Læs også:

Close

‘Fars Dag’: Her får du inspiration til, hvad du kan give din far

Underholdning  | 

Ham din far … Han er sikkert en svær én at købe gave til. Men selvfølgelig skal han ikke snydes for en gave på ‘Fars Dag’. Derfor giver vi dig en masse inspiration til den perfekte ‘Fars Dag-gave’ lige her

‘Fars Dag’ en hyggelig tradition og en god anledning til at forkæle manden i dit liv. Men det kan være svært at være kreativ, så gaven ikke blot bliver et par sokker eller en flakser ‘et-eller-andet’. Læs med og få inspiration til en masse gode gave ideer.

Til en far med humor

Er din far altid klar på en dårlig far-joke? Kom ham i forkøbet med denne skøre plakat. Få et godt grin sammnen.

Far definitions plakat. Pris afhænger af størrelse, 159 kr – 279 kr., citatplakat.dk

Ølglas til den øl-glade far

Man går aldrig galt i byen med et flot ølglas i en god kvalitet. En sikker vinder til den øl-glade far!

 Ølglas fra Holmegaard, 129 kr., nordicnest.dk

Til faren som griller

Alle fædre elsker at stå og grille. Giv ham masser af opskrifter, så ved du, hvor du kan finde ham hele sommeren.

Grillbog med 100 opskrifter til grillretter og marinader, 179 kr., saxo.com

Til manden der ved, hvad han kan lide

En god cream bør alle eje – og din far er bestemt ikke en undtagelse! Denne creme fra Meraki er smart, da den kan benyttes til både ansigt og krop. Derudover indeholde den gode ingredienser som økologisk olivenolie og aloe vera – perfekt til manden, der barberer skæg og dermed behøver god fugt til ansigtet.

Meraki Face & Body Lotion, 145 kr., boozt.com

En klassiker til skjorte-manden

Der hænger måske en skjorte, der minder om denne i din fars skab i forvejen. En enkel lyseblå skjorte – simpelhen en klassiker. Men hvis din far har skjorte på til daglig, vil han blot blive glad for en ekstra lækker skjorte til hverdagsgarderoben.

Oxford-skjorte fra GANT, 800 kr., dk.gant.com

Til mandeaftener

Vi kan godt blive enige om, at de fleste fædre ville elske sådan en dartskive. Måske har din far et mande-værelse i jeres hus eller et udendørsareal, hvor skiven kan hænge. Denne dartskive er genial, da den kan lukkes sammen, så det blot ligner et skabt … For hvis vi skal være ærlige, så er det nok ikke din mors drøm at have en dartskive hængende …  😉

Dartskive med 6 pile, 400 kr., legeakademiet.dk

Til kød-nørden

En god bøf eller et godt stykke kød? Noget de fleste fædre synes om. Måske skulle du prøve at give din far dette smarte stegetermometer. Termometeret er trådløst og tåler både ovn og grill – og så er der indbygget LED-lys i skærmen! En ret blæret ‘gadget’ til en ægte kød-nørd.

Stegetermometer fra Imerco, 200 kr., imerco.dk

Forkæl med kold hvidvin i en elegant vinkøler

Vejret er ved at blive varmere, og det betyder, at det snart er tid til et koldt glas vin i solen. Derfor er en vinkøler en oplagt gave. Vi har fundet denne fine vinkøler fra Barlife, som ovenikøbet kommer med en stander. Arrangementet er perfekt til sommerdage på terrassen.

Vinkøler med stander, 549 kr., barlife.dk

‘Sporty-far’ vs. ‘Sofa-far’

Måske elsker din far at løbe, cykle, spille tennis eller måske snakke han blot om skulle i gang med en aktiv livsstil? Hjælp ham lidt på vej med noget fedt træningstøj eller køb noget, som passer til den sportsgren han dyrker i forvejen. En klassisk og blød træningstrøje vil din far helt sikkert sætte stor pris på.

Nike Pro T-shirt, 300 kr., sportmaster.dk

Kaffe, kaffe, kaffe

Kan din far heller ikke få nok af kaffe? Så hvorfor ikke forkæle ham med en lækker og stilet kaffekande? Denne stempeltermokande er fra Eva Solo og kan virkelig holde på varmen i lang tid. Derudover har kanden et moderne udtryk, da den er lavet af børstet rustfrit stål og har et lyst trægreb. Forære den til din far sammen med en pakke lækre kaffebønner.

Kaffekande fra Eva Solo, 591 kr., coolshop.dk

Til din fars godnatlæsning

Søskendeparret Lotte og Søren Hammer har skrevet en fin serie, der foregår under 2. verdenskrig. God godnatlæsning til din far.

‘Vejen til Warszawa’, 149 kr., saxo.com

En steak med personlighed

Skørt og sjovt – og helt sikkert ikke en ting som din far vidste han stod og manglede. Giv din far mulighed for at lave et stykke kød med en sjov detalje. Jernet kommer med en masse bogstaver, så din har helt selv kan bestemme, hvad der skal stå på bøfferne. Super gave til den opkommende grillsæson.

BBQ Branding Iron, 129 kr., coolshop.dk

Til en far, der går op i sig selv – og sit skæg!

Dette sæt er til en far, som gerne vil prøve en “old school” barbering med en ‘double edge razor’. Sættet består af 6 dele, som giver et solidt grundlag for en super barbering. Derudover følger der en fin og klassisk toilettaske med til sættet.

DE Safety Razor Sæt fra Matas, 440 kr., matas.dk

Forkæl med kvalitet

En god og klassisk uld sweater er et sikkert hit. Striktøjen kan både bruges til vinter eller til de kolde sommeraftner, hvor man har brug for noget ekstra varme. En sweater i en høj kvalitet som din far kan få glæde af i mange år frem.

Mørkeblå Mads Nørregaard sweater, 1.100 kr, madsnorgaard.dk

 

Læs også: Mors Dag: Inspiration til forkælelse af din kære mor

mor datter mors dag (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·