Læs også:

Close
sol sommer strand vand spf hud navn (Foto: Unsplash)

Fem beautyprodukter der kan redde din sommer

Skønhed  | 

Vi elsker sol, sommer og strand. Og vi kaster os ud i solen. Men vi skal huske at passe på huden. Her får du fem beautyprodukter, der virkelig kan redde din sommer (og hud)

strand sommer parasol ferie (Foto: Unsplash)
Sol, sommer og strand – vi elsker det. Men pas nu på huden … (Foto: Unsplash)

Glow – ja tak

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer er en fugtgivende og beroligende anti-stress hudplejeserie, der gennemfugter huden øjeblikkeligt og i op til 24 timer, samt beskytter huden mod forurenende partikler.

Dette er en dagcreme, der forkæler alle sanser med en vidunderlig let tekstur og en indbydende duft, som man bare får lyst til at snuse ind. Man føler sig nærmest forkælet, og huden bliver noget så glad, kan man mærke. Den både gennemfugter og beroliger, samt giver huden den helt rigtige “glow” – og sidste er den smukkeste makeup, man kan bruge – jeg er fan af smuk hud. Den påføres hver morgen på ren hud eller efter en (fx Génifique Youth Activating) serum. Og den er virkelig en kæmpe bonus for din hud at bruge om sommeren.

Lancôme hydra zen

Lancôme Hydra Zen Glow, 359,95, matas.dk

Hurtig fugt til ansigt

En mist er godt at have ved hånden – både sommer og vinter. Caudalies Beauty Elixir har den der tørre, rene, urteagtige duft, som jeg synes føles perfekt både en kold og varm dag. Det føles som om, den glatter huden, strammer porerne og giver en øjeblikkelig boost-eksplosion og en friskere hud. Jeg elsker at vågne om morgenen og lige spraye mig i ansigtet – den står nemlig lige ved siden af sengen på natbordet.

Det er en smart lille “helper” til huden. Den er god både før og efter makeuplægning – som opfrisker, og mænd kan også bruge den som aftershave. Den indeholder forfriskende ekstrakter af drue, tonende rosmarin, plejende organisk myntebalsam og opløftende pebermynteolier. Og den er genial at have ved hånden en varm sommerdag – eller hvor man måske har fået lidt for meget sol.

PS. Husk at ryste den, så de lækre olier bliver blandet med de øvrige ingredienser.

caudalie ansigtsspray mist

Caudalie ansigtsmist, 288 kr., www.webapoteket.dk

En ordentlig solcreme med GOD faktor

Jeg elsker i forvejen Karmameju’s produkter, og den nye solserie er skøn. Der er blandt andet denne face cream med spf 30 i serien. Solbeskyttelse til ansigtet er mega vigtigt – ikke mindst hvis vi ikke vil have dybe solrynker senere i livet. Serien er antioxidantrig og fugtgivende hudpleje med UVA- og UVB- beskyttelse fra mineralske solfiltre, som er let at smøre ud. Den er baseret på fysisk, mineralsk solfilter, som ikke fedter og er nem at smøre ud.

Karmamejus solcremer sikrer en bredspektret beskyttelse mod solens stråler uden at tilstoppe porerne, og det er  luksuriøs hudpleje med UVA- og UVB-beskyttelse, koralvenlig og produceret med et væld af økologiske, bæredygtige high-performance og klinisk dokumenterede ingredienser, som gør solcremen ideel til hverdagsbrug.

Karmameju SUN dufter himmelsk af sydens sol og sommer. Ahhh – elsker det. Og duften er en naturlig blanding af citrusfrugter, mynte og lavendel – alt sammen noget jeg elsker. Ha’ den altid i tasken. Pludselig sidder du et sted, og solen bager lige ind i dit ansigt.

karmameju solcreme spf

Karmameju ansigtssolcreme, 259 kr., magasin.dk

Mandelolien til det hele

Den er billig. Den er god. Den er uundværlig. Brug den “overalt” – ja du kan også komme den i en chiagrød.

Den er perfekt til sommertørre hårspidser. Hvis huden (eller måske læberne) er tør og sprukken. Til massage. Til fiksering at øjenbryn. Til de tørre knæ og albuer. Og fødder der har været “lidt for meget ude i det fri”.

Denne mandelolie er både fed og sød og kommer fra Natur-Drogeriet. Det er en rigtig delikatesseolie med en mild, sød, let blomsteragtig smagstone, som også giver friske salater en dæmpet krydret, tiltalende duft og smag. Smart. Jeg kommer den på køl, når den først har været åbnet. Køb den mindste størrelse (hvis du er alene), så får du aldrig gammel harsk olie. Et lille sommermirakelprodukt at have stående.

mandelolie naturdrogeriet(Foto: MY DAILY SPACE)

Naturdrogeriet, 34,95 kr., helsebixen.dk

Skrub for pokker

Din hud har brug for lidt ekstra scrub her om sommeren. Sådan en varme, sol og saltvand er hård for huden. Så brug en scrub – gerne et par gange om ugen. Du behøver ikke sådan “gå amok”, bare skrub let, når du alligevel er i bad. Du kan købe dem i små størrelser hos Body Shop, så du har flere varianter at være imellem.

Jeg kan godt lide den her med pink grapefrugt, fordi den dufter utrolig friskt og hjælper dig med at slippe af med døde hudceller, så huden føles finere og silkeblød. Den lækre gel-konsistens og den forfriskende duft gør eksfolieringen til en lille luksusstund. En luksuriøs (og billig) fornemmelse for forkælelse. Den både eksfolierer kroppen, blødgør og forfiner huden, fjerner døde hudceller, efterlader huden både blødere og finere og har en stimulerende duft. Ahhh …pink grapefruit scrub body shop

Body scrub fra Body Shop, 50 kr.,bodyshop.dk

Og så husk altid

Drikkedunken og hatten. De to essentials hele sommeren. Ha’ dem altid på dig. Din krop vil takke dig for det. Her er en pæn Eva Solo To Go drikkedunk med plads til halv liter vand. Og en fin og helt neutral bøllehat i bomuldstwill fra H&M.

drikkedunk bøllehat

Drikkedunk fra Eva solo, 149,95 kr., imerco.dk

Bøllehat, 69,95 kr., hm.com

 

 

Læs også: Junifund

junifund (Kollage: MY DAILY SPACE)
junifund (Kollage: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·