Læs også:

Close

Yummi Gummi Hair Vitamins: Et velsmagende kosttilskud til dig, der ønsker stærkt og sundt hår

Skønhed  | 

Langt, smukt og sundt hår – enhver kvindes drøm. Yummi Gummi Hair Vitamins er et lækkert og velsmagende kosttilskud til håret. Med nøje udvalgte ingredienser er vingummierne rige på vitaminer og mineraler. Vi har testet de hjerteformede hårvitaminer, der kan opfylde drømmen om sundt og stærkt hår. Læs med her

Er du træt af kedelige og traditionelle kosttilskudspiller? Hvis svaret er ja, så vil du simpelhen være vild med Yummi Gummies lækre vingummier, der har en naturlig smag af jordbær. Sammensætningen af vitaminerne og mineralerne i Yummi Gummi hårvitaminer booster hårcellernes reproduktion og vækst, og er perfekt til dig, der ønsker sundt hår. Derudover er der et højt indhold af Biotin, Zink, Jod, Folsyre, B5, B6 og B12, som alle er vitaminer, der går ind og styrker og vedligeholder håret indefra og ud.

Bliv klogere på, hvad der gemmer sig bag de søde, små hjerteformede vitaminer – og ikke mindst, hvordan du bør anvende dem.

Med en lækker naturlig jordbærsmag fristes man hurtigt til at spise hele bøtten på én gang. Dog anbefales det kun at spise 2 styk dagligt. (Foto: Yummi Gummi)
Yummi Gummi Hair Vitamins indeholder naturligt sukker fra bær samt naturlige smags- og farvestoffer.

Hvilke vitaminer er gode for dig, der ønsker langt og sundt hår?

Først og fremmest indeholder de velsmagende vingummier et minimalt indhold af kalorier, men de har til gengæld et højt og rigt indhold af vitaminer og mineraler. Særligt er vitaminen Biotin og mineraler som Zink altafgørende, når det handler om at bidrage til at vedligeholde og booste hårvækst.

Yummi Gummi Hair Vitamins har en unik formel, der rummer en særlig sammensætning af et højt indhold af blandt andet Biotin, Folsyre, B5, B6 og B12.

Derudover indeholder Yummi Gummi Hair Vitamins hverken gluten, laktose eller gelatine. Hårvitaminen kan således anvendes af både allergikere og veganere.

Der er 60 styks i hver bøtte, så der er til 1 måneds forbrug. For at opnå det fulde ønskede resultat anbefales der 3 måneders brug af hårvitaminerne. (Foto: Yummi Gummi)

Hvem bør bruge hårvitaminer?

Zink gavner vedligeholdelsen af hår, hud og negle. Derudover er zink med til at opretholde de hormonelle niveauer stabile, da det hjælper på kroppens energiproduktion og proteinsyntese.

Yummi Gummi Hair Vitamins tilfører håret de vitaminer og mineraler håret kan mangle efter negative bivirkninger fra dårlige hårprodukter, forkerte hårplejerutiner/styling, hormonelle forandringer eller genetik.

Derfor anbefales produktet til dig som:

• Ønsker at give dit hår de bedste ernæringsmæssige betingelser
• Blot ønsker længere hår da man måske har fået klippet for meget af
• Dagligt anvender varmeapparater til styling
• Jævnligt farver håret
• Har skadet håret ved brug af extensions
• Kruset og tørt hår og ønsker at gro det langt
• Oplever at håret gentagne gange knækker og spalter trods god pleje
• Har fået tyndere hår og forringet hårvækst pga. stress, graviditet eller hormonelle forandringer

Ønsker du flot, sundt og stærkt hår, men er træt af kedelige traditionelle kosttilskudspiller, så vil du elske Yummi Gummies. (Foto: Unsplash)

Hvordan skal Yummi Gummi Hair Vitamins anvendes?

Hår der hænger løst, bliver meget mere slidt end opsat hår. Prøv derfor at sætte håret op så meget som muligt for at skåne det.

For den maksimale effekt bør man indtage 2 af de hjerteformede vitaminer på samme tid hver dag – eventuelt ved et måltid eller til et glas vand. På den måde sikrer man, at man ikke at glemmer sit daglige kosttilskud. Den anbefalet daglige dosis bør ikke overskrides – derfor anbefaler vi, at du finder en god og fornuftig rutine, hvor det bliver naturligt og ikke et irritationsmoment.

Derudover er det særligt vigtigt at huske på, at kosttilskuddet har til hensigt at supplere kosten og bør altså ikke træde i stedet for en varieret kost. Spis derfor som du plejer!

 

Yummi Gummi Hair Vitamins er til dig, der ønsker at give dit hår de bedste ernæringsmæssige betingelser. (Foto: Yummi Gummi)

Vores oplevelse med Yummi Gummi Hair Vitamins:

Biotin er et af de vigtigste vitaminer for hår, hud og negle. Derfor indeholder Yummi Gummi Hair Vitamins 5.000 mcg Biotin per daglig dosis, så kroppen har de bedste næringsmæssige forudsætninger for at lave stærkt og sundt hår.

På MY DAILY SPACE har vi i de sidste måneder testet de hjerteformede hårvitaminer – og det har været en sand fornøjelse.

Som det første startede vi med at inkorporere hårvitaminerne som en del af vores daglige rutine. Det vil sige, at vi hver dag indtog to vingummivitaminer til vores morgenkaffe på kontoret. Dette var overhovedet ikke svært at gøre til en del af morgenritualet, da de hjerteformede hårvitaminer for det første stod fremme og pyntede i den ‘girly’ bøtte, der passer lige ind i MY DAILY SPACE universet.

Hårfarvning ændrer hårets kemiske struktur og gør det mere skrøbeligt og udsat for at knække.

For det andet er vi vilde med smagen, hvilket også var en vigtig faktor til, at vi hver dag glædede os til velsmagende hårvitaminer. Her på MY DAILY SPACE blev vores daglige indtag af Yummi Gummi til et fælles “nu-skal-vi-have-sundt-hår-ritual”.

hår fletning (Foto: Pixabay)
Sundt hår er stærkt og blankt. (Foto: Pixabay)

Og nu til hvordan hårvitaminerne rent faktisk virkede på os … Sammensætningen af vitaminerne og mineralerne i Yummi Gummi Hair Vitamins har virkelig givet et ‘boost’ til vores hårcellers reproduktion og vækst. Selvom vi har forskellige hårtyper og længder, har vi kunne se og mærke forskel på håret. Udover at håret ser længere ud, så føles håret fysisk også tykkere og stærkere efter blot få måneder. Derfor er det helt sikkert, at når næste bøtte er tom, så skal vi straks bestille en ny omgang af de søde og velsmagende hårvitaminer.

På sigt vil Yummi Gummi nok være sådan en slags “kur”, vi tager et par gange om året, når vi vil forkæle håret ekstra.

Derfor kan vi bestemt anbefalde Yummi Gummi Hair Vitamins til dig, der ønsker at give dit hår de bedste ernæringsmæssige betingelser.

Gør operation “sundere hår” til et fælles projekt sammen med en veninde. Det er både hyggeligt, sjovt og lidt mere motiverende. (Foto: Yummi Gummi)

Du kan købe Yummi Gummi Hair Vitamins på yummihaircare.dk

Yummi Gummi Hair Vitamins har en unik formel, der booster hårcellernes reproduktion og vækst. (Foto: Yummi Gummi)

 

Læs også: Fem gode tips til et roligere sind

strand sand zen ro havet sen (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·