Læs også:

Close
seng sove pige søvn (Foto: Shutterstock)

Find den bedste kontinentalseng i en test

Bolig  | 

Når det kommer til senge af en god kvalitet, så må man sige, at kontinentalsengens popularitet aldrig har været større, end den er i disse år. Læs med her og få mere at vide om kontinentalsenge

Det sker jo ikke uden grund, og det forholder sig også sådan, at du ikke får mange senge, der er bedre end de bedste kontinentalsenge.

Der er flere gode grunde til, at du bør investere i sådan en seng. Den mest indlysende grund er, at det simpelthen er en fremragende seng. Særligt hvis du går målrettet efter den gode kvalitet, får du en overraskende god seng, når du vælger en kontinentalseng. Det er nemlig håndværksmæssigt kram hele vejen igennem.

seng sove pige søvn (Foto: Shutterstock)
Læs denne artikel, før du køber ny seng. (Foto: Shutterstock)

Hvordan finder jeg den bedste kontinentalseng

Der findes uendelig mange kontinentalsenge på markedet. Det er ikke altid til at se, hvilke der er gode, og hvilke der er mindre gode. Ved første øjekast kan de nemlig sagtens se ret ens ud. Men får du set nøjere efter, så vil der være nogle ting, som gør, at de adskiller sig kvalitetsmæssigt. I forhold til de gode senge, så er der kræset for kvaliteten helt ned i de små detaljer.

Et helt håndgribeligt tegn på, om du har med et kvalitetsprodukt at gøre, er prisen. Prisen kan nemlig være en god indikator for, om der er tale om et produkt i høj kvalitet. Typisk vil pris og kvalitet nemlig hænge sammen. Sådan er det jo – trods alt – med mange ting.

Desuden er det altid en god idé at lave en grundig research, inden du beslutter dig for at købe et produkt til en vis pris. Du kan for eksempel læse en kontinentalseng test af de bedste kontinentalsenge. Når du gør det, så har du en god chance for at finde den bedste kontinentalsengseng for dig.

seng sove pige søvn (Foto: Shutterstock)
Læs nedenfor hvad du skal holde øje med … (Foto: Shutterstock)

Hvad skal jeg holde øje med for at finde den gode kvalitet i en kontinentalseng?

Der er flere ting, du kan være særligt opmærksom på, når du skal kunne genkende god kvalitet. Du kan starte med at se på sengens design. Godt håndværk er til at få øje på. Du vil opleve, at den gode seng har en flot finish i alle detaljer.

Desuden kan du se nærmere på, hvordan de enkelte dele af kontinentalsengen er udført. Alle dele skal nemlig gerne spille sammen og være af lige god kvalitet. Sengen skal være solid, og der skal gerne være en lang holdbarhedsgaranti på alle delene.

Den vigtigste del af sengen er selve springmadrassen. Dens kvalitet er helt afgørende, når sengen samlet set skal vurderes. Madrassen skal gerne være velpolstret med et godt og åndbart materiale, og så skal den være fyldt med mange pocketfjedre pr. m2. jo flere, der er, des bedre er kvaliteten.

Det tæller også på plussiden, hvis madrassens materiale er allergivenligt. Det betyder noget for hygiejnen og for det behagelige indeklima i soveværelset.

glad smiler pige (Foto: Shutterstock)
Du bliver ekstra glad, når du har valgt den rette seng. (Foto: Shutterstock)

Vælg den rette seng

Ud over kvaliteten, som klart er det vigtigste kriterie for et valg, så er der også nogle helt konkrete ting, som du skal træffe et valg om.

Det er sådanne spørgsmål som:

  • Hvilken størrelse skal sengen have?
  • Hvilken fasthed skal madrassen have?
  • Hvilken topmadras skal tilvælges?
  • Skal den have en sengegavl?

Alt det skal du gerne have tjek på, inden du gør dit køb færdigt. Når alt er på plads, og den rette seng er valgt, så vil du kunne nyde dens fantastiske komfort i mange år fremover. En god kontinentalseng holder nemlig på formen og fastheden i mange år.

Derfor vil den store udgift til sengen udlignes over år, sådan at den årlige udgift for din forbedrede søvn ikke være urimelig høj. Dermed har du gjort et af dit livs bedste investeringer, når du køber en god kontinentalseng.

 

Læs også:

Lav lækre kræmmerhuse

 

kræmmerhuse kagekalas jasmin gabay (Foto: PR)

· Mere fra samme kategori ·