Læs også:

Close
Martsfund, beauty, make up. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Martsfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en marts måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Den nemme og gode neglelak

Denne CND neglelak er perfekt til alle, som hader når neglelakken allerede skaller af bare efter et halv døgn. Desuden er den velegnet til at tage med på farten, da dens ‘2 in 1’- egenskab gør, at man hurtig lige kan tage topcoat og neglelak på uden de store besværligheder.

Topcoaten i sig selv er genial, da den ikke blot hærder, men’plastificerer’. Det vil sige, at den lægger sig som et tyndt lag plastik over den farvede neglelak – så man slipper helt for de grimme ridser. Neglelakken er hurtigtørrende, særdeles holdbar og har desuden en bredere børste end andre neglelakker, hvilket gør, at den er nem at påføre.

‘CND Vinylux 2 in 1’ fås i 10 forskellige varianter, så du kan være sikker på at finde en farve, som passer perfekt til dig.  To lag er en god ide. Det er godt at lægge to lag. Til trods for den gode holdbarhed, så kan neglelakken let fjernes med almindelig neglelakfjerner. Min favorit er denne fine lyseblå.

 

cnd neglelak

CND neglelak, 149 kr., nicehands.dk

Ecookings nye vand

Ecooking er kommet med en micellar water, der er super lækker. Det er en alt-i-én ansigtsrens, der effektivt fjerner snavs, makeup og øjenmakeup uden at udtørre huden. Den er rig på plejende ingredienser, der styrker huden. Heriblandt et udtræk af aloe vera planten, der beroliger, fugter, regenererer og blødgør huden. Propanediol, der er udvundet af korn, og giver masser af fugt og forbedrer optagelsen af andre ingredienser. Der er også agurkeekstrakt i, der er rig på aminosyrer, protein og C-vitamin og har anti-inflammatoriske egenskaber samtidig med, at det er en stor fugtgiver. Den er fri for parfume og 100% vegansk samt dermatologisk testet og Allergy Certified.

Du sprayer den direkte i ansigtet og renser af med en opvredet vatrondel, (man kan også spraye på en opvredet vatrondel og rense ansigtet over med den). Slut af med at bruge din favoritserum og din foretrukne ansigtscreme.

ecooking micellar water

Ecooking micellar water, 229,95 kr., matas.dk

Go nuts med denne maske

En limited edition-maske fra Origins – Glow-Co-Nuts™ Hydrating Coconut Moisture Mask, der er spækket med kokos og hjælper dig med at få ferieglød. JA TAK. Måske foråret også kan bestilles – som i nu. Fugtmasken giver både fugt og glød til alle hudtyper og hudnuancer. Den er spækket med essentielle fedtsyrer fra kokos samt A- og E-vitaminer og nærer og lindrer med sin fugtgivende virkning. Huden føles fugtmættet og ser sundere ud.

Origins produkter er formuleret med planter og ingredienser fra jorden og havet af højeste kvalitet, kombineret med sikre, rene alternativer og avanceret videnskab. Origins fremstiller produkter ved hjælp af en kombination af vedvarende ressourcer, vindenergi og miljøvenlige produktionsmetoder.

origins maske

Origins maske, 180 kr. magasin.dk

En rigtig varm forårsduft

Boss er kommet med en ny duft ‘ BOSS ALIVE’, som jeg er helt pjattet med. Det er en moderne og opløftende duft, der efterlader et spor af positiv energi – sådan kan det godt i hvert fald føles, når du nærmest “suger” en duft til dig. Det er lige, hvad man har brug for her i foråret. Der er sprudlende æble, der blander sig med fængslende vanilla og raffineret cedertræ, hvilket giver en markant duft med en stærk signatur, der både har sødme og dybde over sig.

boss alive parfume

Boss Alive parfume, 480 kr. for 30 ml., magasin.dk

En god concealer

Nu introducerer YVES ROCHER High Coverage Lumninous Concealer med ekstrakt fra kornblomst. Den er vegansk og indeholder 83% ingredienser af naturlig oprindelse og passer til sart hud og sarte øjenomgivelser.

Den flydende concealer med høj dækkeevne korrigerer øjeblikkeligt træthedstegn, ujævnheder og mørke rande omkring øjnene samtidigt med at den lyser op omkring øjnene. Den flydende, dækkende konsistens smelter sammen med huden og har en høj koncentration af pigmenter, som reflekterer lyst og giver et naturligt og strålende resultat.
Concealeren kommer i ni nuancer.

concealer yves rocher

Yves Rocher High Coverage Luminous Concealer, 129 kr., yvesrocher.dk

Læbepeeling

Essence har virkelig fine produkter til en nærmest latterlig billig pris. Denne ‘Coconut kiss lip peeling’ er ny og giver bløde læber. Den indeholder naturlige peelingkorn fremstillet af revet kokosnød og sukker samt plejende mandelolie. Man tager blot en smule på læberne og masserer det nænsomt ind, og derefter fjerner igen. Smart – lækkert og dine bløde læber er genskabt.

PRECISELY MY BROW PENCIL – Mini brow liner

Essence lip peeling, 20 kr., fås i Bilka og Føtex

OMG en lækker læbestift

Den er ny – den er lækker – og jeg er helt vild med denne farve, der hedder 392. L’absolu Mademoiselle Shine fra Lancôme er den nye læbestift, som kommer i 15 semitransparente farver med lysende glans finish. Den har en unik plejende formel og en blød tekstur, der virkelig bare smelter ind i læberne øjeblikkeligt efter påførelse. En lækker kloning mellem læbestift, balm og lipgloss, der lige er mig.

lancome læbestift

Lancôme læbestift, 250 kr., sephora.dk

Lækker og pæn håndsæbe

Jeg kan godt lide at forkæle mig selv med en lækker håndsæbe. Det er sådan en nem måde at føle, man gør noget ekstra for en selv (og sine gæster). Breeze Hand Soap fra svenske Maria Nila er en blid håndsæbe, som har en delikat duft af en sommerbrise – åhhh kan det blive bedre. Sæben efterlader dine hænder rene og fugtede. Og så er den enkel og fin at have stående.

maria nila håndsæbe

Maria Nila håndsæbe, 139 kr., salling.dk

En virkelig smuk øjenskyggepalette

Sensai’s nye  øjenskyggepalette med fire harmoniske nuancer er skabt til at genskabe silkens uendelige udtryk. Den er inspireret af shironeri – en speciel proces, hvor silke vaskes og bleges for at opnå den klareste nuance af ren hvid silke, før man tilføjer kernefarven, der med sine lyskorrigerende egenskaber virker som en base, der dæmper træthedstegn. Det fintmalede, silkeagtige pudder muliggør en præcis farvejustering med farver, der spænder fra mat til shimmer i kombinationer, der fremhæver øjnene.

Hver palette tager udgangspunkt i en neutral farve, og så er der to brunlige nuancer. I venstre nederste hjørne er en mere transparent farve i kontrast. Den påføres til sidst med pegefinger hen over låget. Der findes fire forskellige palletter, men denne, der også har en sart lyseblå med, er min favorit.

SENSAI øjenskygge palette

Sensai øjenskyggepalette, 515 kr., Fås blandt andet i ILLUM og Magasin

Jaderulle der er til at betale

Jeg har altid ønsket mig at prøve en jaderulle. Men nu skete det, for Sephora er kommet med en, der er til at betale. Hurra. Den grønne kvartz ruller skal bare rulles og rulles og rulles ind over din ansigsthud, så du får gang i cirkulationen, så du kan få en frisk og ungdommelig hud.

Den er med grøn aventurin og er fra SEPHORA COLLECTION, og ja den gør faktisk ens hud flottere. Jeg har nu brugt min i lidt over en måned, og jeg er ved at vænne mig til rutinen, som faktisk også kan være lidt hyggelig. Jeg bruger den store til kinder og pande og den lille til omgivelser omkring øjne, næse og hage. Og jeg ruller nedefra og opad i små glidende bevægelser.

Mine poser (når jeg for eksempel har allergi, som jeg har for tiden) bliver mindre, og huden bliver mere ensartet og med en fin ungdommelig glød.

Jade rolle, facial roller, grøn. (Foto: Sephora)

Sephora jaderulle, 190 kr., fås i alle Sephora-butikkerne

Til den ældre hud

Selv forklarer Clarins, at deres nye serie Nutri-Lumiere er for hud over 60 år, men jeg synes godt med mine 55 år, at den passer til mig. Pro-age hudplejeserien er særligt udviklet til kvinder 60+ med en hud, der mangler næring. Det kan vi jo alle forstå og have brug for.

Serien lander i butikkerne her 1. marts, og der findes fire produkter i serien, der både nærer, revitaliserer samt lyser op. Der er en essens, en dag- og natcreme samt en emulsion.

Denne her er den lette emulsion, der nærmest smelter på huden og frigiver sine olier for at nære huden uden at give en fedtet eller klistret følelse. Huden bliver “mættet” og genvinder den optimale glød.

Den påføres på afrenset hud om morgenen og med lette tryk efter at produktet er opvarmet i hænderne. Undgå øjenomgivelserne. Påfør produktet oppefra og ned til hals og decollete.

Min hud kan virkelig godt lide den – og jeg kan efter nu tre uger se en synlig (pæn) forskel. Prisen er også i en dyre ende. Men den virker.

Clarins NUTRI-LUMIÈRE DAY EMULSION - Hudpleje

Clarins emulsion, 1.000 kr., boozt.com

Fine bryn

Denne ultrafine øjenbrynsblyant fra Benefit tegner utroligt naturtro hårlignende strøg på en super let og enkel måde. Alle kan være med. Den holder i 12 timer uden at “rokke sig”. Man laver bare et par strøg med den rige, letfordelelige farve, der let forvandler brynene fra uformelige og vage til udfyldte og skarpe.

Der er en blyantsspids, som drejes op og ikke skal spidses. Smart. Den er vandfast og nem at have med på farten. Og det at gøre noget ved dine bryn kan spare dig for meget makeup, fordi det virkelig kan give dit ansigt et helt andet look. Fås i 12 nuancer.

benefit bryn

Benefit My Brow, 120 kr., sephora.dk

Livets serum

Biotherm Life Plankton Elixir er en serum til alle hudtyper og aldre; og første trin til en smuk hud. Allerede efter otte dage opleves hudens kvalitet synligt forbedret og styrket.

Med tiden synes huden mere fast, ensartet, fine linjer mindskes og huden efterlades blød, smidig og fugtet med fornyet glød. Et sandt hudpleje mirakel. Den indeholder 5% Life Plankton(TH) – Biotherms signatur ingrediens, som er kendt for dets regenerende egenskaber.

Man kan bruge Life Plankton Elixir som serum morgen og aften under din creme. Den påføres nemt ved brug af medfølgende pipette. Jeg elsker virkelig duften og konsistensen og ja også det, den gør ved ens hud.

biotherm life plankton serum

459,95 kr., matas.dk

Fyldige vipper – ja tak

IDUN Minerals mascaraer bliver nu veganske og endnu mere bæredygtige, idet de har reduceret komponentmaterialerne i sine mascaraer med op til 50%. Som en del af en langsigtet bæredygtighedsindsats starter materialereduktionen med mascaraerne de tre mascaraer Silfr, Eir og Gull. For at reducere miljøaftrykket yderligere fremstilles alt indhold og samtlige komponenter nu i Europa så transporten bliver kortere og sikrere. Derudover er alle formler nu veganske med nøje udvalgte ingredienser, der styrker, beskytter og nære vipperne.

Jeg er ret vild med ‘Eir’, der skaber fyldige vipper med maksimal volumen takket være dens build-up formel. Når mascaraen lægges på i flere lag bliver resultatet flot adskilte, definerede vipper med masser af volumen – uden risiko for at de klistrer sammen eller klumper. De indeholder naturligt mineralpigment og lette organiske vokssorter. De er også oftalmologisk testede og udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere og er uden parfume.

idun mascara

IDUN Eir mascara, 199,95 kr. matas.dk

Læs også:

Se de sjove eksempler på hvis kvinder tog profilbilleder som mænd

 

fisk tinder

· Mere fra samme kategori ·