Læs også:

Close

GYS! Her er 10 bizarre facts om kroppen, som du ikke har lyst til at vide

Underholdning  | 

Kroppen er en mærkelig men spændende strørrelse. Selvom du måske føler, at du kender din egen krop ud og ind, så kan den alligevel blive ved med at overraske gang på gang. Vi har samlet 10 bizarre facts om kroppen, som du helt sikkert ikke vidste kunne lade sig gøre. Læs med her

Du gyser helt sikker ved disse fortællinger om kroppen! Nu giver dig mulighed for at få de mest skøre facts om din spændende … meeeeeen også lidt ulækre krop.

1#: Vidste du, at det er muligt, at der kan vokse tænder fra din æggestokke? Det er muligt – men sker dog yderst sjældent.

2#: Efter en fødsels kan nogle kvinder producere mælk, der i stedet for at komme ud gennem brystvorterne, kommer ud gennem armhulen.

3#: Da menneskets hjerne ikke har nogen smertereceptorer, udføres hjernekirurgi sommetider, mens patienten er vågen.

4#: Du kender sikkert til følelsen – du prøver en rutsjebane og føler, at dit hjerte sidder helt oppe i halsen. Dette er ikke bare noget, man bare siger. Dine organer bevæger sig rent faktisk rundt i kroppen.

5#: Der er sandsynligvis flere bakterier i din mund lige nu, end der er mennesker i det land, du lever i.

6#: Gennem dit liv producerer du spyt nok til at fylde to svømmebassiner op.

7#: Hver gang dine kinder rødmer, så bliver din slimhinde i maven også rød.

8#: En stor procentdel af det støv du har i dit hjem består af gamle hudflager. Hvis man tænker på, at man som mennesker mister omkring 50 millioner celler om dagen, så er denne fact ikke overraskende – men blot ret ulækker.

9#: Det er meget almindeligt, at de fleste mennesker har mider, der bor i øjenvipperne.

10#: Du overfører flere bakterier ved at give hånd til en du kender, end at kysse personen. Hænderne er et af de steder, hvor der kan sætte sig flest bakterier.

Kilde: buzzfeed.com

 

Læs også: Kalder alle katte-elskere: Her er 5 facts omkring din kats soverutiner

· Mere fra samme kategori ·