Læs også:

Close

Q&A med Olivia Palermo: Inspiration til at style iøjnefaldende accessories

Mode  | 

Den internationale trendsætter Olivia Palermo og online mode- og livsstils platformen Zalando har arbejdet sammen for at give folk, der mere end nogensinde arbejder hjemme, en chance for at udtrykke sig ved hjælp af accessories. Læs en inspirerende Q&A med Olivia Palermos her

Da ‘lockdowns’ og ‘social distancing’ for det meste har udryddet alle de mange dejlige lejligheder til at klæde sig på pænt, har Zalando udfordret deres sociale netværk til at være kreative med et nyt mode-relateret tiltag #StyledayFriday.

Zalando har inviteret Olivia Palermo til at snakke om emnet ‘iøjnefaldende accessories’. Sammen med Zalandos store online udvalg af accessories fortæller Olivia Palermo og ikke mindst inspirerer og deler ud af sin egen unikke måde at style skøre og skæve items på.

Olivia Palermo har arbejdet som model i mange år. I 2009 blev hun signet af ‘Wilhelmina Model’s og har siden haft utallige modeljobs.
Olivia Palermo har altid været vild med accessories. I 2010 lancerede hun en smykke kollektion sammen med Roberta Freymann.
Olivia Palermo er amerikansk fashion influencer og iværksætter. (Foto: PR)

Hvad er dit yndlings accessories og hvorfor?

Mit yndlings accessory må selvfølgelig være min forlovelsesring! Selvom jeg ejer mange accessories med følelsesmæssig værdi, vil min forlovelsesring altid symbolisere den officielle start på mit forhold og livet sammen med min mand, Johannes. Plus, ‘diamonds are a girl’s best friend’!

Hvilket tilbehør vil gøre noget exceptionelt til dit daglige ‘gå-hjemme’ outfit? 

Et fabelagtigt ur i fantastisk design og håndværk. Selv derhjemme med min telefon, iPad og ure, der alle er i stand til at fortælle mig klokkeslættet, er der bare noget ved et elegant, klassisk ur, der bare løfter ens humør.

Elegant med et klassisk ur

Alle disse øjnefaldende accessories kan findes på Zalando.dk. (Kollage: MY DAILY SPACE)
Olivia Palermo har været på forsiden mange anerkendte magasiner. Heriblandt Elle Mexico, Tatler, ASOS Magazine, Shop Til You Drop og Marie Claire UK.

Hvilken ny tilbehørs trend i denne sæson er du interesseret i at prøve?

Jeg er ikke en der er meget opmærksom på tendenser. Jeg forbliver tro mod min egen sans for stil. Jeg har fulgt ‘Watches & Wonders’, den årlige begivenhed, hvor de bedste af de bedste ure og smykker mærker præsenterer deres nye kreationer. Jeg har deltaget i begivenheden i Genève før, men i lyset af de nuværende omstændigheder har Fondation de la Haute Horlogerie taget begivenheden online istedet. Så nu er vi alle i stand til at tjekke det nyeste og bedste fine tilbehør.

Farverig og frisk

Alle disse øjnefaldende accessories kan findes på Zalando.dk. (Kollage: MY DAILY SPACE)
Olivia Palermo har studeret medievidenskab på ‘The New School’ i New York på trods af sin travle modelkarriere.

Når hverdagen lige nu er så ens, og vi alle sammen klæder os behageligt hele tiden – hvorfor synes du så, det er vigtigt at bruge #StyledayFriday til at ryste posen?

Jeg tror, mode og stil hjælper dig med at være den bedste version af dig selv, især nu. At stå op hver dag og sætte dit hår, lægge makeup og klæde sig på, er en enorm produktivitets forstærker. Hvis du ikke adskiller dig selv fra dit loungewear eller hyggesættet, giver du ikke dig selv nogle mentale signaler, der siger “hey, det er sofatid” versus “hey, det er tid til at være produktiv”, hvilket også hjælper med at bryde dagene op.

Boheme og sommervibes

Alle disse øjnefaldende accessories kan findes på Zalando.dk. (Kollage: MY DAILY SPACE)

 

Læs også: De her 10 tiltag gør Gucci til en bæredygtig virksomhed

· Mere fra samme kategori ·