Læs også:

Close
par flir dating happn (Foto: Unpslash)

SOMMER NEWS: Her er sommerens mest flirtende byer i Danmark

Nyheder  | 

Her er sommerens mest flirtende byer i Danmark · Flere danskere søger på fly til Island · Bob Marleys familie donerer legendarisk hit til Corona-kamp · John Travoltas kone død af kræft · Dagens video: Violinister hædrer #ElijahMcClain landet over i USA som led i #Blacklivesmatter, der var en 23-årig sort violinist, der døde sidste sommer i Colorado · Sommerøjeblikket: Royal sommerhilsen fra Château de Cayx 👑

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Her er sommerens mest flirtende byer i Danmark

Datingappen happn har kortlagt, hvilke danske byer, hvor flest singler flirter mest her i sommerperioden. Kortlægningen viser, at København er den by, der har flest ‘crushes’ per person i sommerhalvåret. Hovedstaden efterfølges af kystbyen Aarhus på listen over tilflugtssteder med størst chance for en sommerflirt. På en tredjeplads kommer H.C. Andersens hjemby Odense.

– Selvom det naturligvis er kedeligt ikke at kunne rejse ud og opleve verden i sin sommerferie i samme udstrækning som tidligere, så benytter mange i år lejligheden til at holde ferie på hjemmebane. Det skaber ikke kun mulighed for at udforske forskellige steder rundt omkring i landet, det indebærer også større muligheder for at møde nye mennesker, som du ellers ikke ville have mødt på din ferie. Benyt chancen og oplev, hvad Danmark har at tilbyde – både med hensyn til sommeraktiviteter og muligheden for romantik, udtaler Marine Ravinet, trendchef hos happn.

Topliste over sommerens 10 mest flirtevenlige byer i Danmark:

1. København
2. Aarhus
3. Odense
4. Esbjerg
5. Helsingør
6. Skagen
7. Hillerød
8. Grenaa
9. Ebeltoft
10. Løkken

Om kortlægningen
Kortlægningen er baseret på happns egne data og antal ‘crushes’ pr. person i appen i perioden 17-06-2019 til
19-08-2019. En ‘crush’ opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler.

par flir dating happn (Foto: Unpslash)
Er du måske på sommerferie i en af disse byer – og gerne vil flirte … (Foto: Unpslash)

Læs også: Dating: Dette tiltrækkes danskerne allermest af

Flere danskere søger på fly til Island

I juni 2020 steg onlinesøgningerne på rejser tur/retur mellem Billund og Reykjavík med 207 procent hos flyselskabet Icelandair, og nu kan danske rejsende endelig genoptage de direkte flyruter fra Billund Lufthavn.

Det første fly på ruten fra Icelandair landede den 10. juli kl. 22:00 i Billund Lufthavn med retur-afgang til Keflavik International Airport kl. 23:00.

Siden genåbningen af grænserne den 15. juni, har turen mellem København og Keflavik Lufthavn været en af flyselskabets travleste ruter, hvilket tyder på, at passagererne har tillid til at rejse imellem de to lande.

Island formåede at inddæmme coronavirusen tidligt og fik international anerkendelse for sin flade smittekurve. Det er det, der har gjort denne grænseåbning – en af ​​de første i verden – mulig. Landet har taget alle nødvendige forholdsregler for at gøre Island til et sikkert sted for både tilrejsende og islændinge. Indtil videre har Island valgt ikke at nøjes med stikprøver og at tage rejsendes temperatur. I stedet skal alle passagerer ved ankomst vælge mellem af betale for en test af COVID-19 i lufthavnen eller gå i to ugers karantæne.

– Vi er henrykte over, at vi allerede har haft fornøjelsen af at flyve tusinder af danske passagerer i den korte periode efter genåbningen af vores grænser. Vi er glade for, at vore nordiske venner udgør så stor en del af vores passagerer og bidrager til rejsen tilbage til en mere normal rejsestandard. Vi har introduceret en række nye foranstaltninger hos Icelandair som forberedelse til de første uger med flyvning efter COVID for at sikre, at alle passagerer er sikre og har det godt med at flyve med os. Vi er klar, når du er – og ser frem til at byde dig velkommen om bord snart, udtaler Birna Osk Einarsdottir, Icelandair’s Chief Commercial Officer.

fly icelandair (Foto: PR)
Icelandair oplever, at flere søger på fly til Island (Foto: PR)

Flere danskere søger på fly til Island

Læs også: Redaktionens bedste rejsetips til Island

Bob Marleys familie donerer legendarisk hit til Corona-kamp

En genindspilning af kæmpehittet ‘One Love’ kastes nu ind i UNICEFs Reimagine-kampagne, der støttes af Pandora. Kampagnen skal skabe en bedre verden for alle verdens børn – også efter Corona.

– Jeg er på samme tid overvældet og imponeret af både Marley-familiens donation af en fantastisk sang, og af vores partner, Pandoras, overordentligt generøse donation. Det er handlinger som disse, der er med til at definere vores generation – og med til at skabe en verden på den anden side af Corona, hvor børn kan vokse op med uddannelse, adgang til rent vand og mad, og udsigten til et godt liv, fortæller Karen Hækkerup, generalsekretær hos UNICEF.

– For over fyrre år siden skrev min far One Love om sammenhold, fred og kærlighed, i en tid hvor der var mange problemer i verden. I en tid hvor vi ikke kan være sammen, er hans budskab stadig vigtigt. Vi kan komme igennem denne krise, hvis vi holder sammen med ´One love´, og hvis vores hjerter slår i takt, udtaler Bob Marleys datter Cedella Marley.

Mens Marley-familien og gæstekunstnere udkommer med genindspilningen af superstjernens kæmpehit idag den 17. juli, matcher Pandora fra i dag enhver donation givet til kampagnen – helt op til en million dollars – eller cirka syv millioner kroner. Det vil sige, at når der doneres ti kroner, så donerer Pandora det samme.

bob marley reggae rasta hit (Foto: Unsplash)

bob marley reggae rasta hit (Foto: Unsplash)Læs også:

John Travoltas kone død af kræft

Kelly Preston døde for få dage siden af brystkræft. Kort efter lagde hendes mand John Travolta en hjerteskærende besked på Instagram:

“It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal.
All my love …”

Læs også: Det vidste du ikke om Britney Spears

Læs også:

Dagens video: Violinister hædrer #ElijahMcClain landet over i USA som led i #Blacklivesmatter, der var en 23-årig sort violinist, der døde sidste sommer i Colorado

Violin vigils across the country honor the memory of #ElijahMcClain, a Black 23-year-old who played the violin and died while being detained by the police in Colorado last summer.

Sommerøjeblikket: Royal sommerhilsen fra Château de Cayx 👑

· Mere fra samme kategori ·