Læs også:

Close
hollywood, skilt (Foto: Unsplash)

Emmy Awards 2020

Underholdning  | 

Emmy Awards er netop blevet afholdt. Der blev uddelt priser til tv-serier, bedste hovedroller, biroller, film, dokumentarer og komedier. Vi har kigget lidt nærmere på nogle af vinderne, de sjove klip fra instagram og ikke mindst de flotte kjoler

Natten til mandag dansk tid blev der afholdt det 72. Emmy Awards show i Los Angeles, hvor de bedste tv-produktioner blev hyldet. Dog blev showet i år, ligesom alle andre store begivenheder, afviklet anderledes på grund af corona pandemien. I stedet var det en digital prisoverrækkelse med 138 stjerne fordelt på 114 forskellige lokationer i ti forskellige lande.

‘The Cave’

Danmark var repræsenteret både blandt de nominerede og blandt vinderne. Tv-2 har netop vist den dansk-syrisk dokumentar ‘The Cave’, der vandt prisen for bedste producerede dokumentarfilm og bedste fotografering i en dokumentarfilm.

 

Zendaya blev den yngste Emmyvinder nogensinde

Hun vandt prisen for årets bedste skuespillerinde i en dramaserie for sin præstation i HBO-dramaserien ‘Euphoria’, hvor hun spiller teenage-misbrugeren Rue. Med sine 24 år skriver hun historie ved at være den yngste, der nogensinde har vundet i den kategori. Hun snuppede prisen foran blandt andre Jennifer Aniston, Jodie Comer og Sandra Oh.

 

Vennerne støttede veninden

Der var mini ‘Friends’ reunion, da Lisa Kudrow og Courtney Cox støttede deres bedste veninde både on- og offscreen, Jennifer Aniston til Emmy Awards. Jennifer Aniston var nomineret bedste skuespillerinde i dramaserie for sin rolle i ‘The Morning Show’.

Showets vært Jimmy Kimmel tjekkede ind digitalt med Aniston under showet og veninderne var med på kamera. til det spurgte Kimmel:

Til det spurgte Kimmel: ‘You live together’?

Og Aniston svarede: We’ve been living together since 1994 …

 

Guld mundbind og hjemmelavede rød løber

Skuespillerinde Tracee Ellis Ross lavede sit eget humorisktiske take på aftenen, der jo var noget anderledes end normalt på grund af omstændighederne. Ikke nok med hun havde iført sig en smuk, glittrerende guldkjole – så havde hun også et matchene mundbind.

Men da der ikke var mange fotografer til at vise kjolen frem til, havde Tracee fået veninderne til at agere fotografer og lave tilråb.

Og med ordene ‘One can not skip the red carpet’ fløj munbindet på og af, alt imens hun svarede på spørgsmål og kjolen og poserede hjemme i haven på sin egen røde løber. Vi er vilde med idéen!

 

Simpel i sort og røde læber er labert

Mange kendisser afholdt deres egen Emmy fest hjemme fra deres stuer – hvilket altså giver seerne et lille kig ind i deres private hjem. Her er altid smukke Reese Witherspoon i en klassisk tætsiddene, sort kjole, løse krøller og smuk rød læbestift – mere behøves der ikke for at ligne en million. Og så et glas champagne til at skyde festen i gang på – det kan vi lide.

 

Mundbind var på, men her var et kram altså nødvendigt

Flere stjerner var samlet rundt omkring for at se showet digitalt. Mange bar mundbind og mange havde valgt mundbind, der matchede deres tøj for at fuldende looket. Men trods regler om afstand, afspritning og minimal kontakt – så kan et kram altså alligevel blive nødvendigt. Som her i klippet hvor serien Shitt’s Creek slår rekord og vinder flest Emmys for en komedieserie.

 

Der måtte tænkes kreativt, når priserne skulle uddeles

Da stjernerne kunne samles til årets Emmy, måtte der tænkes kreativt for at få uddelt priserne – og det skulle både være sikkert og sjovt. Tryk på billedet og se de sjove videoer, hvor en mand i, hvad vi nærmest kunne kalde en rummand klædt i tuxedo, kom med priserne.

 

Der var jubel og glæde i stuen, da Zendaya vandt

‘Sisters support sisters’. Her ses skuerspiller-kollegaen Storm Reid i vild jubel, efter prisen gik til Zendaya for årets bedste skuespillerinde i dramaserie. Storm Reid spiller Rue Bennets lillesøster Gia Bennet i Euphoria.

Brocher, blå og ballonfacon

Skuespillerinde Regina King var utrolig smuk i en blå kjole, der på en og samme tid er enkel og ekstravagant i sit udtryk. Smukke brocher prydede hele kjolen, som var i runde former – nærsmest pustet op som en ballon. Regina vandt en Emmy for bedste kvindelige hovedrolle i miniserie eller tv-film, for sin rolle i ‘Watchman’.

 

Læs også:

Stor international filmfestival vil have kønsneutrale priser

film (Foto: Unsplash)

 

· Mere fra samme kategori ·