Læs også:

Close

Mød powerkvinden: Disse ting vidste du ikke om Emma Watson

Underholdning  | 

Stærk, klog og sej – og ikke mindst et forbillede for rigtig mange unge kvinder verden over! Emma Watson er en spændende powerkvinde

Kan du heller ikke få nok af den seje og dygtige skuespiller? Nu kan du fordybe dig i en masse sjove og interessante facts om verdensstjernen.Vi har vi samlet en masse facts, som du helt sikkert ikke vidste om den succesfulde skuespiller. Læs med lige her.

#1

Emma Watson er født den 15. april 1990 i Paris, men er vokset op i England og har derfor en britisk accent. Emma taler dog en lille smule fransk.

#2

Emma kommer fra en stor familie med mange søskende. Da Emma var ganske ung blev hendes forældre skilt, og begge forælderne fik efterfølgende børn med deres nye partnere. På grund af dette har Emma i dag tre halvbrødre og to halvsøstre.

#3

Allerede fra en tidlig alder havde Emma et stort ønske om at optræde og spille skuespil. Emma Watson var blot 6 år gammel, da denne drøm langsomt startede. Emma var nemlig så heldig at få mulighed for at træne sine teaterfærdigheder på ‘Oxford Branch Of Stagecoach Theater Arts’. Det var her, Emmas karriere så småt begyndte at udforme sig.

#4

Emmas første rigtige rolle som skuespiller på et filmset, var Hermione Granger i den verdensberømte Harry Potter serie. Det var Emmas teaterunderviser, der overbevidste hende om at tage til audition. Emma måtte igennem hele 7 prøver, før hun tilsidst blev udvalgt til rollen som Hermione Granger.

#5

Da Emma Watson var blot 15 år gammel, kom hun på forsiden af ‘Teen Vogue’ magasinet. Den gang var hun den yngste person nogensiden til at komme på magasinets forside. Efterfølgende har Emma haft utallige modeljobs for de store modeblade.

#6

Emma har altid haft mange bolde i luften på samme tid – og uddannelse har altid været en prioritet for powerkvinden. Da Emma blev ældre, begyndte hun at læse på ‘Brown University’. Emma valgte netop dette universitet, da det gav hende en stor frihed til både at kunne læse og spille teater på samme tid.

I 2014 dimitterede Emma med en bachelor i Engelsk litteratur og har siden dyrket sin kærlighed for bøger i stor stil. Udover dette kan Emma også undervise i både yoga og meditation, da hun også har taget disse to instruktør-uddannelser.

#7

Emmas ‘Harry Potter-karriere’ har sikret Emma økonomisk resten af livet. Emma har tjent over 12 millioner dollars for at medvirke i filmene og har indrømmet, at hun aldrig behøver at arbejde for penge igen. Dog fortæller Emma, at livet på filmsettet kunne være rigtig hårdt, og hun til tider havde lyst til stoppe karrieren.

#8

En anden ting som Emma også har indrømmet er, at hun under indspillingerne af Harry Potter havde et kæmpe ‘crush’ på Tom Felton, der spillede den onde Draco Malfoy i filmene.

#9

I 2010 tog Emma fusen på alle sine fans, da hun klippede sit lang hår af. Emma ‘rockede’ sit korte hår, hvilket  hjalp hende med at bryde ud fra rollen og omtalen som barnestjerne i Harry Potter. Kort tid efter Emmas dragtiske hårskift, fik hun en kæmpe rolle i en reklamefilm fra Lancôme parfume.

#10

Emma har medvirket i mange store filmsuccesser siden Harry Potter – heriblandet ‘My Week with Marilyn’, ‘The Perks of Being a Wallflower’, ‘The Bling Ring’, ‘This Is The End’ og meget mere. I 2017 spillede Emma karakteren Belle i ‘Beauty and the Best’ teaterstykket. Stykket var en kæmpe succes, og er det teaterstykke i verden med den højeste indtjening nogensiden.

 

Kilde: thefactsite.com

 

Læs også: 20 ting, vi elsker ved Danmark

Danmark dansk flag dannebrog (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·