Læs også:

Close
watchmen hbo jeremy irons (Foto: HBO)

SOMMER NEWS: Watchmen har fået 26 nomineringer

Nyheder  | 

Watchmen har fået 26 nomineringer · Hunkemöller er på en bæredygtig rejse · Vaskerimode på Instagram · Bryllup i sigte · Dagens billede: Klar til rejsen til Mars · Sommerøjeblikket: Paris er klar til dig 🥐

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Watchmen har fået 26 nomineringer

Det blev til 158 Emmy-nomineringer til HBO Nordics serier, film og dokumentarer med superhelte miniserien Watchmen som topscorer med hele 26 nomineringer.

I år er det altså Damon Lindelofs anmelderroste miniserie, Watchmen, der blandt alle de nominerede titler har fået flest nomineringer. Serien er nomineret til 26 priser, blandt andet for ‘Outstanding Limited Series’, ‘Outstanding Lead Actor in a Limited Series’ (Jeremy Irons) og ‘Outstanding Lead Actress in a Limited Series’ (Regina King).

I drama-kategorierne dominerer det intense familiedrama, Succession, med 18 nomineringer i alt. Serien er blandt andet nomineret til prisen for ‘Outstanding Drama Series’ og for ‘Outstanding Lead Actor in a Drama Series’, hvor både Brian Cox og Jeremy Strong er nomineret. Der er også adskillige nomineringer til det øvrige cast.

Også dramaserien, Killing Eve, er nomineret til prisen for ‘Outstanding Drama Series’ samt i kategorien ‘Oustanding Lead Actress in a Drama Series’, hvor begge de to hovedrolleindehavere, Jodie Comer og Sandra Oh, er nomineret.

På det efterfølgende pladser ligger:

Succession: 18
Westworld: 11
Mrs. America: 10

Netflix overhalede dog i år HBO med 160 nomineringer mod HBO’s 158. Emmy-priserne uddeles den 20. september.

watchmen hbo jeremy irons (Foto: HBO)
Jeremy Irons spiller en mystisk rigmand på et gigantisk gods i serien, og han er også nomineret til en Emmy. (Foto: HBO)

Læs også: Serier på HBO du skal se

Hunkemöller er på en bæredygtig rejse

Hunkemöller, der er med 929 butikker i 19 lande er et af de store lingeri brands i Europa, lancerer nu ‘Together Tomorrow’ – et initiativ skabt til at samle alle aktiviteter, der tager hensyn til planeten og dens mennesker. Fra bæredygtigt produkt til medarbejdertrivsel, og fra dyrevelfærd til diversitet – ambitionerne er høje. Hunkemöller har fastlagt sig på at ville have positiv indflydelse på planeten og dens mennesker. Bedre for planeten, bedre for mennesker og bedre sammen.

– Vi er stolte over at dele rejsen, vi er på med ‘Together Tomorrow’ og over at præsentere de skridt, vi tager. Det er et fælles ansvar, fra ledelse til designere og vores indkøbere og butiksansatte til de kontraktansatte på fabrikkerne, som laver vores produkter, udtaler Alexandra Legro, marketing- og kommunikationsdirektør hos Hunkemöller.

– Hunkemöllers bæredygtige strategi er baseret på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Igennem en holistisk og bæredygtig tilgang til vores forretningsprocesser er den rette balance mellem mennesker, planet og profit fundet. Der er et detaljeret kapitel om vores bæredygtighedsstrategi i hvert års bæredygtighedsrapport med tre ambitionsmål sat for 2024: 1) Sikre retfærdige arbejdsforhold for 65.000 medarbejdere ved at forbedre sundhed, sikkerhed, ligestilling og udvikling på arbejdspladsen. 2) Reducere vores miljøbelastning af direkte- og indirekte drift med 20%. 3) Motivere kunder og medarbejdere til at leve et mere sundt, aktivt, dyrevenligt og bæredygtigt liv. Med vores hjemmeside og den årlige rapport, er vi transparente omkring vores fremskridt, deler vores ambitioner og holder os selv ansvarlige. Fra indkøb af bæredygtige materialer, reducering af plastikspild ved at genbruge vores bøjler og ved at fjerne plastikposer fra vores butikker for at forbedre medarbejdere og deres børns liv. Vi vil bruge vores indflydelse til at skabe en positiv forskel, slutter Rebecka Sancho, CSR-ansvarlig hos Hunkemöller.

Hunkemöller opfordrer alle det kommende år til at tage affære og tage del i ændringen af verden sammen; medarbejdere, partnere, eksterne interessenter og Hunkemöllers Sheroes (kunder). For at gøre dette nemmere, er hashtagget #HKM20FOR2020 blevet til.

Hunkemöller together tomorrow lingeri (Foto: PR)
Hunkemöller lancerer nu ‘Together Tomorrow’. (Foto: PR)

Læs også: Designsamarbejde mellem UNIQLO og Marimekko

Vaskerimode på Instagram

Han er 83 år, og hun er 84 år, og sammen viser de andre menneskers glemte og efterladte vasketøj fra vaskeriernes maskiner. Chang Wan-ji og Hsu Sho-er er på kort tid blevet berømte på Instagram. Det var deres 31-årige barnebarn Reef Chang, der kom på ideen til @wantshowasyoung under corona. ⁣

Siden er det gået stærkt, og alle de mange glemsomme og fraværende personers vasketøj har gjort ægteparret kendt ikke bare i Taiwan men i hele verden. Ikke alene har barnebarnet givet bedsteforældrene noget af en oplevelse og noget at tage sig til under pandemien, men han har også allerede gjort det til en god forretning. Sådan kan corona også ændre på ting. Men sikkert er det også, at ægteparret er naturtalenter foran det kamera, der nu tæller fans over hele verden.

Læs også: Ting der får os i godt humør på Instagram

Bryllup i sigte

Der er amoriner i luften hos 21-årige Brooklyn Beckham. Han har nemlig friet til sin kæreste skuespiller Nicola Anne Peltz. Det afslørede han for nylig på Instagram. Billedet han lagde op af det nu forlovede par skulle angiveligt være taget af Nicola’s søster. Den kommende fru Beckham havde en smuk, gul kjole på designet af … sin kommende svigermor Victoria Beckham. Victoria delte også nyheden, og hun fik dette svar retur fra Nicola:

“I love you so much Victoria, I’m the luckiest girl.”

Hvornår brylluppet skal stå vides endnu ikke. Brooklyn og Nicole har kendt hinanden i omkring otte måneder. Hun er kendt fra ‘Bates Motel’ og den fjerde Transformerfilm.

Læs også: David Beckham frataget kørekort

Dagens billede: Klar til rejsen til Mars. Klokken 13.50 dansk tid i går sendte NASA en raket med robotten Mars Rover 2020 til planeten Mars. Dele af den er i øvrigt udviklet af danskere, og det er første gang en ekspedition tager afsæt i astrobiologi.

Sommerøjeblikket: Paris er klar til dig – også cafeen Au Vieux Paris d’Arcolé🥐

· Mere fra samme kategori ·