Læs også:

Close
balloner (Foto: Unplash)

#Mettesmangemeninger: veninderne, pigerne, girls, damer, tøserne

Mit liv  | 

Denne uges klumme handler om veninder, hygge, god rødvin, filmaftner som på tv, vigtigheden i af holde fast, fjollede samtaler, ansigtsmasker, ærlighed, dans til den lyse morgen, ondt-i-maven-af-grin, inspiration fra Sex and the City og den bedste jeg-gør-mig-klar-til-drinks-med-pigerne sang

girls, going out (Foto: Unplash)
Girls, piger, damer, veninder – hvad kalder du dem? (Foto: Unplash)

Venindehygge, god rødvin og filmaftner som på tv

Jeg bliver altid super misundelig, når jer ser de her amerikanske ungdomsserier. For der er bare ingen som amerikanere i tv-serier, der kan lave filmaftner, så det ligner en million. Men jeg besluttede mig for at gøre kunsten efter. Så jeg startede med at køre gennem hele byen for at købe en luftmadras. Jeg mangler ikke plads. Jeg har en sofa og en stor seng, men det giver slet ikke samme effekt, som en luftmadras i stuen.

Næste ting der blev hevet ud af skabene var puder, tæpper og dyner i alskens farver, mønstre og størrelser. Jeg er typen der går all-in. Og så måtte også en tur på loftet i julekasserne efter lyskæder i flere længder for at skabe den rette stemning. Og så skulle der findes en pyjamas selvfølgelig – den rette. Var tæt på at købe en ny til formålet, men styrede mig og fandt et gråt joggingsæt i skabet – det er også meget ‘american’.

Det bedste til sidst. Jeg skulle i Netto og købe snacks. Endelig kan man købe overordentligt mange snacks med god samvittighed for: “jeg køber jo ind til en amerikansk filmaften med pigerne, der skal sgu ikke mangle noget”. Chips, creme fraiche, dippulver, popcorn, kiks, lidt frugt, surt slik, salt slik, almindelig pose slik, M&M’s, Marabou, Dumle, rarbabersodavand, cola light (må jo spare nogen steder), god rødvin – rigtig god rødvin og øl. Og aftensmaden var pizza – of course …

Og så var det jo bare at vælge filmene … Det tog sådan cirka halvdelen af aftenen. Der er mange meninger og mange film at vælge imellem.

popcorn (Foto: Unplash)
Popcorn er bare den bedste filmsnack. (Foto: Unplash)

Vigtigheden i at holde fast, ærlighed, fjollede samtaler og ondt-i-maven-af-grin

Jeg elsker at grine med mine veninder på den der, min mave krymper sig sammen, og jeg græder måde. Hvor man ikke kan få et ord indført, ikke kan stoppe og griner i lang tid. Det bedste er, når man ikke må. Når man sidder til undervisning, ser en film i biografen, ligger i en yoga-stilling i fitness eller sidder til et alvorligt foredrag. Der er ikke noget bedre end at finde nogen, der har samme form for humor som en selv, og man bare begge to ved præcis, hvad det er, der er sjovt.

Og så elsker jeg de fjollede samtaler, man kan have med sine veninder. Dem hvor det kører ud af en tangent, og man snakker om de underligste ting.

hjerter, hearts, kærlighed (Foto: Unplash)
Jeg elsker når … (Foto: Unplash)

Men jeg elsker også alvorligheden og ærligheden. Jeg synes, jeg med årene er blevet bevidst om vigtigheden i at holde fast i de gode venskaber og arbejde på dem, når de ind imellem knager. Det er der, ærligheden kommer ind.

Jeg er også blevet bevidst om vigtigheden i at holde fast i de gode traditioner og aftaler, selvom der kommer kærester og børn til. Jeg håber, det er noget, jeg kommer til at holde fast i med mine veninder og ikke bare noget, jeg sidder og siger nu, fordi jeg ikke kan forestille mig andet. Jeg synes, det er så vigtigt at holde fast i noget af sit eget, og stadig holde fast i et ‘jeg’, selvom der også kommer et ‘vi’.

Inspiration fra Sex and the City, ansigtsmasker, jeg-gør-mig-klar-til-drinks-med-pigerne sangen og dans til den lyse morgen

Jeg er igen igen begyndt at se Sex and the City. Får aldrig for meget og altid for lidt af den serie. Den venindegruppe inspirerer mig. Selvom meget af det er utænkeligt ville ske og overhovedet fungere på den måde i den virkelige verden, så elsker jeg at drømme mig væk med tanken om bare at kunne udføre noget af det i virkeligheden. Altså hvorfor tager man ikke bare den cocktailkjole på, et par stiletter og går ud til en frokost?

Jeg elsker piger kan have det der gøre-sig-klar-moment sammen. Det der, hvor man starter midt på eftermiddagen med neglelak, ansigtmaske og hår og så make-up. Og så sludrer man og griner og drikker stærke drinks, imens og skiftes til at have tøjkrise. Og så er der musikken, jeg elsker den musik, man hører, når man gør sig klar.

makeup, sminke (Foto: Unplash)
Rutinen inden man skal ud kan godt være lang – på den fede måde. (Foto: Unplash)

‘Bad Girls’

Min all-time yndlings sang, som jeg altid sætter på, når jeg skal ud med pigerne, er Donna Summer med ‘Bad Girls’. Den er faktisk også med i Sex and the City, og der jeg hørte den første gang. Så når jeg sætter den på, får jeg min snert at følelsen af at være med i SATC og være både Carrie, Samantha, Charlotte og Mirinda på en aften. Hør den næste gang – du vil ikke fortryde det.

Og så savner jeg iøvrigt at danse til den lyse morgen. På den der måde, hvor alt omkring en er lige meget, og man ikke engang er interesseret i fyrene. Men dj’en spiller bare den ene gode sang efter den anden, og du står bare med dine veninder i en rus af alkohol, musik, lys, røgmaskine, dufte og ramler sammen i en eufori af at være fuldstændig lykkelig.

girls, piger, damer, fest, dans (Foto: Unplash)
Dans til den lyse morgen er det bedste, der findes. (Foto: Unplash)

 

Mange dansetrin fra Mette🎈 #Mettesmangemeninger

 

Læs også:

#Mettesmangemeninger: Om lavt serviceniveau og unge, lydløse kassemedarbejdere

hello, hallo Foto: Unplash)

· Mere fra samme kategori ·