Læs også:

Close
collage, julifund, beauty

Julifund: Så er der beautynyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en juli måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

collage, julifund, beauty
Så er der beautynyheder til jer … (Foto: MY DAILY SPACE)

Forkælelse til øjne og læber

Evolve har så mange favoritter, som jeg alle elsker. Dette er en af dem. Evolve Organic Beauty 360 Eye and Lip Contour er en  øjen/læbecreme, der er baseret på Evolve’s eget ‘Age Smarter 360-koncept’, der plejer huden helt naturligt igennem alle dens faser, og understøtter en yndefuld ældningsproces.

360 Eye and Lip Contour reducerer fine linjer og rynker omkring mund og øjne, samt reducerer pigmentforandringer og giver en flot udstråling.

Cremen indeholder effektive, nærende og naturlige superfood ingredienser der har beskyttende og anti-aging egenskaber der ydermere afhjælper poser under øjnene og mørke rande. Iblandt det nærende indhold finder du hyaluron, økologisk arganolie og Hydrolyzed Plukenetia Volubilis Seed, der er en botanisk naturlig peptide der opstrammer, og gør huden sund. Alt er godt.

evolve øjen og læbecreme

Evolve øjen- og læbecreme, 299 kr., hudplejeonline.dk

Lækkert multiprodukt

Der er noget ved multiprodukter – det er som at spare og snyde – på den fede måde. Denne Yves Rocher Repair – Multi-purpose Flower Oil Bath er en lækker reparerende hårolie, der består af en lækker blanding af tre blomsterolier i kombination med genopbyggende jojobaolie. Den giver håret nyt liv ved at forny hårfibrene og gøre dem både smukkere og mere slidstærke. Man kan virkelig se, at længder og spidser genopbygges, uden at håret ser fedtet ud. DET er fedt.

Hårolien kan bruges på flere måder, og det smarte doseringslåg gør det nemt at få den rigtige mængde olie. Den dufter også skønt. Der er 90 % ingredienser af naturlig oprindelse i.

yves rocher hårolie

Yves Rocher hårolie, 109 kr., yvesrocher.dk

Fine sommernegle

Kan man andet end blive i godt (sommer)humør af disse to vidunderligt smukke farver fra det lækre mærke Nailberry.

Nailberry L’Oxygéné har mange usædvanlig smukke nuancer, disse er dog helt perfekte denne sommer. De er som resten af serien veganske og uden de 12 mest skadelige ingredienser, så for eksempel neglene kan ånde igennem. Og så har de fået tilføjet UV filtre for at beskytte neglene mod sommersolen. Det gør det hele ekstra godt.

nailberry neglelak

Nailberry neglelakker, 155 kr., fås hos Anabé i Vedbæk, tlf.: 26 20 20 66

Solkysset hud på den virkelig nemme måde

Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint er et smart og lækkert produkt, der giver “sunkissed” glød. Det er en flydende bronzer, der sammen med en dagcreme giver huden en naturlig frisk glød. For at give ansigtet lidt sommerfriskhed kan den fordeles som en diskret rouge på kinderne, eller alene i hele ansigtet.

Translucent Bronzing Tint er et smart supplement til din dagcreme. Sammensætningen af troldnød, olivenolie, bivoks og farvepigmenter plejer huden og giver huden en jævn overflade. Den giver en frisk teint og understreger hudens naturlige tone. Du kan også bare komme en dråbe i din dagcreme. Alle hudtyper kan bruge den. Et smart og nemt produkt at bruge.

dr. Hauschka tint

Dr. Hauschka ‘tint’, 149 kr., Helsebixen.dk

Masser af beskyttelse

Med sommerferien stående for døren er det vigtigt at huske en god solcreme – gerne med HØJ faktor. Denne Nivea Sun Protect and try touch har spf 50, og er en nem “mist” at påføre. HUSK bare at fordel godt, så al hud beskyttes. Jeg ville dog nok bruge en anden til ansigtet. Den er opfriskende, let og med en ikke-fedtende formula, der også er 100% transparent, der efterlader uden hvide mærker på huden. Den er let at påføre grundet aerosol, og den giver øjeblikkelig beskyttelse med effektive UVA og UVB filtre, og så er den ekstra vandfast. DET er fedt.

De effektive UVA og UVB filtre er med en behagelig kølende effekt, der efterlader huden blød og opfrisket. Den vandfaste formula påføres let på huden fra alle vinkler, og så får du høj beskyttelse for sikker tid i solen. Sådan.

nivea solcreme

Tre-trins hjælp

SARDkopenhagen har lavet et virkelig smart sæt; ‘BYE BYE PINK’ – til den blussende, tørre hud. Det er til dig, der oplever at din hud kan alt, fra at blusse, være tør og kan have små talgknuder eller bumser i områder og i det hele taget føles ret ubehagelig. Du har sikkert været i tvivl om det var fedtet hud på grund af tendensen til talgknuder og/ eller bumser. Og  måske har du behandlet huden med for skrappe produkter med det resultat, at huden bare blev endnu mere tør, blussende og irriteret.

Michaela Theibel – model og influencer – har døjet med præcis dette problem i mange år og var ved at give op, da hun blev sat i kontakt med SARDkopenhagen’s founder Charlotte Kasandra. Der blev foretaget en grundig hudanalyse og interview, som gav et godt billede af hvad årsagen til Micahela’s problem var, og herefter blev hun sat på en minimalistisk behandling af sin hud.

Med (disse) tre produkter – de samme produkter morgen og aften – gik der ikke lang tid, før huden fik ro på og både blussen, urenheder og tørhed gik væk. Den befrielse Michaela oplevede ved at få en hud i balance, har hun nu lyst til at dele med os andre, der oplever de samme problemer med huden. Jeg har også haft brugt “sættet” i en måneds tid nu. Og kan se en klar forskel.

Produkterne har et minimum af indholdsstoffer i – men de indholdsstoffer produkterne indeholder er alle meget milde, aktive og regulerende for præcis din huds tilstand.

Det kan måske lyde kontroversielt at anvende olier til en hud som denne, der netop danner lidt talgknuder og bumser, og samtidig er tør. Forklaringen er at disse olier er specielt talgregulerende og fugtgivende, uden at tilstoppe hudens porer. Så vær ikke bange for det.

Mælkesyre sikrer en normal pH-værdi i huden og hyaluronsyre giver en perfekt gennemfugtning af huden.  Rosenvand og rosenolie virker regenererende på basalcellerne og er fuld af vigtige antioxidanter, der stimulerer hudens naturlige processer. Et rigtig godt “sæt” – også hvis du har rosacea. Sættet består af et renseprodukt, en creme og så den uundværlige mist, som du kan bruge både som opfrisker og tonic. Cremen skulle jeg lige vende mig til, for den er lidt svær at smøre ud, men ens hud vænner sig til den, og den er super god.

SARD copenhagen hudpleje

SARDkopenhagen BYE BYE PINK sæt, 629 kr., sardkopenhagen.dk

Brun på den nemme måde

The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-off Tan er ny. Det er en selvbruner til både ansigtet og kroppen, som hvad navnet også antyder, vaskes af igen. Og det er jo ret smart! Selvom vi nu, hvor vi har testet den, ville ønske, at den fine farve selvbruneren giver, ville vare for altid, for farven er virkelig smuk, og ikke den der orange selvbruner farve, som vi alle nok på et tidspunkt har stiftet bekendtskab med. Nej, den her giver en flot og glitrende sommerglød og dufter ovenikøbet også dejligt

Selvbruneren meget mørk, når den smøres ud, men den lette konsistens gør den super nem, at smøre ud. Og den mørke farve blendes og absorberes hurtigt i huden, så absolut ingen panik! Vi prøvede til at starte med, at smøre den ud uden handsker, og resultatet var perfekt – ingen striber! Skønt.

Smører du den ud med hænderne, skal du blot huske at vaske dine hænder grundigt, så du ikke efterlader farve i håndfladen. Bruger du en handske, er du selvfølgelig ud over det problem, men det er hvad du føler dig bedst tilpas med. Begge metoder giver et fint resultat.

Selvbrunerens dejlig duft kommer af økologisk kokosvand og økologisk Community Fair Trade kokosolie, som også gør den velegnet til følsom hud.

body shop bronzer

Desinfektionsgel fra JUHLDAL

JUHLDAL har også meldt sig i rækken af brands, der er kommet med en alkogel eller håndsprit – kært barn har mange navne.

JUHLDAL Rene Hænder No1 er en effektiv, velduftende og hudvenlig håndsprit og desinfektionsgel. Den er vegansk og baseret på 70% sprit, som hurtigt og effektivt dræber bakterier og ødelægger fedtmembranen omkring virus. Rene Hænder er tilsat plejende squalane og økologisk glycerin, der begge modvirker udtørring samt eucalyptus som renser og dufter dejligt rent (elsker eucalyptus). Anvendes på tørre hænder uden synlig snavs når der er langt til håndvasken. Indeholder Ethanol 60% (650 g/l) og Propan-2ol 6% (60 g/l).

 

juhldal rene hænder håndsprit

Juhldal Rene Hænder No. 1, 129,95 kr., salling.dk

Jeg (der ikke er så vild med pudder) elsker denne her

Jeg elsker – som i elsker Touche Éclat pennen og har brugt den siden, den kom frem for snart mange år siden. Men nu kan man også få den som pudder. Smart. Yves Saint Laurents Touche Éclat 3D All Over Glow Powder er en lysnende pudder, der former dit ansigt ved hjælp af lyset.

Duo-pigmenter tilpasser sig automatisk efter lysets fald og giver en flot hudtone hele dagen samt giver din hud en let og naturlig finish. Den er så genial, nem at bruge og giver den helt rigtige perfekte teint – som om man havde sådan en. Men det har man med denne pudder. Jeg elsker den – siger hende der altid har haft det svært med pudder.

ysl pudder

YSL Touche Éclat 3D All Over Glow Powder, 308 kr., lookfantastic.dk

Gå glad i bad

Denne her er jeg blevet rigtig glad for. Det er en aftersun shampoo og kropssæbe. Den multifunktionelle shampoo er perfekt at anvende efter soleksponering, hvor den skånsomt renser hår og hud fri for klor og urenheder. Shampooen er beriget med anti-oxidante og anti-inflammatoriske ingredienser, der beskytter, renser og plejer. Super lækker og drøj i brug og duften … Ahhhh.

Påfør shampooen i hår og på kroppen. Massér blidt ind, og skyl efter med varmt vand.

davines hair and body wash

Davines shampoo og kropssæbe, 149 kr., beautycos.dk

Cremen, der virkede

MDerma Face 51 Anti-Blemish Cream er en ansigtscreme specielt udviklet til uren hud, og indeholder salicylsyre og Zink, der mindsker urenheder, hudorme og tilstoppede porer. Alt det som vi bare gerne vil være foruden, så det er jo intet mindre end fantastisk. For selv i en voksen alder kan man opleve udsving i huden, få bumser eller andre urenheder, og så er det jo skønt med en creme, der netop aktivt modvirker alt dette.

Samtidig styrker Face 51 også hudens elasticitet og modvirker rødme og irritation. Dens meget lette konsistens føles blød og trænger hurtigt ind i huden og efterlader ikke huden fedtet eller tilstopper porerne. Og det er jo en ekstra god ting her til sommer, hvor huden har tendens til netop det.

MDerma ansigtscremen findes i tre varianter og kan suppleres med hinanden alt efter hvilket behov din hud har. Og så er den allergi certificeret og er helt uden parfume og farvestoffer, så du kan smøre den i ansigtet med god samvittighed.

mderma hudpleje

MDerma Face 51, 199,95 kr., mderma.dk

Rens med god samvittighed

Jeg har lige “fået øje på den” – synes den er smart. LastSwab er en vatpind der er designet til at kunne genbruges. Den er testet til at kunne holde til at blive brugt op til 1.000 gange. Findes i to udgaver:

Basic, der er en klassisk vatpind til ørerens og lignende.
Og Beauty, der er mere spids i designet og derfor er rigtig god til at rette make-up. Her er vist den almindelige. •

Pinden er lavet af plast, og enderne er fremstillet af TPE – en form for gummi der også bruges i medicinalindustrien. Det medfølgende etui er fremstillet af PLA, en bioplastik som er lavet af majs og derfor er biologisk nedbrydelig. •

Et godt og bæredygtigt valg end almindelige vatpinde. Også når det handler om vatpinde af bionedbrydelige materialer, hvis man tager forbruget af materialer og udledningen af CO2 under fremstillingen og transporten i betragtning.

lastswab vatpind (Foto: MY DAILY SPACE)

Genanvedelig vatpind, 85 kr., lykoshop.dk

Pæne bryn – mega nemt

Jeg elsker den – elsker den. Sensai’s Styling Eyebrow Pencil. En speciel ovalformet stift med en blød og pudret konsistens, der blødt former og fylder brynene ud for et naturligt look. Refil kan købes separat. 3 nuancer. Farven Taupe Brown er perfekt til mig. Hvis produktet ikke kommer ud, og du hører en kliklyd, når du drejer skaftet til højre, er det forbi, at produktet er opbrugt. Så er det tid til at købe en refil. Man skal holde på enden af eyebrow pencil og drej til højre, så 2 mm af stiften kommer ud.

sensai brynpen

Sensai brynpen, 280 kr., magasin.dk

Jeg har testet en hel serie

Jeg kendte den ikke, men er blevet ret glad for den franske hudpleje serie Hydro Cell.

Det er en “ældre dame”, for Monteil blev grundlagt i 1936 af Germaine Monteil. Monteil samarbejder med Brain AG, der er et europæisk pioner firma indenfor bioteknologi.

Germaine Monteil ønskede at lave læbestifter, som matchede hendes mode design og det udviklede sig hurtigt til en succesfuld virksomhed og Germaine Monteil blev “Grande Dame” på det blomstrende kosmetik marked i 1940’erne.

Navnet Monteil blev hurtigt synonym med banebrydende kosmetik, som indarbejdede ilt og vitaminer i hudplejeprodukter. Hendes mål var at skabe et Brand der kombinerede innovation, videnskab, elegance og eksklusivitet. Alle hendes mål blev opfyldt og Germaine Monteils arv og navn lever fortsat videre i MONTEIL. I dag ejes MONTEIL dels af det Tyske firma Wilde Cosmetic og af forskergruppen Brain AG, som er den videnskabelige rygrad i Monteil.

Hydro Cell er en serien tilfører intens fugt til alle hudtyper. De dufter skønt og er virkelig lette og lækre i konsistensen. Serien er større end dem vist på billedet. Men det var dem, jeg har testet. Øjencremen var virkelig lækker, og jeg kan godt lide, der er en ansigtscreme, der både kan bruges i løbet af dagen og om natten. Jeg har noget med serum, og det føles lidt for mig, som en ekstra luksus. Sådan havde jeg det også med det denne, som bare er så let og virkelig gør en synlig forskel.

Produkterne i serien er alle lette og hurtigt absorberende, som afhjælper de første linjer og opretholder hudens fasthed og på den måde får hudstrukturen til at fremstå harmonisk og jævn.

Moisture Day/Night stimulerer hudens egen reparationsmekanisme, og celleregenerationen aktiveres. En særlig sammensætning giver en glat, fløjlsagtig blød følelse af huden. Produkterne er dermatologisk testet.

monteil hudpleje (Foto: MY DAILY SPACE)

HYDRO CELL serien, priser fra 245 kr., visage-klinik.dk

Læs også: 

Fem produkter der kan redde din sommer

sol sommer strand vand spf hud navn (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·