Læs også:

Close
pige hygge strikke diy (Foto: Pexels)

Inspiration til en hyggestund – fem gode ideer du kan lave

Underholdning  | 

Måske regner det – måske keder du dig bare. Eller måske er dit hoved bare tomt for inspiration. Så er det godt, at du får lidt hjælp her til et par ting, der kan gøre dine næste timer hyggelige

pige drikke kaffe hygge seng (Foto: Pixabay)
Tid til hygge … (Foto: Pixabay)

Bind en blomsterkrans

Du har sikkert set dem i en lind strøm af smukke fotos på Insta. Blomsterkransene … Eller den i plastik fra Flying Tiger. Men hvorfor er det egentlig ikke, at du selv forsøger dig. Om du vil bruge den til at sætte i håret og rigtig lege blomsterpige fra landet, eller du vil lægge den fint på et fad på bordet – eller måske give som gave. Det bestemmer du selv.

Men faktisk er det meget nemmere, end du sikkert forestiller dig at lave en blomsterkrans. Gå på opdagelse i grøftekanter eller skoven, eller i en have, hvis du har adgang til sådan en. Der er dømt flower power.

Lav din egen lille gaveæske

Om ikke andet så for bare at se, om du kan finde ud af det – og det kan du selvfølgelig – så kan du prøve at lave din helt egen origami æske. Måske den bliver så flot, at du bruger den selv. Men det vil også være en fin lille sag, du kan bruge, når du skal give en gave. Personlig og self made … Det elsker alle. Brug noget fint papir. Måske fra et magasin eller en tapet- eller gavepapirrest.

Styr på undertøjet

Hvem har ikke forsøgt sig med Marie Kondo-stilen … Men begynd i det små – for eksempel med at få styr på din undertøjsskuffe. Det er faktisk lidt sjovt og nemt. Et godt sted at starte, måske går du amok på resten af din lejlighed.

Start din egen gendyrkning

Kender du det begreb – gendyrkning … Det er den “easy way” at blive havepige på. Tag en rest af noget og prop i nogeet jord – sådan meget forenklet. Og det fede er, at du nemt kan gøre det i din lejlighed. Prøv at starte med noget småt og nemt som at gendyrke hvidløg. Måske du bliver grebet af det. Hvem ved …

Lær at strikke

Du har sikkert fattet, at det at strikke er blevet mega trendy – pludselig er den støvede hobby blevet super cool. Man kan i dag få de fedeste garner, og strikke taler til alle de kreative, for her kan du lave lige den style, du kan lide – og gøre det helt personligt. Om det er en bluse eller eller noget mindre til en start.

Men hvis du er en af dem, der aldrig har strikket før, hvor skal man så starte. Det kan du gøre her. For på kort tid kan lige lære de mest elementære ting. Og så er du i gang …

Læs også:

Lav din egen broche

 

båndsalonen broche (Foto: Privat)

· Mere fra samme kategori ·