Læs også:

Close

Et hint af gul: Inspiration til hvordan du kan bruge den gule farve

Bolig  | 

Gul er en smuk farve, der ofte forbindes med påsken. Men den kan så meget mere. Lad dig inspirere af den smukke gule farve

Gul er en dejlig farve – og ikke mindst en farve som vi forbinder med påsken! Men den er også rigtig sommerlig og perfekt både i indretning og mode. Se hvordan du kan få farven ind i din bolig og garderobe. Læs med og bliv ægte forårsforelsket i en masse gule ‘items’.

Den perfekte kjole

Forkæl dig selv med en fin gul kjole. Denne solgule wrap-kjole er fra &stories og passer perfekt til de kommende  sommermåneder.

Midi Wrap Dress fra &stories, 645 kr., stories.com

Dug til bordet

Dit sommerbord kan hurtigt blive rigtig fint, hvis du pynter det med denne mørkegule dug. Vi er vilde med dugens grove tekstur – og ikke mindst den fine grønne stribe forneden. Pynt dit påskebord med en masse grønne grene og dit sædvanlige porcelæn. Wupit! Et knivt skarpt sommerbord på ingen tid!

Grov bomuldsdug fra Ellos, 175 kr., ellos.dk

Gult til neglene

Smukke sommernegle? Ja tak siger vi bare! Vi er vilde med denne gule lak fra OPI. Perfekt til sommerens fester, hvor man kan få lyst til at pynte neglene.

OPI-neglelak i farven ‘I Just Can’t Cope-A-Cabana’, 87.50 kroner, bootz.com

Hop i en gul top

Hvis du går efter et sødt og afslappet outfit, så er denne pastelgule top måske noget for dig? Style toppen med dine favorit bukser eller nederdel. Toppen kan også sagtens bruges ind i sommermånederne, hvor farven især vil komplimentere en solbrun hud.

Top med ‘smock’ fra H&M, 179 kr., hm.com

Gult til soveværelset

Måske trænger soveværelset til et friskt forårspust  i hjemmet? Nyd den skønne årstid i noget lækkert, gult og økologisk sengetøj fra Jotex.

Økologisk sengetøjssæt fra Jotex, 199 kr., jotex.dk

Pynt til håret

Et hårspænde kan gøre en verden til forskel på et outfit.Dette fine hårspænde er en enkel og billig måde at pifte dit look til op med – eller hvis du har en dårlig hårdag.

Gul hårklemme med blomster, 40 kr., magasin.dk

Pels til fødderne

Forkæl din fødder med disse pelsede hjemmesko. Hyg rundt i hjemmeskoene og føl, at du går på en blød sky. Den følelse er vi ellevilde med!

Créton Dolly slippers i lammeskind 399 kr., sinnerup.dk

Højtaljet bikini

Vi er helt vilde med denne sporty bikini fra Na-kd. De høje udskæringer ved benene giver lange og flotte stænger. Det højtaljet snit er flatterende samtidig med, at man stadigvæk kan få god farve på kroppen.

Crop Smocked Bikini Top, 219 kr., na-kd.com. High Waist Smocked Bikini Bottom, 219 kr., na-kd.com.

En vase til dine fine blomster

Om det er tørrede eller friske – blomster er godt. Og det er en smuk vase også. Sæt blomsterne i en fin vase – måske en der matcher blomsternes farve? Denne gule og hvide porcelænsvase er fra Hay og kan købes i forskellige størrelser og farvekombinationer. Vi elsker selvfølgelig den lysegule farve!

Juice Vase Wide fra Hay, 749 kr., magasin.dk

Et ‘statement piece’ til stuen

Vi ved godt, at en pang gul lampe ikke er alles kop the. Men måske skulle du alligevel overveje at prøve? Hvis du i forvejen har indrettet dit hjem i en masse neutrale farver, så vil en farverig lampe blot bryde med denne indretning, og få din stil at se mere gennemført ud. Vi er især stor fan af denne bordlampe fra Lysmesteren, der har et enkelt men super fedt design.

Bicoca bordlampe i gul, 1.399 kr., lysmesteren.dk

En afslappet påske

Det er dejligt at slappe af i weekenderne. Smæk benene op og på med noget afslappet og blødt tøj. Det kunne for eksempel være denne sennepsgule morgenkåbe fra H&M.

Morgenkåbe i bomuldsfrotté, 349 kr., hm.com

Æg skal der til!

Også selvom det ikke er påske … Zara Home har denne kollektion, hvor disse fine æggebæger er i. Fine til en hyggelig langsom søndag, når der skal kæles lidt ekstra for maden og dig selv.

Farvet æggebæger i udskåret glas, 29 kr., zarahome.com

En gul accessory

Her er bæltet du kan sætte til alle dine sommerkjoler, nederdele eller shorts. Brug det i taljen og fremhæv din figur i en fin sommerkjole. Den fine lysegule farver passer perfekt ind i din sommer garderobe!

Neema bælte fra Piceces, 99,95 kr., magasin.dk

Til hyggen

Få sat gang i hjemmehyggen med denne lyskæde fra Ikea. Lyskæden kan både bruges inde- og udendørs og giver et hyggeligt gult lys.

 

LED-lyskæde med 12 pærer, 79 kr., ikea.com

Tasken der kan rumme ALT

Der er ikke noget bedre end et stort net, der kan rumme alle dine ting og sager. Denne nettaske er fra Mads Nørregaard og er lavet af genanvendlig bomuld. Nettet findes i en masse skønne farver, og kan bruges som en weekendtaske når du er på farten.

Mads Nørregaard nettaske, 187,50 kr., magasin.dk

Til de varme drikke

Drik din morgenkaffe af dette smukke krus fra Lyngby Porcelæn. Det fåes i denne fine lysegule nuance, men kan også købes i en mere mørkegul farve. Pynt dit bord med et miks af begge porcelænskopper for et fint og unik udtryk.

Lyngby Porcelæn Rhombe Color 169,95 kr., salling.dk

Til de praktiske dage

Gule tern til fødderne! Den perfekte sko til de praktiske dag, hvor man blot skal ordne hverdagens små gøremål.

Vans Era, 600 kr., monki.com

Læs også: Lav selv nem broche med DIY-opskrift fra Båndsalonen

båndsalonen broche (Foto: Privat)

· Mere fra samme kategori ·