Læs også:

Close

Stjæl stilen: Klæd dig som Hailey Bieber

Mode  | 

Hailey Bieber – udover at være verdenskendt for at date popstjernen Justin Bieber, så er hun også et stilikon i modebilledet. Hailey har ‘flair’ for cool sammensætninger med både anderledes og klassiske items. Netop dette kan du også blive mester til. Vi giver dig nemlig mulighed for at ‘stjæle stilen’, ved at hente inspiration til forårets og sommerens outfits, ligesom Hailey ville style dem

Hailey rocker det hele! Det feminine, det rå, det udfordrende og det klassiske. Her giver vi dig fire ‘Hailey outfits’, du kan hoppe i med det samme. Læs med og få en masse tips og tricks til, hvordan du nemt kan klæde dig som modeikonet.

#1 outfit: Når hverdagen kalder

Hvem siger, at det skal være kedelig at have et par jeans på? Det er vigtigt at have et par velsiddende jeans i skabet, da der er utallige stylingsmuligheder med et par klassiske ‘blue jeans’ – perfekt til både fest og hverdag. Hailey har sammensat et ‘rocket’ hverdagsoutfit med fede items, du også kan få fingerne i lige her.

(Kollage: MY DAILY SPACE)

Jeans med detalje

Det er de små detaljer i dine hverdagsoutfits, du skal have øje for. Disse Ganni jeans har ligesom Haileys jeans en cool slids-detalje ved anklen. Udnyt det – og tag et par fine glimmer strømper på eller et par lækre støvler med en detalje du gerne vil have skal ses. Disse Ganni jeans er klassiske, men med et lille twist.

Jeans med slit fra Ganni, 1.199 kr., ganni.com

Klassisk fodtøj

Støvler kan hurtigt forvandle et outfit fra afslappet til cool og stilet. Hvis du ikke allerede ligger inde med et par sorte læder støvler, så er det nu, du bør anskaffe dig et par. Måske du vil investere i disse klassiske støvler fra Arket?

Sorte læder støvler fra Arket, 1.500 kr., arket.com

‘Pop of color’

Det er altid en god idé med noget farve til dine hverdagsoutfits – især hvis du styler dine outfits meget klassisk. Vi har fundet denne sweater fra Selected Femme, der minder utrolig meget om den Hailey har på. Lyserød er en frisk og fin farve at tilføje til din forårs- og sommergarderobe.

Lyserød sweater fra Selected Femme, 379 kr., zalando.dk

Cool bag solbriller

Alle superstjerner eeeelsker solbriller! Find den facon, der passer din ansigtsform. Hailey er vild med den runde solbrille-trend – måske det også er noget for dig?

Ray-Ban solbriller, 739 kr., edel-optics.dk

Lækker i læder

Prikken over i’et – den oversized læderjakke! For at opnå et ekstra råt og rocket hverdagslook, har Hailey smidt en stor, sort lækker jakke med sølvdetaljer over skuderne. Vi har fundet denne rå sag fra Monki, som er lavet af imiteret læder. Perfekt til forårsbrug med en god sweater under.

Faux læderjakke fra Monki, 500 kr., monki.com

#2 outfit: Ensfarvet og gennemført

Hailey er altid gennemført, hvad end om det gælder accessories eller farvekombinationer. Derfor blev vi bare nødt til at rkopiere dette fine outfit i beige toner. Vi elsker, hvordan Hailey både er afslappet i jogging tøj og med en klassisk stilet, ternet frakke.

(Kollage: MY DAILY SPACE)

Trendy tern

En klassisk uldfrakke – bliver ved med at være et hit år efter år. Gør ligesom Hailey og vælg en frakke i lyse farver – perfekt som en overgangsjakke ind i foråret. Det behøves ikke at koste alverdens. Vi er for eksempel helt vilde med denne frakke fra H&M, som har tern i en masse beige og brune farver.

Ternet frakke fra H&M, 499 kr., hm.com

Afslappet i joggers

En ‘guilty pleasure’ for mange … et blødt og lækkert joggingsæt. Men det behøves ikke at være en ‘guilty pleasure’ på daglig basis, for du kan nemlig style det, så det blot ligner et stilet valg. For eksempel med den overstående frakke til. Tak til Hailey for at bevise, at dette i den grad er muligt.

Homewear-set, for begge items 319 kr., tchibo.dk

Varme om halsen

Når det gælder tørklæder, er det lækkert med kvalitet om halsen. Derfor skal du overveje at prøve dette lækre sandfarvet tørklæde fra Silkeborg UldSpinderi. Et tørklæde, der kan holde dig varm om halsen i mange år frem.

Tørklæde fra Silkeborg UldSpinderi, 499 kr., silkeborg-uld.dk

Guld detalje

Gør som Hailey og inkorporerer accessories i dine outfits. Specielt er Hailey glad for ‘hoops’ øreringe og derfor fremhæver vi disse fine guld øreringe fra Pilgrim. At tilføje accessories til et outfit, der for eksempel består af et joggingsæt, gør at det hele hurtigt kommer til at se meget mere ‘fancy’ og gennemført ud.

Guldbelagte øreringe fra Pilgrim, 124 kr., pilgrim.dk

#3: Flot til fest

Sommer betyder sommerkjoler i massevis – og Hailey er også fan! Små, blomsterede kjoler er lette at række ud efter på en varm sommerdag og de kan styles nemt – præcis som Hailey gør det. Vi har fundet et par lækre kjoler, som du kan gå sommeren i møde med.

(Kollage: MY DAILY SPACE)

Kjolen til sommerdagene

Smid denne lækre sag over hovedet på de dage, hvor solen står højt på himlen. Gør ligesom Hailey og kreere et simpelt look. Naturligt make-up, din hverdags smykker og et par klassiske, hvide sneakers. Wupti, klar til sol og sommer!

Sommerkjole fra Second Female, 359 kr., booztlet.com

En blomstrede sag

Der må gerne være smæk på farverne, når vejret endelig tillader en sød, lille sommerkjole. Hailey er vild med de blomstrede kjoler, og derfor har vi fundet denne søde sag fra Ellos. Brug den nu med et par strømpebukser under – eller vær’ tålmodig og vent til sommeren virkelig rammer Danmark.

Smuk sommerkjole med blomster fra Ellos, 179 kr., ellos.dk

Sneakers til de praktiske dage

Hvad skal vi sige – alle bør eje et par hvid sneakers! De kan fås i alle varianter, modeller og mærker. Men disse fra Adidas er ekstra fede at sammensætte til en fin sommerkjole. De kan købes på ‘&stories’ hjemmeside.

Adidas sneakers i modellen ‘OZWEEGO’, 915 kr., stories.com

Feminin halskæde med sten

For at holde den simple sommerstil – ligesom Hailey gør det, så tilføj et fint halssmykke til dine sommerkjoler. Vælg et smykke der komplimenterer den udskæring, der er på din kjole. Vi foreslår denne fine halskæde fra Zalando, hvis din sommerkjole har en dyb v-udskæring.

Guld halskæde, 149 kr., zalando.dk

#4: Til de cool og casual dage

Haileys har en evne til at være ‘cool og casual’ på en gang. Og det er vi vilde med! Her viser vi dig et outfit, som du kan bruge til de dage, hvor du ønsker at være afslappet men stadigvæk gerne vil se gennemført ud.

(Kollage: MY DAILY SPACE)

Bukser med spræl

Bukser med farve – “Ja tak” – siger Hailey. De kan nemlig bruges til mange slags outfits. Til de dage, hvor du ønsker at være afslappet – tilføj en sweater. Hvis du ønsker et favrerigt tøjvalg til en tur i byen – tilføj en fin, lille top. Bukser som disse fra Levete Room, giver et hav af muligheder.

Bukser fra Levete Room, 289 kr., booztlet.com

Chick støvler

Til et par afslappet stofbukser kan det være en god ide at tilføje et par støvler. Måske skulle du prøve et par hvide og mere utraditionelle støvler til dit næste outfit?

Hvide ankelstøvler fra Raid, 399 kr., zalando.dk

Oversized sweatshirt

En oversized herre sweater – det elsker vi kvinder! Selvom vi ikke kan prale med at selveste Justin Bieber har haft den på, så er denne fra Han Kjobenhavn et godt bud på en cool herresweater. Kør’ det oversized look eller bind den op på maven ligesom Hailey.

Grå ‘artwork crew’ fra Han Kjobenhavn, 900 kr., hankjobenhavn.com

 

Læs også: Overgangsjakker: Få inspiration til forårets fedeste jakker her

· Mere fra samme kategori ·