Læs også:

Close
junifund (Kollage: MY DAILY SPACE)

Junifund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en juni måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

junifund (Kollage: MY DAILY SPACE)
Så er der beauty-nyheder til jer … (Kollage: MY DAILY SPACE)

Jeg elsker fugt (og pæne flaconer)

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer er en fugtgivende og beroligende anti-stress hudplejeserie, der gennemfugter huden øjeblikkeligt og i op til 24 timer, samt beskytter huden mod forurenende partikler.

Dette er en dagcreme, der forkæler alle sanser med en vidunderlig let tekstur og en indbydende duft. Man får bare lyst til at snuse ind. Man føler sig nærmest forkælet, og huden bliver noget så glad, kan man mærke. Den både gennemfugter og beroliger, samt giver huden den helt rigtige “glow”. Den påføres hver morgen på ren hud eller efter en (fx Génifique Youth Activating) serum.

hydra zen lancome

Lancôme Hydra Zen3, 359,95 kr., matas.dk

Ingen pandaøjne her

Kan man få lækker dramatisk volumen uden drys – ja det kan man godt! Den mascara fra Essence er oliefri, og veganske formular lægger sig som en film omkring de fine øjenvipper og giver vipperne en smuk sort tone – perfekt til hverdagsbrug! Og det bedste er, at den hverken klumper eller drysser, og den er tilmed super nem at fjerne. Makeupfjerner er ikke nødvendigt – varmt vand kan gøre det! Og så koster den 30 kroner – man skulle næsten tro det var løgn.

essence mascara

Essence mascara, 30 kr., fåes i Føtex og Bilka

En shampoo der kan noget

Pudderdåserne er netop kommet med en peeling shampoo, der er en eksfolierende shampoo mod træls hovedbund. DET kan vi alle have i perioder. Af mange grunde. Men faktum er at ens hovedbund ofte kan være lidt irriteret, tør og kløende, hvilket er rigtig irriterende, og en normal skælshampoo er bare ikke den rigtige løsning på problemet.

Den indeholder blandt andet vulkansk perlite, der blidt eksfolierer og beroliger hovedbunden. Derudover indeholder den beroligende og regulerende aktive ingredienser, der sørger for at opretholde en sund og flagefri hovedbund og hår, som ikke fedter, og så reduceres talgproduktion i hovedbunden også.

Alle typer træls hovedbund kan bruge den, og den kan bruges som en hverdagsshampoo i perioder med irriteret hovedbund og til vedligeholdende behandling, hvor du skifter mellem din sædvanlige shampoo og peeling shampooen. Sådan har jeg selv gjort efter en uge, og det synes jeg fungerer godt. Jeg lader den sidder i et par minutter.  Når du ser på prisen, skal du lige huske, at der er 500 ml. i.

pudderdåserne peeling shampoo

229,95 kr., matas.dk

Solkysset hud

Kender du det, sådan en varm dag, hvor du har fået lidt sol, og huden føles varm og har fået lidt farve. Det er så dejligt. Hvis man skal forkæle sig selv ekstra sådan en dag, så er Silky Bronze After Sun Glowing Cream fra Sensai fantastisk.

Du forkæler din hud med den fine glans fra silke. Den strålende, let glitrende creme beroliger samt fugter huden og svøber den i blødhed med en silkeagtig følelse, mens den forfriskende duft af fersken giver dig en afslappende stemning af sommer og sol. Formuleringen er udviklet med Sun Ageing Care Complex og antioxidantrig ekstrakt fra hvid te samt Koishimaru Silk EX for at bevare en frisk og blød, solkysset hud. Det er som at forlænge den solkyssede hud, der så også føles som silke. Påfør en passende mængde på ansigt og krop efter solbadning. Påfør igen efter behov. Ahhhhh ….

sensai aftersun

Sensai after sun, 675 kr., magasin.dk

Åhhh, se den læbebalsam

Den er fin, og den den er beroligende, den nye læbebalsam fra Hud, der giver naturligt glamourøse læber.  Huda Beauty Diamond Balm er beriget med diamant perler og har ekstrakt af mangosmør for at blødgøre læberne.

Den nærende formel beroliger dine læber og holder dem hydreret. Fås i tre farver. Dette er den mest ‘neutrale’ og hedder ‘Negligee

huda læbestift

Huda læbestift, 200 kr., sephora.dk

Rene hænder

Touchlands håndsprit Powermist er en smart, lille, fald håndsprit, som nemt kan være i lommen eller i håndtasken. Håndspritten kommer ud i en smart sprayform og indeholder 67 procent alkohol. Med et sprøjt får man hverken for meget eller for lidt sprit på sine hænder. I alt indeholder Touchlands håndsprit omkring 500-600 pust. Denne version hedder ‘forrest berry’

Touchlands håndsprit gør det muligt at opretholde en god og fornuftig håndhygiejnen uden at få tørre og ru hænder. Håndspritten indeholder nemlig plejende og fugtgivende ingredienser, der gør hænderne bløde og lækre. Dette er skønt i en tid, hvor man skal være ekstra opmærksom på håndhygiejnen.

Derudover har håndspritten er dejlig sød duft af skovbær – duften er ikke overdøvende, men blot frisk og ikke mindst parabenefri. Og så er den pæn og perfekt til tasken.

touchland sanitizer

Touchland håndsprit, 98 kroner, touchland.com

Brun når du har lyst

I gamle dage kunne man enten gå i solarie eller bede til vejrguderne, hvis man ville have farve. Sådan er det heldigvis ikke mere. Og jeg har lige fået øjnene op for et nyt self tanning mærke, der også er nyt i Danmark. I serien er der denne Bondi Sands Liquid Gold, der tørrer på få sekunder og giver huden et gyldent sommerskær. Det er da fedt og nemt. Og duften er absurd lækker – altså hvis man elsker kokos, som jeg gør.

Sådan gør du:
Trin 1: Benyt Bondi Sands eksfolierings-vante (eller anden) for at opnå en ensartet farve uden striber.
Trin 2: Det anbefales at give hænder, knæ og eventuelle tørre hudpartier let fugtpleje før påføring.
Trin 3: Kom Bondi Sands Liquid Gold direkte på huden og anvend Bondi Sands Self-Tanning Mitt til at fordele olien ensartet på ben, arme og krop med lange strøg. Slut af ved at bruge handsken til at fordele det sidste af olien i ansigtet, på albuer og knæ.
Trin 4: Nu er du klar til at tage tøj på og gå ud. Du behøver ikke gå i bad først.

Ønsker du imidlertid en dybere tan, så gentag påføringsprocessen efter 30 minutter.

bondi sands self tanning

Bondi Sands selvbruner 199,95 kr., matas.dk

Fugt til fin pris

JOIN Anti-age Face Moisture ansigtscreme er en lækker, fugtgivende creme til normal eller kombineret hud. Dog egner den sig også godt til os kvinder, som døjer med lidt fedtet hud! Ansigtscremen indeholder økologisk jomfruolivenolie og acai bær, hvilket gør, at man får en blød og velplejet hud. Desuden er der også ribose i, der både gør huden spændstig og forebygger aldersforandringer.

Jeg bruger ansigtscremen morgen og aften efter, jeg har vasket mit ansigt og tørt det godt af. Cremen er uden parfume og er lidt tyk i konsistensen – hvilket kun er et plus, da den trænger godt, hurtigt ind i huden dog uden at efterlade et fedtet resultat!

join creme
Join ansigtscreme, 99 kr., købes i Føtex eller Bilka

Yummi hårvitaminer

På redaktionen har vi testet Yummi Gummi Hair Vitamins, tilfører håret de vitaminer og mineraler håret kan mangle efter negative bivirkninger fra dårlige hårprodukter, forkerte hårplejerutiner/styling, hormonelle forandringer eller genetik. De kan bruges til dem som

• Ønsker at give dit hår de bedste ernæringsmæssige betingelser
• Blot ønsker længere hår da man måske har fået klippet for meget af
• Dagligt anvender varmeapparater til styling
• Jævnligt farver håret
• Har skadet håret ved brug af extensions
• Kruset og tørt hår og ønsker at gro det langt
• Oplever at håret gentagne gange knækker og spalter trods god pleje
• Har fået tyndere hår og forringet hårvækst pga. stress, graviditet eller hormonelle forandringer

De smager som dejlige vingummi og er udover de er pæne nemme at tage. Vi synes også, vi efter en måned allerede kunne se en effekt. Det anbefales at tage dem i et 3 måneders forløb. Det er sådan en slags “nu vil jeg forkæle mig hår”-kur ting, som man kan tage engang imellem, når man vil være ekstra god ved håret. Der er til en måned i hver bøtte.

Yummi gummi hårvitaminer, 249 kr., yummihaircare.dk

Et lækkert bad

Den er ikke alene fin, den er også god og drøj. Weleda er bare et skønt mærke. Dette er en limited edition. Weleda Feel Good Shower holder huden fugtet og blød uden at udtørre den. Den har en frisk duft fra ægte æteriske olier af ingefær, citronelle og cedertræ – ahhhh elsker dem alle. Duften er udviklet af Weledas in-house dufteksperter. Det er enn plejende og effektiv krops-vask baseret på kun naturlige ingredienser med en base af økologisk sesamolie. Og prisen er fin. Det samme er emballagen.

weleda showergel

Weleda Feel Good shower gel, 79 kr., helsam.dk

Helt Neutral

Intimsæbe har af en eller anden (mærkelig) grund ikke sådan et naturligt og godt “ry”, hvilket er både uforståeligt og dumt, for at få vasket sig i underlivet er mindst lige så vigtigt som alle andre steder. Og det ER også vigtigt ikke bare at bruge en sæbe eller showergel med måske forkert pHværdi eller parfume i.

Men lad os få italesat det og talt om bakterielivet i underlivet -og  tænk dig om – og gør et godt valg – og GØR det. Hudplejeproducenten Neutral, der kæmper for en fremtid uden allergi, har netop tilføjet en intimsæbe til deres velkendte sortiment af produkter uden unødige tilsætningsstoffer såsom parfume. Den har jeg testet, og den kan jeg kun anbefale.

Alles slimhinder er sarte og kræver skånsom pleje, der opretholder den rette pH-balance. Neutrals er fri for unødige tilsætningsstoffer såsom parfume, farvestoffer eller ander unødvendige ingredienser. Til gengæld indeholder den mælkesyre. Vasker du ordentligt, slipper du også for ubalance, allergi, udtørring og kløe. Mere skal der reelt ikke til for at holde et godt bakteriemiljø i intimområdet og dermed holde uønskede bakterier eller vira væk. Lad den blive et lige så fast produkt som din showergel og deodorant. Dem ville du jo heller ikke undvære i dag.

Og så måske et lille HUSK – det er ikke kun kvinder, der kan have glæde af en sådan intimsæbe (er nu også et mærkeligt ord) – men børn og mænd har lige så meget behov og brug for det.

neutral intimsæbe

Neutral intimsæbe, cirka 22-25 kr., fås i større supermarkeder

Hjælp til solkyssede kinder

Hvis nu du ikke har fået dem – de solkyssede kinder af dig selv. Så kan denne fine Blush fra Clarins hjælpe dig på vej. En blush er en guds gave til et ansigt. Hvis den bruges rigtigt. Det kan se så naturligt og fint ud.

Fremhæv kinderne med denne farverige ultrapigmenterede Joli Rouge blush, der passer til alle hudtyper. Den er beriget med planteolier, giver denne blush huden komfort mens den farvede pigment giver en intens farve, der lyser kinderne op øjeblikkeligt. Let, fin og blød tekstur. Elsker den. Findes i tre fine nuancer. Denne hedder Shade 05.

clarins blush

Clarins Joli blush, 300 kr., magasin.dk

Granatæblelæber

Ecooking er netop kommet med tre lipbalms. Og jeg er faldet pladask for denne variant. Lip Balm Rose er en fugtgivende, vegansk lip balm på tube. Den har en sød aroma af granatæble og giver læberne fylde samt en fin rosa farve og let shine. Der er blandt andet E-vitamin, mandel- og arganolie i, der er med til at pleje læberne og gøre dem dejligt bløde. Derudover er der Hilurlip i, som er en aktiv ingrediens med volumeneffekt, som giver dine læber et naturligt løft og holder dem fugtige. Smart …

ecooking lip balm

Ecooking lipbalm, 99, kr., ecooking.dk

En virkelig god pensel

Denne pudder og foundationbørste fra M. Cosmetics er let at anvende og en virkelig god makeup-børste. M. Cosmetics’ ‘Professional Finishing Duo Fibre Brush’ er en børste til både pudder og foundation. Børsten ligger godt i hånden, og det er nemt at fordele både pudder og foundation på huden, så man opnår et naturligt resultat.

Derudover har børsten den blødeste pensel, der føles behagelig på huden ved brug. Makeup-børsten er lavet med to slags fibre i forskellige længder, der gør det lettere at opbygge makeuppen med præcis den mængde produkt man ønsker. Børstens flade top gør den perfekt til at ‘duppe’ foundationen eller pudderen på huden. Man opnår nemt et ensartet look. Det er jeg vild med.

Håndtaget på børsten er lavet af håndlavet træ og derefter belagt med en blød gummibelægning. Dette gør børsten nem at arbejde med.

pensel brush m. cosmetics

M. Cosmetics brush nummer 106, 99,95 kr., matas.dk

Sommerduften jeg skal bade mig i

VIKTOR&ROLF Flowerbomb Dew Eau de Parfum er den nye eau de parfum fra dem, der er ligesom den ikoniske Flowerbomb-blomsterbouquet er ganske vanedannede. Denne er bare tilsat et frisk pust af friske forårsroser (ELSKER), der giver den en frisk, strålende og sensuel tone og med fornemmelsen af de der tidlige morgener, hvor duggen ligger på blomster og græsset. Noter af både pære og bergamotte kommer også frem. Men roser, roser og atter roser griber dig … En duft jeg kan bruge morgen-middag og aften.

viktor&rolf flowerbomb

VIKTOR&ROLF Flowerbomb Dew, 499,95 kr. for 30 ml. edp., matas.dk

 

Læs også:

Bagte hindbær med kokos

 

 

· Mere fra samme kategori ·