Læs også:

Close
n'age ida bille brahe (Foto: PR)

Selvtillid med fillers

Skønhed  | 

At få mere selvtillid med fillers er ofte en af de ting, kvinder forklarer er grunden til, de får det lavet. Selv Kylie Jenner har sagt det gang på gang. Vi har talt med Ida Bille Brahe fra N’AGE om fillers

Kosmetiske behandlinger stormer frem. 100.000 restylane behandlinger har N’AGE foretaget siden 2003, hvor grundlægger Ida Bille Brahe introducerede behandlingen i Danmark. I denne artikel fortæller Ida, hvorfor hun mener, at danske kvinder er blevet mere interesserede i kosmetiske behandlinger, og hvad de mest almindelige behandlinger kvinder får foretaget er.

Vi har snakket med N'AGE om fillers. (Foto: Kristine Havemann)
n’age klinik filler (Foto: Kristine Havemann)

N’AGE blev grundlagt i 2003 af Ida Bille Brahe og har i dag fem klinikker i København, Aarhus, Odense, Vejle og Lyngby med 43 ansatte. De vigtigste behandlingstyper er Restylane, Botox / Azzalure, Fraxel, IPL, Ultherapy,
CoolSculpting, CO2, Fraktioneret Laser, Frax, og de laver over 15.000 kosmetiske behandlinger om året. Desuden har de egen uddannelsesinstitution; N’AGE ACADEMY, hvorfra der uddannes kosmetiske sygeplejersker til egne klinikker samt til den øvrige branche.

piger ansigtr næse mund øjne (Foto: Unsplash)
Fillers har været stigende gennem de sidste mange år. (Foto: Unsplash)

Men først om Kylie Jenner og om selvtillid

Kylie Jenner er i dag overalt på de sociale medier, og lige nu kører sæson 18 med The Kardashians på hayu. Hun er en mange yngre kvinder ser op til. Hun fortæller også gerne om, at hun fik mere selvtillid efter, hun startede på sine filler behandlinger. Også selvom hun også udtaler, at hun stadig ofte er usikker, men at det er en del af at være menneske.

Hun startede i en meget ung alder med fillers, og er siden – vil nogle sige – nærmest blevet ‘addicted’ til det. Og det der startede med læbeinjektioner har år senere udviklet sig til en stor passion for Kylie, som det kun kan lade sig gøre i USA og ikke mindst i den kendte Kardashian-familie.

kylie jenner kardashian (Foto: hayu PR)

Kylie Jenner har udtalt flere gange, at fillers giver hende ekstra selvtillid. (Foto: hayu PR)

Vidste du det om Kylie …

#1

Man skulle tror, at Kylie var hurtig til at få et godt selfie til sin Instagram. Den unge superstjerne fortæller, at hun nemt kan tage over 500 selfies, før hun synes der er et, som er godt nok til at poste. Hun fortæller også, at hun godt kan finde på at slette et billede fra sin Instagram, hvis det får dårlig omtale.

#2

En af Kylies helt store beauty tips er at bruge solcreme hver dag! Hun understreger vigtigheden af at have en sund hud, som dagligt skal plejes og beskyttes mod solen, så huden ikke bliver rynket og tør.

#3

I 2018 besluttede Kylie sig for at skære ned på sit ‘lip injection’ forbrug. I dag har hun betydeligt mindre i sine læber end hun havde blot få år tilbage. Det var meget overraskende, at Kylie tog denne beslutning, da hun tit har fortalt, at ‘lip injection’ har været hendes vej til selvtillid.

 

kardashian (Foto: hayu PR)
Kardashian-pigerne og den nye sæson kan ses på hayu. (Foto: hayu PR)

#4

Kylie har fortalt, at hun bevidst ændrer sin stil hver måned. Dette gælder både make up og tøj. Kylie brænder nemlig for at inspirere folk til at prøve noget nyt.

#5

Kylies hverdagsmakeup tager omkring 2 timer at lægge.

En snak med grundlæggeren af N’AGE

Men hvad er filler, og hvad skal man egentlig passe på med, når det kommer til kosmetiske behandlinger? Ida Bille Brahe, ekspert og grundlægger af N’AGE, svarer på de mest almindelige spørgsmål om filler og fortæller, hvad man skal være opmærksom på, inden man får foretaget en eventuel behandling.
n'age ida bille brahe (Foto: PR)
Ida Bille Brahe har været i branchen i mange år. Her ses hun i klinikken på Kongens Nytorv. (Foto: Krestine Havemann)

Hvorfor er fillers også en god ide for yngre kvinder?

De behandlinger med fillers (Restylane) der efterspørges hyppigst af yngre kvinder hos N’AGE – er N’AGE kontour behandling, naturlig læbefylde og Restylane Skinbooster kur.Med N’AGE kontour behandling fremhæves de træk, som i forvejen ofte er smukke i et ungt ansigt for eksempel kindben og hage. Det giver ansigtet mere hjertefacon (V-Shape) Men også behandling af kæberanden, så den fremstår skarpere, er en behandling, vi laver ofte på den yngre målgruppe.

Læbefylde med Restylane er stort og hos I N’AGE er et naturligt resultat en af vores kerneværdier. For at opnå et naturligt resultat laver vi altid en individuel vurdering af den enkeltes ansigt og læber, så resultatet bliver harmonisk og naturligt.

Nogle er født med flotte og fyldige læber og ønsker kun at de bliver fremhævet, andre har asymetriske læber og ønsker at de bliver rettet op, så det giver mere harmoni i ansigtet og nogle er født med meget små læber og ønsker mere volumen, så det giver blødhed til ansigtet.

pige øje øjne mund ansigt (Foto: Unsplash)
Læbefylde er stort hos N’AGE. (Foto: Unsplash)
Restylane Skinbooster er den tyndeste version af Restylane, der booster og fugter huden indefra. Vi laver den oftest som en kur med 3 behandlinger. Til den yngre hud er det en ideel behandling, da den forebygger, fugter og “plummer” huden op og efterlader huden frisk, velfugtet og reducerer evt begyndende rynker men også acne-ar .

Hvad kan fillers helt præcist?

Fillers fylder ud . Restylane består af vand og hyaluron der naturligt findes i huden. Vi bruger Restylane til at konturere med (kindben, kæbe, læber, tinninge), til at reducere rynke med  (stort set overalt) til at reducere rande under øjne og til at fugte og forebygge med (Skinbooster).

skønhed øje blad (Foto: Unsplash)

Er der ikke noget farligt ved at få fillers? 

Når man overvejer at få behandling med fillers, skal man vælge en klinik med lang erfaring. Det kræver erfaring at kunne vurdere hvor, og hvor meget filler skal der til for at skabe et flot naturligt resultat men også for at kunne lægge der rigtigt i huden.

Teknikken der anvendes samt behandlerens viden om ansigtets anatomi er med til at skabe den højeste sikkerhed omkring behandlingen. Det er uhyre sjældent at der ses bivirkninger ved filler behandling, men de forekommer og igen er det væsentligt at klinikken ved hvad der skal gøres, hvis man oplever en komplikation.

Er fillers mere end en higen mod det perfekte, eller ligger der også meget omkring selvtillid i det? 

De der får foretaget behandlinger med fillers får lavet behandlingen udelukkende fore deres egen skyld, og den yngre kvinde for oftest lavet filler behandlinger for at fremhæve kontourer eller for at forebygge

Hvad er prisniveau i gennemsnit på behandlinger?

Priserne på fillerbehandlinger varierer alt afhængigt af, hvor meget filler der skal anvendes til behandlingen.
Priserne starter ved 2.550 kroner. En skinboosterkur koster 8.800 kroner (3 behandlinger). Kontourbehandling af kinder koster oftest 6.050 kroner (kan dog også koste mere).
fillers profil kvinde(Foto: Unsplash)
Danske kvinder får også lavet fillers. (Foto: Unsplash)

Fakta fra den store undersøgelse

Antallet af danskere, der enten får eller overvejer at få kosmetiske injektionsbehandlinger, populært kaldet Botox (botulinum toxin) og fillers, stiger eksplosivt. Analyseinstituttet Voxmeter har for N’AGE spurgt i alt 2.767 danskere (1.658 kvinder og 1.109 mænd) i en repræsentativ befolkningsundersøgelse, og dermed afdækket danskernes forhold til kosmetiske injektionsbehandlinger.

Det er de første officielle danske tal, når det gælder antallet af kosmetiske injektionsbehandlinger i den professionelle skønhedsbranche. Markedet for ikke-kirurgiske behandlinger defineres af N’AGE som injektionsbehandlinger med fillers og botulinum toxin (Botox), laserbehandlinger, fjernelse af karsprængninger, permanent hårfjerning og fedtfrysning.
For at få et præcist billede har man i undersøgelsen dog kun taget udgangspunkt i injektionsbehandlinger.
pige ansigt hår profil makeup (Foto: Unsplash)
Fillers er i vækst – også i Danmark. (Foto: Unsplash)

Undersøgelsens resultater er ikke overraskende for N’AGE’s administrerende direktør Sanne Lønskov. Selvom det kun er 1,7% af befolkningen, som får lavet injektionsbehandlinger, så oplever man i N’AGE, at danskerne i dén grad har taget de kosmetiske behandlinger til sig.

  • Hele 10.7% af de danske kvinder har planer om at få behandlinger og for mændene gælder det 4.8%.
  • Kun 16% svarer, at de får lavet kosmetiske behandlinger for at fremstå mere attraktive for deres partner.
  • Blandt de kvinder, som overvejer en behandling, er den største barriere for at springe ud i det frygten for et unaturligt resultat (58,8%). På andenpladsen kommer prisen (52,4%) og på tredjepladsen frygten for at behandlingen kan gå galt (35,4%).
Sanne Lønskov kommenterer tallene fra undersøgelsen. (Foto: Kristine Havemann)
Sanne Lønskov kommenterer tallene fra undersøgelsen. (Foto: Kristine Havemann)
  • Undersøgelsen viser, at gruppen med kvinder på 18-29 år i langt højere grad (16.8%) end andre grupper overvejer kosmetiske injektionsbehandlinger. Den gruppe er dermed signifikant større end gennemsnittet på 10,7% blandt kvinderne generelt.”De unge kvinder er langt mere åbne over for at få foretaget en kosmetisk behandling end generationerne før dem”, mener administrerende direktør Sanne Lønskov hos N’AGE. ”De er i højere grad vokset op med disse behandlinger som noget helt naturligt, og at det er ikke en big deal at få ændret noget ved sit udseende, hvis man er irriteret over det”. Forklarer Sanne.
natur lyserød blomster (Foto: Unsplash)
Undersøgelsen er repræsentativ for den danske befolkning. (Foto: Unsplash)
  • N’AGE er vokset med over 60% indenfor injektionsbehandlinger indenfor de sidste 2 år. Kosmetiske behandlinger er en mega-trend.
  • Undersøgelsen viser, at behandlingerne er mest almindelige blandt de 40-49 årige kvinder, mens gruppen, hvor færrest har fået foretaget behandlinger, er de 18-29 årige.
  • Undersøgelsen viser også, at mens kvinder under 30 år ønsker at fremhæve eller korrigere noget ved deres ansigt – det som i den kosmetiske branche kaldes konturering – så søger kvinderne over 30 år i højere grad et friskere udseende. Og det absolut vigtigste kriterie ved valg af klinik er, at klinikken er kendt for naturlige resultater.
  • Hele 64% af de kvinder, som får foretaget kosmetiske injektionsbehandlinger, svarer, at de taler med alle interesserede eller med deres nærmeste om deres behandlinger.
Kilde: Analyseinstituttet Voxmeter har foretaget analysen/undersøgelsen for N’AGE.

· Mere fra samme kategori ·