Læs også:

Close
apple iphone (Foto: Unsplash)

Apple fortsætter udviklingen af deres iPhone

Nyheder  | 

Apple fortsætter udviklingen af deres iPhone med avancerede teknologier og hemmelige design. Og nu er der ikke længe til endnu en ny ser dagens lys

Når det kommer til velkendte it-virksomheder, vil Apple sjældent være én af slagsen, som er ny for dig. Siden de lancerede den allerførste iPhone tilbage i 2007, er de i dag over otte generationer længere fremme. Og selvom 13 år måske ikke synes som lang tid, er det svært at sætte ord på den revolutionerende udvikling, som den store it-virksomhed har formået at skabe.

iphone mobil (Foto: Unsplash)
Apple er snart klar med endnu en ny model … (Foto: Unsplash)

I september i år bliver der endnu engang lanceret en ny iPhone, men ingen ved endnu, hvad der præcist kommer til at ske. Derfor fortæller vi dig mere om de største modeller for Apples historie i denne artikel. Vi vil ligeledes komme ved vores bud på, hvad vi kan forvente af en ny iPhone i 2020, hvis Apple holder sig til sine standarder siden den første model.

Innovativ nytænkning til høje priser

Der forventes meget af den nye iPhone, når vi kigger nærmere på de nyeste iPhones på markedet. Inden for de seneste 2-3 år har vi set både iPhone X og iPhone 11, der har været revolutionerende for Apples produktion af iPhones. Først så vi den nye iPhone X, der blev præsenteret med et helt nyt og unikt design fra Apple. Her havde de fravalgt den ikoniske hjem-knap og i stedet indbygget fingeraflæsning i skærmen. Dermed fik verden en komplet touchskærm, et helt nyt system og helt nye features.

Efterfølgeren til iPhone X, den populære iPhone 11, kom både som iPhone 11 og iPhone 11 Pro. Telefonen havde hele tre forskellige kameraer i ét og samme stykke, hvilket tog Apples kamerateknologi til et helt nyt niveau. Og det er ikke meget kritik, der er blevet givet af disse modeller, men dog er særligt ét emne bliver diskuteret meget. For i dag er prisen på en iPhone 11 i nærheden af 10.000 kroner, hvilket gør den til én af markedets dyreste smartphones.

pige hygge instagram mobil iphone (Foto: Unsplash)
Hvad bruger du mest din iPhone til … (Foto: Unsplash)

Den nye iPhone SE kan være et vendepunkt

Til gengæld virker det som om, Apple stadigvæk ønsker at præsentere en ny iPhone, der kan noget for alle. Derfor har de i april måned i år lanceret den tidligere iPhone SE i en ny og forbedret udgave. Denne model kom i samme forklædning som iPhone 8, men med alle de gode features og den populære A13 Bionic-chip fra iPhone 11. Forskellen med denne model er, at den kan fås fra kun 3.700 kroner, hvilket er over en halvering i forhold til prisen på de nuværende topmodeller. Derfor er spørgsmålet også, om Apple forsøger sig med billigere løsninger med den nye iPhone. Det må tiden så vise …

iphone mobil apple (Foto: PR)
Er du klar til den nye iPhone … (Foto: PR)

Hvad kan vi forvente af den nye iPhone?

Hvad Apple lancerer er og bliver en stor hemmelighed, men det er dog uundgåeligt at forvente navnet iPhone 12 og iPhone 12 Pro for at følge trop. Vi tror samtidig på, at den kommer i et helt nyt fysisk design og med 100% 5G forbindelse. Derudover er der bred enighed hos mange forskellige eksperter om, at Apple lancerer en A14-chup, som vil betyde endnu hurtigere processor og telefon. Desuden kan vi formentlig også forvente en OLED-skærm, lavere vægt og endnu bedre kamerateknologier.

Hvor ren er din smartphone egentlig …

 

ghosting, dating, forsvinder, kærester, online dating, smerter, såret
)

· Mere fra samme kategori ·