akne) og sørger for mere ilt til cellerne.

Gua Sha teknikken, er en let men konstant skrabemetode på huden, hvor du arbejder i bindevævet og sørger for at presse stagneret blod og ophobninger væk, renser kar og væv og dermed øger cirkulation og næringstilførsel betydeligt.

Teknikken smidiggøre stive bindevævsfibrer i dermis, og det får huden til at virke mere fast og spændstig.

Spektakulær ansigtsbehandling med den unikke Beauty Gua Sha massageteknik, der smidiggør stift bindevæv og afspænder mimiske muskler i enten overansigt eller underansigt. Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, renere hud med mindre porer og en smuk glød.

Vedligeholdelse af fast og sund hud. Reparerer huden intensivt og forkæler sanserne. Skøn og afslappende rose quartz massage, serum og maske (se billede 1) får man også med.

Gua Sha stimulerende effekt resulterer i:

  • Forbedret lymfesystem, der bedre kan rense huden
  • Forbedret blodcirkulation, der forbedre næring- og ilt tilførsel til huden
  • Øget udskillelse af affaldsstoffer
  • Effektivt stræk af stramt bindevæv, der forårsager rynker og dårlig cirkulation
  • Øgede antiinflammatoriske og helende processer i huden
  • Smuk glød
  • Bedre optagelse af hudplejeprodukter

Behandling varer en god times tid, og da jeg testede den var den en super dejlig oplevelse, hvor huden blev let rødlig (som man kan se på billede 2) også bagefter -men som fortog sig kort efter. Og huden så vitterlig friskere ud med mere glød.

gua sha ansigtsbehandling (Foto: MY DAILY SPACE)
Din hud bliver lidt rød ovenpå behandlingen. Men kort efter stråler den fint. (Foto: MY DAILY SPACE)

Beauty Gua Sha behandling, 595 kr., visage-klinik.dk

Lilla – en af efterårets store farver

Lilla – den der HELT rigtige nuance, den har OPI i neglelak. De er verdens største neglebrand og blev grundlagt i Californien i 1981. OPI anvendes i mange spa’er, saloner og hos negle-teknikere verden rundt. En ikoniske flakon af den højeste kvalitet inden for neglelak. De er nemme at lægge, holder godt og farverne unikke. Og så kan man få dem i et utal af farver – denne hedder ‘IS – Samurai breaks a nail’ – lidt sjovt. Men for få penge kan du faktik få det helt rigtig ‘look’ og udtryk. Neglelak kan gøre en stor forskel sat sammen med dine gamle sorte jeans og sweateren, du har brugt masser af gange. Med lilla negle – bum så ser du pludselig “skarp ud”.

opi neglelak

OPI neglelak, 150 kr., magasin.dk

På med pudderen

Den vægtløse formular i Essence’s løse pudder giver huden en jævn, mat finish – helt uden en maskelignende effekt. Lige mig – der ikke er så god til at bruge pudder. Farvepigmenterne er med til at sikre den matte finish. Med hjælp fra fine perler og sammensætningen af forskellige pudder-teksturer vil porerne synligt minimeres og uønsket shine absorberes. Den veganske, løse pudder kan bruges alene eller ovenpå makeup for at optimere dækningen og holde makeuppen på plads.

Den er ABSURD billig, og det er det, der er så vildt med Essence, at de ingenting koster, og faktisk er nogle fine hverdagsprodukter. Går den i stykker – som de har det med at gøre i min taske (dyr eller billig) – så græder jeg ikke snot over at have brugt en masse penge på den, så smiler jeg og køber en ny.

essence løst pudder

Essence pudder, 32 kr., fås i blandt andet Føtex og Bilka

Smart måde at komme på ryggen med

Det er nu, du skal holde din sommertan ved lige – også på ryggen – og se DET er jo lige det lidt sværere. Men det har Bondi Sands gjort noget nemmere for os. For med Bondi Sands Back Applicator kan du nemt nå (deromme hvor du ellers aldrig kan nå). DET er da smart.

Bondi Sands Self Tanning Back Applicator giver dig en jævn og fejlfri brun farve uden linjer fra top til tå. Og så kan den bruges igen og igen, og perfekt at anvende sammen med Bondi Sands Self-Tanning Foams og sprays. Det giver en fejlfri applikation på vanskeligt tilgængelige områder på ryggen (ohh yes det kender vi). Der medfølger også tre ekstra applikationspuder. Den fås eksklusivt på matas.dk.

bondi sands selvbruner applikator

Bondi Sands Back Applicator, 89,95 kr., matas.dk

Hjælp til bryn og vipper

OPTICARE fra Kenny Anker er en innovativ, plejende conditioner, der øjeblikkeligt former dine vipper og bryn, øger volumen, nærer og plejer og giver en flot glans. OPTICARE er en gennemsigtig primer, der maksimerer effekten af OPTILASH & OPTIBROW. Den stærkt effektive kombination af peptider og keratinmikrosfærer øger dannelsen af kollagen i vipper og bryn, så de bliver stærkere, mere smidige og blanke og resulterer i et dramatisk, udtryksfuldt og smukt naturligt udseende til dine øjne.

Den er dermatologisk og oftamologisk testet, og den kan anvendes to gange om dagen. Som en nærende base for farvet mascara i løbet af dagen for at øge længde og volumen. Om natten fungerer den som en plejende kur til dine vipper. Perfekt som supplement til Lash Lift behandling. Optigloss kan også bruges til at reparere og forme dine øjenbryn og give dem en skinnende glans. Du skal blot bruge den som en øjenbrynbørste over de rene øjenbryn. Nemt og smart.

opticare kenny anker bryn vipper

Kenny Anker, 230 kr., magasin.dk

Lækre læber

YVES ROCHER har netop introduceret de nye LE BRILLIANT LIP CRAYON, der er læbefarve i en let anvendelig stick-form, der både giver næring, fugt og beskytter læberne samtidigt med, at de får (fin og naturlig) farve og smuk glans. Den superbløde konsistens smelter på læberne og gør påføringen behagelig og let.

LE BRILLIANT LIP CRAYON, der er fremstillet i Frankrig, er beriget med kameliaolie og sheasmør, som giver læberne næring og en strålende finish. Kommer i 10 smukke farver, der er opdelt i fire farvefamilier: nude, rosa, rød og malva. Fås ialt i 10 nuancer

le briliant lip crayon yves rocher

Yves Rocher Le Brillaiant Lip Crayon, 119 kr., yves-rocher.dk

‘Næsten’ tatoverede bryn

Og dog … GOSH Brow Hair Stroke – 001 Brown er en semi tattoo brow liner, der får bryn til at fremstå som var de optegnet af en professionel. Den specialdesignet spids (takket – måske du kan se det), gør det nemt at markere brynet med præcise streger, samt fylde det ud med farve der får dine bryn til at se fyldigere ud. GOSH Brow Hair Stroke er beriget med en formel der gør den langtidsholdbar og sikrer, at den ikke bliver tværet ud i løbet af dagen, samtidig med at den tilfører fugt, så huden under dine bryn ikke udtørrer. Den er flydende, let og med en silkeblød konsistens.

Start med at rense bryn med våd vatpind og lad tørre. Påfør den i små korte strøg og optegn bryn.

gosh bryn brynpen (Foto: MY DAILY SPACE)

Brow pen fra Goshh, 99,95 kr., goshcopenhagen.dk

Sov ekstra godt

Jeg kan rigtig godt lide mærket REN. Og de har denne ‘Overnight Glow dark spot sleeping Cream’ (lidt længere en brandets navn😀), som er virkelig god. Det er en rig og fugtgivende natcreme, der er specielt udviklet til at arbejde, mens du sover og målrettet bekæmpelse af mørke pletter. SMART. Formlen arbejder uden brug af potentielt irriterende syrer, og den kan derfor bruges med enhver anden rutine eller alene.

Så nu efterlader de mørke pletter i mørket og vågner op til en hud med ny energi og en sund glød. Efter cirka en god uge kunne jeg se, at den havde reduceret synligheden af de mørke pletter. Den unikke formel arbejder målrettet på kun at lysne mørke pletter – uden at lysne resten af din hud. Den er med 94% naturligt afledte ingredienser vegansk, glutenfri og silikonefri.

REN dark spot over night cream

REN overnight dark spot cream, 425 kr., organicshop.dk

Den gode primer til en fin pris

Skab en perfekt base med vores nye High Glass Face Primer for et strålende look hele dagen. Dette produkt er trin nr. 1 i NYX’ 3-trins High Glass produktserie. Den smukke formel er beriget med lysreflekterende perler for at skabe illusionen af transparent glaslignende hud.

Primeren giver en silkeblød følelse og påføres nemt for at skabe et friskt og sundt look. Den kan anvendes alene eller under foundation, så foundationen sidder hvor den skal i længere tid. Og den giver samtidig en smuk glød. Den fås i tre fine nuancer som passer til de fleste hudtoner. Jeg synes, den er super god og virkelig gør en forskel og et lille skridt mod “den perfekte hud og makeup” – selvom den nok vil kræve mere og længere tid end jeg bruger om morgenen.

nyx primer (Foto: MY DAILY SPACE)

NYX High Glass primer, 139,95 kr., matas.dk

Lækker creme til moden hud

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift er en lækker opstrammende, nærende og beroligende creme med ekstrakt af rødalger, der giver cremen en flot lyserød farve.

Formlen har en forfriskende olie/vandkonsistens med ekstrakt af rødalger, der genskaber hudens ungdommelige og strålende glød. Den er lidt “fedtet” men trænger hurtigt ind i huden, der efterlades smuk på alle måder. Duften er også skøn og “ren”. Og en god nyhed til miljøet er, at cellofanen er bortskaffet på denne serie. Hvad skal vi egentlig også bruge den til …

biotherm red agae creme

Biotherme red algae creme, 519,95 kr., matas.dk

 

Læs også:

Værd at vide om myntens mange fordele

· Mere fra samme kategori ·