Læs også:

Close
mijas spanien rejse (Foto: Shutterstock)

Køb hus i det spanske Mijas – et paradis på jord

Rejser  | 

Paradis på jord findes jo mange steder i verden. Måske ligger dit i det spanske Mijas. Det er et område på den spanske solkyst, som bare er indbegrebet af idyl

Synes du godt om blå himmel, blåt hav, bjerge, smalle gader og sommervejr året rundt, så får du alt det i Mijas. Og mere til, for stemningen er afslappet, befolkningen venlig og tempoet roligt.

Hvad siger du til at sadle om og købe dig en bolig i det idylliske Mijas? Det er der forståeligt nok flere og flere, der gør. Det kan måske godt være noget for dig.

mijas spanien rejse (Foto: Shutterstock)
Få hjælp til huskøb. (Foto: Shutterstock)

Få hjælp til alt vedrørende et huskøb

Hvis du overvejer at købe en bolig i Mijas, så kan det godt virke lidt overvældende med alle de praktiske ting, der skal klares i forbindelse med et huskøb. Det behøver slet ikke at afskære dig fra at gøre det, for der så meget god hjælp at hente i Malaga.

Der er for eksempel flere danske ejendomsmæglere, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at købe en ejendom i Mijas eller i et af de andre vidunderlige områder i Sydspanien. Den danske ejendomsmægler vil kunne lede dig trygt igennem et køb fra A til Z. Og der er et stort udbud af huse til salg i Mijas, da det er utroligt populært område.

Hvis du leder efter et hus til salg i Mijas, så kan den danske ejendomsmægler hjælpe dig med at finde det rette hus.

Det er meget trygt og sikkert, for der er nogle ting, der er anderledes i forhold til at købe en ejendom i Danmark. Du kan trygt overlade hele processen til den lokale, dansktalende mægler.

mijas spanien rejse (Foto: Shutterstock)
Drømmer du om en bolig i udlandet … (Foto: Shutterstock)

Brug din bolig i ferier, eller flyt dertil permanent

Når du har en bolig i Spanien, så er der flere måder, du kan bruge den på. Du kan for eksempel have den som feriebolig. Så har du et sted, du kan bo, når du er på ferie i området, og så behøver du kun at købe en flybillet for at komme dertil og holde ferie.

Er du pensionist, kan du eksempelvis vælge at bo i Danmark om sommeren og så rykke til Spanien, når det bliver vinter.

I de tilfælde kan du leje din bolig ud, når du ikke selv bruger den. Dermed kan du spare en del af din husleje, da du får en god leje for den.

Mange vælger at rykke teltpælene op herhjemme og flytte permanent til Solkysten. Det er bestemt også en mulighed. De fleste vælger dog at have en form for overgangsperiode, hvor de starter med at have ejendommen som en feriebolig. Senere kan boligen så blive permanent, når du har muligheden og lysten til det, når man bliver ældre.

mijas spanien rejse (Foto: Shutterstock)
Mijas er smukt. (Foto: Shutterstock)

Hvorfor vælger så mange danskere at købe hus i Mijas?

Der kan naturligvis være individuelle årsager til, at nogle vælger at købe en bolig i Mijas. Generelt kan man dog sige, at området er vidunderligt. Klimaet er venligt hele året rundt, og alene af den grund er det et godt valg. De fleste får også et bedre helbred, når de lever under mildere himmelstrøg.

Desuden kan man fint leve et fredeligt liv uden stress og jag, når man slår sig ned i Mijas. Det er også virkelig sundt og godt for helbredet. Uanset om du skal arbejde, eller om du er pensionist, så er tilværelsen i Mijas på mange måder et meget behageligt liv.

Nogle vælger at købe hus i Mijas for at have et feriehus i et område, som de holder meget af. Det tæller også på plussiden, at det kan lejes ud i de perioder, hvor du ikke selv bruger det. Det kan give en ganske fornuftig lejeindtægt.

Du finder også et godt sammenhold blandt de øvrige danskere og skandinaver, det betyder meget, når du køber hus i et fremmed land, at du har nogle, som du kan have et fællesskab med. Der er derfor mange gode argumenter for at købe et hus i Mijas.

Læs også:

Lær om smuk borddækning

Sensommerbord_A table story (Foto: PR)

· Mere fra samme kategori ·