Læs også:

Close

‘Zen vibes’: Få boliginspiration til ro & afslapning i hjemmet

Bolig  | 

Dit hjem – din base – dit ‘helle’. Du skal kunne finde ro, når du befinder dig derhjemme. Her giver vi dig en masse inspiration til boligelementer, der kan hjælpe med at skabe ‘zen vibes’

Afslapning, ro, meditation og wellness – elementer og følelser som nu kan blive en del af din boligindretning. Læs med og se, hvordan du inkorporere ‘zen vibes’ i dit hjem. Måske en del af tingene er uden for dit budgetniveau, men lad dig blot inspirere …

 

‘Zen vibes’ er vigtig for dig, der ønsker ro i hjem og hovedet. (Kollage: Høeg+Møller)

Grønt til hjemmet

Grønne planter er godt for mange ting. Planterne renser luften i dit hjem og så skaber de øjeblikkelig en stemning af natur og wellness.

Grønne planter fra Hallo Nature, priser fra 649-4.995 kr., hellonature.dk

Et tiltrængt tæppe

God kvalitet går man aldrig galt i byen med. Svøb dig ind i dette lækre uldtæppe fra Silkeborg Uldspinderi, når du ligger på sofaen. Perfekt til de dage, hvor du ønske at lukke øjnene og mediterer.

Tæppe fra Silkeborg Uldspinderi, 1.879 kr., silkeborg-uld.com

Frem med de levende lys

Lys kan skabe stemning – så hvorfor ikke investere i en pæn og stilren lysestage? Vi er vilde med denne fra By Lassen. Enkel og klassisk.

By Lassen lysestage, 599 kr., bahne.dk

Lav din egen hyggekrog

Find et sted i din hjem, hvor du ønsker at kreere en lille hyggekrog. Måske har du plads til at kunne slappe af i denne lækre hængekøje fra Trimm? Men inden skal du nok lige spare sammen til den.

Hængekøje fra Trimm, 8.494 kr., trimmcopenhagen.com

Pynt med blomster

Man forbinder ofte det at være i natur med en følelse af ‘zen’. Så hvorfor ikke bringe naturen ind i dit hjem? Tørret blomster er en let måde at pynt og skabe stemning. Sæt dem et sted, hvor du kan nyde synet af dem. Og det gode er, de holder rigtig længe, så det er lidt en investering.

Tørret lavendler, 69 kr., imerco.dk

Skab stemning med billeder

Billeder skaber stemning. Vælg en plakat, der har et motiv, som gør dig rolig. Måske er det farverne? Måske er det selve formerne på billedet? Det er kun dig, som kan afgøre dette.

Plakat fra ‘d o y o u m i n d a r t’, pris afhægnig af størrelse 1.450-2.350 kr., ankerliving.dk

Måtte til meditation

Måske har du prøvet meditation før? Eller måske elsker du bare en god lur? Begge ting kan foregå på denne luksus måtte fra The Organic Company.

‘Meditation Matress’, 1.550 kr., hskjalmp.dk

Få ro på med dejlige dufte

For at kunne slappe max af skal dit hjem være rent samt dufte godt. Vælg den duft du forbinder med noget ubekymrede og afslappende.

Duftelys fra ‘Åbenlys’, 150 kr., aabenlys.dk

Luksus til sengen

For at kunne tænke roligt og positivt skal nattesøvnen bare spille. Put dig ned i de blødeste dyner med et lækkert sengesæt fra Ellos Home.

Sengesæt fra Ellos Home, 279 kr., ellos.dk

Find et roligt ‘spot’

Det er vigtigt, at det spot du udvælge er et sted, hvor du virkelig kan slappe af. Indret med en lækker daybed, hvor du både kan ligge ned eller sidde og drikke en kaffe. Vi er vilde med denne organiske daybed fra Motarasu. Dog kan lignende findes i alle prisklasser. Her er vi nok mere i “wishful thinking”-niveauet. Men hold da op hvor er den smuk.

Daybed fra Motarasu, 25.000 kr., illumsbolighus.dk

Pynt med nips, der gør dig glad

Mange ting samlet på et sted kan hurtigt skabe kaos og uro i ens hovedet. Udvælg få ting, som skal stå fremme. For eksempel denne skønne, grå vase fra Vildersbøll.

Grå vase fra Vildersbøll, 250 kr., vildersboll.dk

 

Læs også: Fem gode tips til et roligere sind

strand sand zen ro havet sen (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·