Læs også:

Close

Overgangsjakker: Få inspiration til forårets fedeste jakker her

Mode  | 

Varmt, koldt, koldt, varmt og så koldt igen?! Det er ikke til at finde ud af! Vejret er en mærkelig størrelse i denne forårstid, og det er bestemt ikke nemt for os at finde rundt i, hvad for noget overtøj, der er passende. Derfor har vi samlet en masse inspiration til de flotteste overgangsjakker lige her

I en tid, hvor vejret skifter konstant kan det være svært at finde hovedet og hale i, hvilke slags jakker man bør investere i. Her giver vi dig inspiration til jakker, der kan tilpasses til det danske forårsvejr.

Klassisk med et twist

Den gode gamle trendscoat. Sådan en bør alle eje! Men du kan også vælge at købe en, som bryder lidt med den klassiske model. Denne trendscoat er fra Arket og har et klassisk snit men til gengæld en mere utraditionel farve. Vi er vilde med den støvet lyserød nuance, som er perfekt til de lysere tider, vi går i møde.

Linen Blend Trench Coat, 1.500 kr., arket.com

Praktisk i quilt-stof

Hop med på forårets helt store trend – nemlig quiltet jakker. Få et lækkert og afslappet ‘look’ samtidig med, at jakken også er forholdvis praktisk. Denne jakke er fra Na-kd og har et fint taljebånd, der kan fremhæve din figur i en ellers lidt ‘oversized’ jakke.

Quiltet jakke fra Na-kd, 579 kr., na-ked.com

Blomster i garderoben

Hvad er foråret uden blomster? Denne jakke bliver man helt glad af at kigge på, da den bare oser af forår. Jakken er perfekt til de dage, hvor dit ‘outfit’ er simpelt og du ønsker at tilføje lidt ekstra farve og print.

Duvet Flower Charlissa jakke fra Mads Nørgaard, 1.500 kr., madsnorgaard.dk

Cool i blå

Spring ind i foråret med en lyseblå jakke lavet i imiteret skind. Vi er vilde med det ‘oversized fit’ og de flotte spænder i sølv. Jakken er god til forårets vejrskift, da jakken både ser cool ud når den er åben og lukket. For et fint og elegant udtryk style jakken med et par støvler. Hvis du er mere til det afslappet og cool udtryk tilføj din sejeste sneakers.

Fake Suede Bonded Aviator Jacket fra Na-kd, 399 kr., na-kd.com

Lækker i læder

Se brand lækker ud i denne grønne lædersag fra H&M. Kast en god højhalset uld sweater indenuden jakken, så du kan holde varmen i det skiftende vejr. Jakken har en masse lommer, som giver et råt og stilet udtryk!

Utilityjakke i imiteret læder fra H&M, 499 kr., hm.com

Lys op i foråret

Strål om kap med forårssolen i denne lysegule frakke. Vi er vilde med, at pasteltrenden fortsætter ind i foråret! Style frakken med et par blå cowboybukser – to farver der komplimenterer hinanden rigtig godt.

Joanie Boucle Jacket fra Neo Noir, 699 kr., magasin.dk

Pretty i pink

Føl dig rigtig girly og sød i denne fine hvide og lyserøde jakke. Style den med en lys hue, så du kan holde varmen. Hvis der er dage, hvor det stadigvæk er for koldt at bruge jakken, så kan du nemt bruge den som en lidt tykkere skjorte indenuden en varmere jakke. Hvis vejret pludselig skifter i løbet af dagen, så kan du nemt smide et af dine lag. Det er om at være tålmodig og ikke mindst på forkant med det danske forårsvejr.

Jacquardvævet skjortejakke, 499 kr., hm.com

Tern på trend

Ternet frakker er altid et sikkert hit! Vi har valgt at fremhæve denne frakke fra Monki, da den har den fedeste farvekombination. Ternene på frakken indeholder både blå, rød, hvid, sort og så har resten af frakke en pæn beige nuance. Der er god mulighed for at matche dine accessories med en af frakkens mange farver – det er vi vilde med!

Boxy raglan coat fra Monki, 400 kr., monik.com

En blå og praktisk drøm

Vi går alle efter at se så smart ud som overhovedet mulig, men hvis du er en cykelpige må man tit give op på denne forstilling. Men måske ikke længere? COS har formået at lave en stilren frakke, der både ser drøn smart ud samtidig med, at den er lavet af praktisk stof. Frakken er lavet af et regntæt materiale, som COS beskriver som ‘showerproof’. Vi er vilde med at cykelturen i regnvejr fremover kan være lidt mere stilet.

Regntæt jakke fra COS, 1.200 kr., cosstores.co

En skør tilføjelse til garderoben

Baum und Pferdgarten laver skønne jakker i høj kvalitet. Vi er ret vilde med denne frakke, der har en skør og anderledes farvekombination. Jakken er todelt og har en farve i hver side. På trods af dette er jakken ellers meget simpel og klassisk i snittet. Perfekt til dig, der ønsker en unik jakke til foråret.

Delicia jakke fra Baum und Pferdgarten, 1.959 kr., magasin.dk

Styl din jakke med forskellige accessories

“Accessories kan redde et hvert outfit”. Det har du sikkert hørt før – men det passer så sandelig også! Accessories er en forholdsvis nem og billig måde at skifte dit udtryk dag til dag.

Den samme jakke har et hav af stylingsmuligheder. Måske ønsker du at være elegant en dag – tilføj et silketørklæde og et par fine støvler. Næste dag ønsker du måske et mere ‘sporty look’ – tilføj en kasket og et par sneakers. Ved at bruge accessories behøver du ikke 10 forskellige jakker, men kan i stedet købe et par accessories, der nemt kan forvandle dine outfits.

Tørklæde, 519 kr., HER. Hårspænde, 80 kr., HER. Kasket, 109 kr., HER. Håndtaske, 600 kr., HER. Glimmersokker, 30 kr., HER.

 

Læs også: Shopping: Et blomstrende forår

Flowers, blomster. Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·