Læs også:

Close
toulouse, frankrig, by, storby

SOMMER NEWS: Prins Joachim opereret for en blodprop i hjernen: Har det efter omstændighederne godt

Nyheder  | 

Prins Joachim opereret for en blodprop i hjernen: Har det efter omstændighederne godt · Tilbagekaldelse af æg: Fødevarestyrelsen lukker ægpakkeri efter rottefund · Flere tilskadekomne efter bil påkører folkemængde i Berlin · Trump står med det værste udgangspunkt til valg om 100 dage · Dagens billede: Nyt gavlmaleri på Nørrebro skal hjælpe BørneTelefonen i ny kampagne, der skal understøtte indsatsen for udsatte børn · Sommerøjeblikket: Sebastian fra Djurs Sommerland spreder glæde ved, at danse for de gæster der skal vises vej til sommerlandet 🕺

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Prins Joachim opereret for en blodprop i hjernen: Har det efter omstændighederne godt

Prins Joachim er blevet opereret for en blodprop i hjernen og er fortsat indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse i Frankrig. Hans tilstand er fortsat stabil, og han har det efter omstændighederne godt. Det oplyser kongehuset til Ritzau.

– Hvor længe prinsen skal være indlagt, er det for tidligt at sige noget om på nuværende tidspunkt, siger kongehusets kommunikationschef Lene Balleby.

Det er ikke mere end et par dage siden, at prins Joachims familie fejrede prins Felix, som fyldte 18 år den 22. juli. Han blev fejret på dronningens vinslot, Château de Cayx, i Frankrig. Familien var stadig på ferie på Château de Cayx, da prins Joachim blev indlagt fredag. Det skriver Jyllands-Posten.

toulouse, frankrig, by, storby
Prins Joachim er fortsat indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse i Frankrig efter en operation for en blodprop i hjernen. (Foto: Unsplash)

Læs også: NEWS: Prins Joachim tager til Paris med familien

Tilbagekaldelse af æg: Fødevarestyrelsen lukker ægpakkeri efter rottefund

Fund af rottelorte og en død rotte hos ‘Landsby æg’ i Hobro førte fredag til, at Fødevarestyrelsen lukkede stedet. Forbrugere, som har købt æg fra ægpakkeriet eller via en detailforretning, skal smide æggene ud eller levere dem tilbage, lyder det fra Fødevarestyrelsens Rejsehold.

Landsby æg blev lukket med det samme, efter at Fødevarestyrelsens Rejsehold blandt andet fandt adskillige rotteekskrementer på gulve og de borde, som æggene lå på, papbakker med bidemærker fra rotter og en død rotte under en palle med æggeemballage.

– Hygiejnen hos ægpakkeriet var så ringe, at vi vurderer, at det potentielt kan være farligt for forbrugerne at spise æggene. Derfor vil vi opfordre forbrugere, som har æg stående i køleskabet, til at tjekke, om de stammer fra Landsby æg, siger Henrik Larsen, tilsynsførende i Fødevarestyrelsens Rejsehold. Det skriver Ritzau.

æg, fødevarestyrelsen, landsby æg
‘Landsby æg’ i Hobro er blevet lukket af Fødevarestyrelsen efter rottefund. (Foto: Ritzau)

Læs også: SOMMER NEWS: Gulerødder kan erstatte syntetiske farvestoffer i fødevarer

Flere tilskadekomne efter bil påkører folkemængde i Berlin

En bil kørte søndag morgen kørt ind i en folkemængde i Berlin. Det oplyser Berlins brandvæsen på Twitter. Ifølge brandvæsenet er syv personer kommet til skade, heraf tre alvorligt. Derudover har én person fået livsreddende nødhjælp.

Episoden skete klokken 07.20 søndag morgen nær togstationen Bahnhof Zoologischer Garten, der ligger ved Berlins zoologiske have.

En talsmand for politiet udtalte, at man antager, der er tale om en ulykke. Føreren skulle ifølge politiet muligvis have kørt for stærkt i et sving og mistet kontrollen over køretøjet. Føreren af bilen er en 24-årig mand, der nu er blevet anholdt af tyske sikkerhedsstyrker, skriver TV 2.

Læs også: SOMMER NEWS: Uheld med trailere koster flere liv end højresvingsulykker

Trump står med det værste udgangspunkt til valg om 100 dage

Donald Trump er ikke chanceløs. Men præsidenten er upopulær og langt bagud i målingerne. Det kræver en historisk præsentation at blive genvalgt.

Der er nu 100 dage til, at amerikanerne afgør, om Donald Trump får fire år mere i Det Hvide Hus. Og for Trump er det ikke chanceløs, men det kræver en historisk præsentation at blive genvalgt.

For lige nu er det mest sandsynlige scenarie, at folket ikke forlænger forretningsmandens ansættelseskontrakt. En pandemi hærger landet, økonomien er skudt i sænk, og racedemonstrationer dominerer nyhedsbilledet. Derudover er USA’s præsident upopulær og historisk langt bagud i målingerne mod sin demokratiske modstander, Joe Biden. En modstander, der er væsentligt mere spiselig for amerikanerne, end det var tilfældet med Hillary Clinton for fire år siden. Det skriver TV 2.

Læs også: NEWS: Bernie Sanders vinder primærvalget i New Hampshire: Lover enden på Donald Trump

Dagens billede: Nyt gavlmaleri på Nørrebro skal hjælpe BørneTelefonen i ny kampagne, der skal understøtte indsatsen for udsatte børn

Sommerøjeblikket: Sebastian fra Djurs Sommerland spreder glæde ved, at danse for de gæster der skal vises vej til sommerlandet 🕺

 

Læs også: SOMMER NEWS: Corona har kostet 87.000 danske jobs

Graf

 

· Mere fra samme kategori ·