Læs også:

Close
Kys, kysse, kærlighed, par, kærester

En romantisk ‘date night’ derhjemme? Her er 10 ting, der kan gøre aftenen romantisk

Mit liv  | 

‘Date night’ er ikke ensbetydende med, at dig og din kæreste skal ud af huset. Mangler du ideer til, hvilke elementer der kan være en del af jeres aften derhjemme, så læs med her

Små ting med tanke bag kan gøre store forskelle, når det handler om at få gang i romantikken derhjemme. Her giver vi dig forslag til 10 ting, som kan være med til at gøre din ‘date night’ lidt mere ‘fancy’ og ikke mindst romantisk.

Kys, kysse, kærlighed, par, kærester
Overrask kæresten med en romantisk aften derhjemme. (Foto: Pexels)

1. God mad

God mad gør altid underværker. Sådan er det bare. Overrask din kæreste med et lækkert tapasbord. Husk en flaske god vin.

2. Skab stemning med dufte

Gør det for eksempel med duftpinde. Vælg en duft I begge synes om.

3. Puder, dyner, tæpper

Find alt hvad der er blødt! Lav en lille hyggekrog, hvor I kan ligge og nyde hinanden.

4. Levende lys

Vi kan ikke komme udenom det! Levende lys er et ‘must’ når det handler om at skabe romantik. Sluk alt elektrisk lys og sæt stearinlys overalt.

5. Personligt kort

Inden jeres ‘date night’ starter, så lav et personligt kort, hvor du fortæller, at du vil arrangere en romantisk aften i jeres hjem. Således kan din kæreste gå og glæde sig, hvilket også er med til at skabe romantik.

6. Ryk romantikken ud på badeværelset

Hvis I har et badekar, fyld det med vand og en masse velduftende bobler. Nyd en aften der både er afslappende og romantisk på samme tid.

7. Musik – musik – musik

Musik kan i den grad være med til at sætte gang i romantikken. Måske har I en kæreste-sang, der bringer gode minder?

8. Noget til den ‘søde tand’!

Du kender din kæreste bedst og derfor ved du helt sikkert, hvilke snacks der skal til for at gør ham glad. Køb alle hans yndlingssnacks – der skal ikke mangle noget.

9. Massage

Hvad er mere romantisk end en god omgang massage? Køb en lækker massageolie og forkæl din kæreste. Her er ingen hudsult.

10. Leg at I er på restaurant

Det både lidt skørt og romantisk. Måske plejer I at spise sushi når I er ude sammen. Hvorfor så ikke prøve at lave det selv? Kast dig ud i et ambitiøst madprojekt. Din kæreste vil helt sikkert kunne fornemme, at du gør dig umage – dette vil betyde meget for romantikken.

 

Kilde: buzzfeed.com

 

Læs også: 8 ting du IKKE skal gøre i supermarkederne lige nu & 8 ting du BØR gøre

· Mere fra samme kategori ·