Læs også:

Close
hjerte kærlighed dating forelsket (Foto: Unsplash)

Interview: Om endelig at finde kærligheden

Mit liv  | 

Er du også en af dem der tænker, “jeg finder den aldrig” … Du ved, kærligheden. Den helt rigtige. Så læs med her, hvor vi snakker med Sofie Müller Topsøe om, hvordan hun fandt den. DEN der helt rigtige kæreste og kærlighed

Sofie og kæresten ... Lykkelige og spændte på et dejligt liv, der venter dem. (Foto: Privat)
Sofie og kæresten … Lykkelige og spændte på et dejligt liv, der venter dem. (Foto: Privat)

Du står for både at skulle føde og giftes. Hvordan føles det?

Det føles fantastisk, overvældende, spændende og med mange sommerfugle i maven! Har været gift en gang før i 2010 med en soldat, og havde aldrig troet jeg ville blive gift igen. Det samme er sig gældende i forhold til fødsel, hvor jeg har født en gang før, og der havde jeg en gigantisk angst for det, som stammer fra jeg var barn, hvor jeg sagde jeg aldrig skulle have børn, for jeg ville ihvertfald ikke føde.

Forløbet var hårdt og det var en lang fødsel med efterfølgende indlæggelse i 1 uge. Så det havde jeg bestemt heller ikke troet, at jeg nogensinde skulle blive gravid igen. Men i dag hviler jeg meget mere i det at være gravid, og jeg har ikke tænkt ret meget på fødslen (endnu).

hjerte kærlighed dating forelsket (Foto: Unsplash)
Den ægte og rigtige kærlighed findes – også for Sofie.(Foto: Unsplash)
Om Sofie
Sofie Müller Topsøe er 33 år og selvstændig på 7 år.
Mit drive og min passion ligger i at hjælpe især kvinder med, at SHINE
100% som dem de er, altså uden filter og glemme alt om at de skal prøve
og passe ind i samfundets firkantet kasser. Jeg ser de fleste af os som
unikke bobler og en boble kan ikke blive presset ind i en kasse, uden at
den på et tidspunkt vil falde ud igen 🙂
Om Sofie
Igennem mit selvstændige liv har jeg drevet webshop, afholdt min egen uddannelse “Be your own STAR”, haft mere end 100 kvinder på mit SHINE Business Mentorforløb, lavet kropsbehandlinger og nu laver jeg fjernhealing og mail clairvoynacer med stor succes.

Hvor lang tid var du single her i denne omgang?

Jeg var single i cirka fem år, inden jeg mødte Peter, og det var et helt bevidst valg fra min side. Havde ikke lyst til at have en kæreste bare for at have en kæreste, og jeg drømte inderligt om at få en lækker mand, som min kæreste. Jeg ville have en som, jeg skulle savle over hver dag og altid, og det har jeg virkelig fået <3

Hvordan mødtes I?

Vi fik kontakt via dating.dk – et site jeg længe havde gået uden om, men da jeg var blevet tilpas træt af Tinder – endda kun efter 2 måneder der, overgav jeg mig til dating.dk en søndag sidste sommer, og onsdag aften skrev Peter til mig. Lørdag mødtes vi, hvor han kom til bobler hos mig, og lige siden har vi været kærester.

Nu er der kun få dage til vi skal giftes. Han friede allerede i november sidste år blot  få måneder efter, vi havde mødt hinanden.

hjerte love kærlighed forelsket (Foto: Unsplash)
Mange har svært ved at finde kærligheden – der varer … (Foto: Unsplash)

Jeg ved mange kommer til dig netop for at snakke om kærligheden. Hvorfor?

Jeg tror, at mange kommer til mig, for at vil tale om det med at møde kærligheden, fordi jeg i hele min personlige selvkærlige udviklingsrejse ikke har lagt skjul på, at jeg gerne ville møde kærligheden, og også godt turde sige højt “Jeg vil have en lækker kæreste”, en som jeg føler mig piv stolt over at holde i hånden, når vi går sammen ned af gågaden. Har mødt rigtig mange, især kvinder på mine forløb, som ganske enkelt ikke har turde sætte ord på, hvad de vil have, eller slet ikke helt har været klar over det.

Sofi novalee shine like a star (Foto: Privat)
Sofie har mødt mange kvinder via sit job, der netop ikke har turde sætte ord på, hvad de gerne ville have. (Foto: Privat)

Hvorfor tror du, det er så svært at finde kærligheden – den der helt
rigtige?

Jeg tror, det er svært at finde det rigtige match/nålen i høstakken, fordi der er så mange muligheder i dag for dating marked, og rigtig mange har svært ved at mærke sig selv. Når man ikke mærker sig selv, kan man jo heller ikke rigtig mærke en partner, og så glider det ud, fordi det bliver kedeligt, eller man lige har glemt, at et kærlighedsforhold er
hårdt arbejde, og man skal virkelig ville hinanden, for man kommer til at skulle gå på kompromis hver især, alt andet ville være løgn at sige.

Har datingsites gjort det nemmere eller svære at finde kærligheden?

Jeg har faktisk brugt online dating lige siden dating.dk kom frem, og man ikke rigtig sagde man havde mødt hinanden der, ham soldaten jeg var sammen med i 7 år, mødte jeg i mine helt unge dage via dating.dk, da jeg var
omkring de 17-18 år.

Dating, datingapp, happpn, date, kærlighed, hjerter, hjerteballoner, par, gade, strøg, gågade, kys, holder i hånden
Sofie har også brugt datingsites. (Foto: Pexels)

Gjorde du selv noget anderledes denne gang?

Jeg arbejdede dybt med mig selv og min egen selvkærlighed, jeg gjorde ting, som jeg aldrig havde gjort før. For eksempel begyndte jeg at løbe i skoven, begyndte at elske og lave forskellige salater alle med grønkål, lavede små kærlighedsaltre og -ritualer, og jeg fik en konsulent hjem i min strandvejsbolig, som hjalp mig med at indrette efter feng shui-principper, og her gjorde vi det meget i forhold til den feminine energi og kærlighedsenergi.

Smukke krystaller, levende lys, flotte malerier pryder mit hjem, og jeg har altid mindst en buket smukke friske blomster, som også forstærker kærlighedsenergien i ens hjem. Hjemmet afspejler, hvem vi er, og hvordan vi har det (siges det). Plus som nævnt tidligere, så italesatte jeg, hvad jeg gerne ville have (manifestation).

Er vi i dag for svære at gøre tilfredse og søger hele tiden kun efter det perfekte?

Nej vi er ikke svære at gøre tilfredse, jeg tror bare vi glemmer, at det er os selv, som skal være glade og tilfredse for os selv, vi finder ikke lykken i en anden, altså en partner. Vi finder lykken i os selv, og når vi har fundet den, er vi lykkelige i den relation, vi er i.

Sofi novalee shine like a star (Foto: Privat)
Sofie har fundet den – den der helt rigtige kærlighed. (Foto: Privat)

Hvad var anderledes denne gang?

Det som er anderledes denne gang, det er, at jeg nu har fået hele pakken, ham jeg kan tale med hele natten, ham jeg kan dele min spirituelle business med uden, at han vender øjne af mig eller prøver og fjerne alle krystallerne, når vi har gæster. Han gør mig blød og varm i knæene her stadig efter 9 måneder, og jeg bliver stadig rød i kinderne og helt genert. Hver dag fortæller han mig, hvor smuk jeg er, og hvor højt han elsker mig. Han griner ikke af mig, når jeg fortæller ham, at jeg er sikker på, vi er ‘Twinflames’. Når han kysser mig føles det, som om vi smelter sammen,
også når vi lige er vågnet og begge har dårlig ånde. Smiler …

Vi er begge kæmpe madøre og snakker altid om mad sammen, vi elsker weekenderne, hvor vi, hvis vi begge er hjemme, altid laver et lørdags og søndags frokostbord, præcis som min morfar ville have gjort, hvis han stadig levede.

Hvad glæder du dig mest til i “dit nye liv”?

Jeg glæder mig til at vi kan nyde vores familie, begge børn. Peter har taget Malthe til sig, som var han hans egen, hvilket jeg er så utrolig lykkelig over. Derudover glæder jeg mig til, hvad vi i fremtiden kunne finde på at gøre sammen i min business, da Peter selv går med en drøm at være selvstændig. Så vi leger allerede nu med ideer i kulissen. Blandt andet at skrive en bog sammen …

par kærester solnedgang gravid (Foto: Unsplash)
En lille kærlighedsbaby ser også snart dagens lys. (Foto: Unsplash)

Har du et par gode råd til andre, der stadig ikke har fundet den eneste ene?

  • Bliv ved med at TRO på det vil ske! Giv ikke op og lad aldrig andre tale det ned, som du drømmer om. Det handler om deres egen usikkerhed, for ikke at kunne få foeksempel en lækker mand.
  • Lav et kærlighedsalter med symboler, der betyder noget for dig, ting i par det kunne være 2 rosakvarts, 2 sten hvorpå der står en kærlig sætning, 2 levende stearinlys, 2 muslingeskaller. Det eneste der er vigtigt er, at det er ting som har en kærligheds betydning for dig.
  • Til slut DYRK selvkærligheden. Virkelig tænk feminin energi og kærlighed ind i ALT, hvad du foretager dig. Så kommer prinsen på den hvide hest, når du allermindst venter det …

 

Læs også:

31 fantastiske filmcitater om kærlighed

hjerter, kærlighed, filmcitater, forelskelse, parforhold, romantik

 

· Mere fra samme kategori ·