Læs også:

Close

Nye superserier på HBO: Disse serier MÅ du bare se

Underholdning  | 

Selvom vejret bliver bedre, og lysten til at gå ud stiger, så er der alligevel de dage, hvor man bare gerne vil hygge indenfor med en god serie. Inspirationen til hvad man skal se kan hurtigt løbe op, og netop derfor giver vi dig 5 bud på nye superserier fra HBO. Læs med og bliv inspireret til den næste serie, du kan ‘binge’

Der er ikke noget bedre end at kunne fordybe sig i en god serie. Her giver vi dig inspiration til 5 af de nyeste serier fra HBO. Nu kan du være den første af dine venner, til at blive opdateret på de nyeste serier, som alle har premiere i maj måned.

BETTY

(Ny HBO-serie har premiere den 2. maj)

Betty er en videreudvikling af den anmelderroste film, “Skate Kitchen”, fra 2018 af Crystal Moselle. Serien handler om en gruppe unge kvinder fra Lower East Side i New York, der forsøger at få en fod indenfor i skater-kulturens mandsdominerede verden. Blandt de medvirkende er Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell og Rachelle Vinberg, der også alle var med i den originale film. Crystal Moselle har skrevet manuskript sammen med Lesley Arfin.

BILLIONS

(Sæson 5 får premiere den 4. maj)

I sæson 5 af Billions blusser rivaliseringen mellem Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewis) og Chuck Rhoades (Paul Giamatti) op igen, samtidig med at nye fjender venter i kulissen. Axe kommer til at kæmpe mod Mike Prince (Corey Stoll), der truer Axe Capitals dominans på markedet.

Samtidig går Chuck i kødet på den nye distriktsadvokat, Mary Ann Gramm (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) er blevet tvunget tilbage i armene på Axe, imens Wendy Rhoades (Maggie Siff) danner nye alliancer, der sender hende på kollisionskurs med både Axe og Chuck. Julianna Margulies slutter.

NATALIE WOOD: WHAT REMAINS BEHIND

(HBO-dokumentar med premiere den 6. maj)

Natalie Wood: What remains behind er et portræt af en af Hollywoods største skuespillerinder. Via interviews, der bliver foretaget af Woods egen datter, Natasha Gregson Wagner, fortæller familie, venner og folk fra filmindustrien om Woods liv, karriere og mystiske død.

Blandt de interviewede er Woods mand, Robert J. Wagner, der aldrig før har talt om Woods død foran et kamera. Også navne som Robert Redford og Mia Farrow medvirker. Filmen er skabt af Laurent Bouzereau og havde verdenspremiere på dette års Sundance Film Festival.

MIRACLE WORKERS: DARK AGES

(Hele den nye sæson bliver tilgængelig den 14. maj)

Miracle Workers tager en tur tilbage i tiden i den nye sæson af serien, kaldet “Dark Ages”, hvor hovedrolleindehaverne Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass og Lolly Adefope alle vender tilbage i helt nye roller. Denne gang står de overfor en række nye, mærkværdige udfordringer i Middelalderen! Serien er skabt af Simon Rich.

STARGIRL

(Ny serie med premiere den 19. maj)

Den nye serie i DC Comics-universet følger gymnasieeleven, Courtney Whitmore, der får en hel gruppe af unge helte til at slå sig sammen for at kæmpe mod fortidens skurke. Serien nyfortolker fænomentet “Stargirl” og det allerførste superhelte-hold; Justice Society of America. Serien er skabt af Geoff Johns og Greg Berlanti og har blandt andre Luke Wilson, Anjelika Washington og Cameron Gellman på rollelisten.

 

Kilde: HBO Nordic

Læs også: 20 tv-serier, du kan streame hjemme fra sofaen lige nu

· Mere fra samme kategori ·