Læs også:

Close
accessories pige mund smykke (Foto: Unsplash)

Sommerens accessories vi bare elsker

Mode  | 

Accessories er en nem og ofte også billig måde at style et look på. Få her sommerens fineste accessories, som vi elsker

Høj i hatten

Hatte kan ofte sætte prikken over i’et, når det handler om at fuldende et gennemført outfit. Her er vores bedste bud på søde og smarte sommerhatte.

Sommersød med stråhat

En pæn sommerkjole og denne hat til? Vi kan lige forestille os, hvor fint et outfit det kunne være på en varm sommerdag. Denne stråhat er lavet i et designsamarbejde mellem UNIQLO og Marimekko – og vi er vilde med det farverige bånd. En unik tilføjelse til din sommergarderobe.

Stråhat i one-size, 205 kr., uniqlo.com

Blå og hvidstribet hat

Bøllehatten – en god klassiker – der stadigvæk hitter. Vi er vilde med denne model fra Arket, som har de fineste blå og hvide striber. Brug den på stranden eller til dine utallige sommer-outfits.

Hickory Bucket Hat fra Arket, 150 kr., arket.com

Sporty og girly

Til alle jer der elsker det sporty look. Her er den perfekte søde kasket, der har den fineste lyserøde farve og en lille sød broderet detalje af en sko. Tilføj denne til dine sommer-outfits og få et sporty men girly look.

Adidas cap i rosa, 199 kr., zalando.dk

Søde sokker

Nu er det endelig varmt nok til at vise anklerne frem, men på de dage, hvor det godt kan blive lidt for koldt er et par søde strømper perfekte til at tilføje en ekstra lille detalje til dit outfit.

Prikker på fødderne

En fin sok kan hurtigt tage dit outfit fra 1 til 100! Match dine sokker med en farve fra dit outfit. Enkel tip, der kan få dit outfit til at se meget mere gennemført ud. Disse prikkede strømper har en masse farver og en sød flæsedetalje.

 

Sokker fra Beck Söndergaard, 79 kr., becksondergaard.dk

De skøre sokker

Disse sokker er en anelse skøre – men super fine. Sokkerne er gennemsigtige, så den ene halvdel af foden er dækket af gennemsigtig stof og den anden halvdel er dækket af lyserød glimmer. Style de fine nylon sokker i en åben sko, så de virkelig kommer til sin ret.

Pink sokker fra Happy Socks, 119 kr., happysocks.com

Gå ikke ned på farver

Kan du heller ikke få nok af farver? Giv alle din outfit et frisk pust med denne flotte palette af flotte sokker. Style sokkerne med et par flotte sneakers. Wupti – så er du sommerklar.

Sokke-pakke med 4 styks, 99 kr., zalando.dk

Iøjenfaldende tasker

Tasker er både praktiske – men kan samtidig være en nem måde at tilføje lidt ekstra kant til et enkelt og klassisk outfit.

Flet-taske

En lys taske går man aldrig galt i byen med i sommerperioderne. Denne fine taske er fra TopShop og er perfekt til en tur på stranden, til en festlig lejlighed eller blot til hverdagsbrug.

Håndtaske fra TopShop, 239 kr., zalando.dk

En pelset sag

Denne taske vil helt sikkert stjæle opmærksomheden, hver gang du bruger den. Den er pelset og lyserød, og så kan den rumme alle dine ting. Styl den med en klassisk trendscoat.

Taske fra Strand Studio, 675 kr., booztlet.com

Guld detaljer

Fancy og fint net der både kan rumme computer, nattøj eller strandtingene. Og så er den mega pæn.

Nettaske fra Nelly, 249 kr., nelly.com

Pastel hårspænde

Det girly

Det vrimler med spænder, som er så fine, uimodståelige, girly og ja bare siger “køb mig”. Spænder kan style et look så nemt, og har du måske ikke den bedste hårdag eller bare er lidt doven, så gør et spænde forskellen.

Dette click-spænde fra Pico er i fine pasteller og med perlemorseffekt.

pico spænde

Click spænde fra Pico, 45 kr., picocopenhagen.com

Sprøde sko

Skal de være pæne – stylet – gode at gå i – meget trendy eller bare passe til alt dit sommertøj. Det bestemmer du selv – her har vi udvalgt flotte sko til enhver lejlighed.

Til alle sommerfesterne

Farven er ‘to die for’, og man går mega godt i mules. Og så er prisen virkelig god. Sæt dem sammen med dine yndlingshorts eller den blomsterede kjole eller nederdel.

mules sko monki

Monki mules, 200 kr., monki.com

Sommer-sneakers

Til de dage, hvor det er for koldt til bare tæer. Smid et par sneakers på – for eksempel disse hvide, grå og beige sko fra Arket.

 

Reebok Aztrek Double Trainers, 899 kr., arket.com

Lyserødt til fødderne

Komfort til fødderne? Her hitter Birkenstock gang på gang! En behagelig sommersandal der sidder perfekt på foden.

 

Lyserøde Birkenstock, 400 kr., birkenstock.com

Sommer-bælter

Bælter kan fremhæve eller nedtone – de kan sætte en stil – de kan gøre en forskel. Vi elsker bælter …

Tilbage til 80’erne

Det er super cool og rigtig retro. Kan bruges til næsten alle outfits. Farven er perfekt – om du sætter det sammen med sort, pastel, hvid eller skrig gul. For at fuldende et 80’er look mangler du bare skulderpuder, permanentkrøller, koboltblå mascara og touperet pandehår.

bælte

Bælte fra Mango, 149 kr., mango.com/dk

Taljebælte med glimmer og spænde

‘Girly’ taljebælte med glimmer og cool spænde. Brug det i livet til at stramme en blazer ind eller til en fin kjole der mangler en fed detalje.

Bælte. Foto: PR)

Banum und pferdgarten bælte, 194,35 kr., booztlet.com

Ruskindsbælte med detalje

Dette er det perfekte bælte, der kan fremhæve din talje i en smuk sommerkjole. Vi er helt vilde med den unikke detalje på lukningen af bæltet samt den lyse beige farve.

Ruskindsbælte fra Mango, 259 kr., na-kd.com

Hverdagssmykker

Vi elsker smykke. De smukke – de dyre – de billige. Dem der gør væsen af sig og dem, der ikke gør. Smykker kan gøre en fin forskel og forstærke dit udtryk og stil.

Enkel guld smykke

Er du til det tidsløse – et smykke der passer til ALT? Så er denne smukke guld halskæde måske noget for dig?

Guldhalskæde fra Orelia, 95 kr., Zalando.com 

Fint hverdagsarmbånd

Smukt sølvarmbånd til hverdagsbrug. Styl det med dit hverdagsur og smykker.

X Armbånd Silver fra Garber, 899 kr., garber.dk

Farverige sten

Er du til smykker, hvor der sker lidt mere – så er Maanesteens smykker måske mere noget for dig. Maanesteen er kendt for at lave smykker med flotte og farverige sten. Denne halskæde har en smuk kombination af farver samtidig med, at den er enkel i sit udtryk. Det er vi vilde med!

Halskæde fra Maanesteen, 450 kr., guldcenter.dk

Unikke tørklæder

De luner – de pepper et outfit op, og de skaber ofte smukke kontraster.

Det klassiske

Det er smukt og er i lækker silkeblanding, og det er fra Hennes og Mauritz Conscious Exclusive serie. Vi elsker det hele.

Hennes & Mauritz tørklæde, 179 kr., hm.com

Også fint i håret

Det er i satin og i fine girly farver. Og det er ikke så stort, så derfor også fint at bruge i håret.

tørklæde

Asos tørklæde, 79 kr., asos.com

Det anderledes

Det er virkelig fint og lidt 80’er retro. Men det kan alt, et tørklæde skal kunne. Og de fine polkaprikker fuldender det hele.

tørklæde

Tørklæde fra Mango, 149 kr., mango.dk

 

Læs også:

Uniqlo og Marimekkos samarbejde

· Mere fra samme kategori ·